עזרה

Rtitan

New member
../images/Emo2.gif נשמה, אני לא מכיר אותך ככה!!../images/Emo8.gif

מבקשת רשות לומר דברים?...
דווקא לך יש דברים שיכולים לתת לשלי זווית ראייה מאד מעניינת. אל תשאלי, תכתבי הכל והיא תחליט אם היא רוצה לקרוא או לא. גם אם היא תתעצבן - היא תרגע אחר כך... הנה עוד צלחת עפה לכיוון שלי... "מה אתה מחליט בשבילי אם אני ארגע או לא??" תמיד הייתי בעניין של צלחות מעופפות
.

יערית

New member
לפעמים זה

נחמד לשאול לפני שאני יורה תגובה גם אם זה לא מאופיי :)) <קראתי את הרגישות שלה בין השורות> ואם יישלח לעברך צלחות, יש מצב לערב יווני כהילכתו ?(מה זה הקטע הלפלפוני הזה עם פיזור פרחים.?)

Rtitan

New member
עזבי את הפרחים... זה הקטע המאזן...

לאוזו...
ולמה שמגיע אחריו...

טוב עכשיו

באמת צלחת רצינית יותר עפה בדרך אליך. פטרונות יקירי? לא בבית ספרי
וטוב שיערית שאלה- זה מעיד על נימוסים משובחים ורגישות נהדרת. קבלי
(זה ליערית- לא לך...אל תתלהב לי כאן!!!!)

Rtitan

New member
../images/Emo66.gif שאני אוהב כשאת עצבנית...

בקצב שאני מעצבן אותך, את צריכה אספקת צלחות מתמדת...
יערית נראית לי כמכירה אותך טוב - את רצינית בקשר לערב יווני?...

שלייייייי מה קרה? מלחמה?../images/Emo24.gif

אמרו לך הכל..ולכן עדיף שאשתוק ולא ארגיז אותך.. מעבר לכך זה מספיק. ת'אמת לא בא לי להרגיז ..גם ככה את מרוגזת..חשבתי רק אני נהנה לראות אותך מרוגזת אבל יש עוד כמה אוהדים. לכן לא אומר כלום כדי לא להרגיז אותך..מעניין אם שאת מתרגזת את הופכת להיות אדומה או כחולה? לגבי החששות שלך זה בסדר גמור זה בא מתוך דאגה.ואפשר להבין את זה.. אם את סומכת על הגרוש שלך..אם הוא אב אוהב ודואג ..תני לו לדואג לבנות כאשר הן נמצאות אצלו כפי שהוא מבין וכמובן לפי וכולותיו הכלכליות.. מה שחשוב באמת הוא הקשר שנוצר בין האב לבנות עקב הפגישות והלינות אצלו...לגבי המיקום..עוד יבואו ימים טובים יותר..

כבר נרגעתי../images/Emo3.gif

|אבל יש כמה שאומרים שכשאני מתרגזת אני משו משו....
ברוררררררר שנהיית עוד יותר אדומה וביחד עם התלתלים שלי זה באמת הורס.....כל חלקה טובה
ואתה- מה עם איזה שירמגניב לסיום השרשור המופלא הזה? פעם היית הדי. ג'יי התורן פה (אחרי פרסקי כמובן....) בינתיים קח אחד

מה נרגעת מה?../images/Emo152.gif

אוף איתך עד שאני מנסה להרגיז,
אני מוכן לתרום כיליה כדי לראות אותך משו משו..בקטע אחר
אם תמשיכי להתחמק אני הורס לך כל חלקה טובה ביער התלתלים שאת מגדלת על הראש זה כדי להרגיע אותך מעט

את רצינית? 1000 - 350 ../images/Emo12.gif

תגידייייייייי ליייייייי הם השתגעוווווווו? מה זה המחירים האלה?
אם את מתעקשת את יכולה להזמין אותי חחח עד חודש יוני יש מלא זמן אפשר לעשות כמה ילדים.. עד אז. את מעריצה שלו?

למעלה