עזרה

../images/Emo53.gif עזרה ../images/Emo92.gif

מזה כמה זמן שאני לא מצליחה להכנס למסנג'ר מה שקורה, זה שאיזה ססמה ישנה התיישבה לי שם, והיא איננה נכונה, אבל אני לא יכולה לשנות אותה! כבר מחקתי אותו, והתקנתי מסנג'ר חדש. ניסיתי לאפס את הסיסמה, אבל משום מה אני לא מצליחה לסיים את התהליך. בקיצור, אם למישהו יש רעיונות, אשמח לשמוע, כי לא בא לי לפתוח חשבון חדש.

יש על כך מידע בעזרה של מסנג'ר

פתחי את המסנג'ר תפריט Help => Help Topic בחרי בכרטסת Search הקלידי את המילה Password בחרי באפשרות: change your Microsoft .NET Passport password או: Reset a forgotten Microsoft .NET Passport password הלינק בעזרה שבור ולכן אני מצרף קישור תחת הכותרת: "כתובות אינטרנט נלוות" *** מידע נוסף תחת הכותרת: Q: I've forgotten the password for my .NET Passport account, and now I can't get into the Microsoft System Builder Web site. How can I reset my password?

מלח!

כתבתי שניסיתי לאפס את הסיסמה ! משום מה הוא לא מאפשר לי לסיים את התהליך ואני מקבלת הודעה כזו: "‏‏ביצעת נסיונות כניסה רבים מדי באמצעות כתובת דואר אלקטרוני או סיסמה שגויות, או שמישהו אחר מנסה להיכנס אל החשבון" וזה אפילו בניסיון הראשון!! אז אם יש לך משהו שעדיין לא חשבתי עליו, אשמח.

admor

New member
תנסי ממחשב אחר להיכנס

תראי אם זה אותם תופעות. תנסי למחוק עוגיות רוגלות וכו'.

להערכתי

עקב אחד מהאירועים, שמתוארים בהודעה שאת מקבלת, ה-user שלך ב-MSN סומן כנעול. במצב כזה אין אפשרות לפעול איתו מאום. לשם פתיחתו יש כנראה צורך בהתערבות של Admin שלהם וזאת תוכלי להשיג אולי ע"י פניה למחלקת התמיכה מהקישור בהודעתי לעיל. אם כי לא יזיק לנסות את עצתו של אדמור.

למעלה