|*
עזרה|

s h s h

New member
הם לא מזוייפים

השוותי את שלי עם אלה שקנו ב10 וזה אותו דבר לגמרי, חוץ מזה שמזה מזוייפים? גם ככה כולם מצולמים כעותק, הם לא ישבו וחתמו על כל אחד מהם. פשוט כבר היה הסוף, הצגה אחרונה ורצו למכור כמה שיותצר אז הורידו ל5, דרך אגב בכל המקומות מכרו ב5

s h s h

New member
*השוואתי. * מה זה?. * שיותר.

לילה לא עושה לי טוב. חחח

•HadaS•

New member
כנסוו

תקנו תמונות רק מה שבתוך היכל נוקיה לא מה שבחוץ כי אמרו שמה שבחוץ לא חוקי אז אל תקנו מבחוץ!! מי שהיה יום ראשון קנה מבחוץ?

m a y a 12

New member
אני כמעט קניתי מבחוץ תקראי כמה

הודעות מעלייך-אבל בסוף לא קניתי תקראי איזה קטע.קניתי 4 תמונות מבפנים תוכניה פופקרון ת'מגזין החדש של פלורי סנו שלג ותוכניה.

adalia

New member
מותר לנצל"ש../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

מביעה את דעתי:>>> ראיתם ביום שישי הזה "שישי עם מיכל"
אני ראיתי,והיתארחו שם כוכבי פלוריסיינטה-בנחמין,ופלורנסיה.ופשוט הייתי בהלם.אי אפשר בכלל היה לשמוע מה הם מדברים,כי כל הזמן בני הנוער שבקהל צרחו מהיתלהבות,ואפשר לחשוב-הם בסך הכל בני אדם!אני לא מבינה מה יש להתרגש מהם.זו רק התנהגות של גיל הטיפש-עשרה.כשתהיו גדולים,תצחקו על איך שהתנהגתם עכשיו.אני אומרת לכם,שאתם אוהבים אותם רק בגלל שראיתם אותם בטלויזיה.בחיים לא הייתם מעריצים אותם,אם הייתם סתם רואים אותם ברחוב.אתם אוהבים אותם רק בגלל שהם מפורסמים.ואפילו ראיתי,שהכוכבים בכלל כמעט לא התלהבו,והם בעצמם מתפלאים מאיך שמתנהגים אליהם פה-בהיסטריה כזאת.אפשר לחשוב!ראיתי שילדה אחת בכתה אפילו.פשוט טירוף מוגזם.ובעיקר בנות.תבינו-זה עושה רושם רע על הבנות-כאילו הן סתם מעריצות צרחניות,שמתלהבות מכל בן יפה. תחשבו על זה-זו רק
.

inbalz4

New member
מגיבה לך

טוב אני לא מעריצה את הבנים שמה ואנ יאוהבת בנים או קיי אני מעריצה את פלורנסייה ומריאנה הכי הרבה ורק רציתי שתדעי שגם שאני אהיה בת 20 אני לא אפסיק להעריץ אותן כי אני לא מעירצה אותן בגלל שהן בטלויזיה אחרת למה אני לא מעריצה את טל מוסרי ? אני מעריצה אותם בגלל הכישרון ובת כמה את?

adalia

New member
------>>>

את חושבת שתעריצי אותם גם בגיל 20,בגלל שעכשיו את מעריצה אותם.בגיל 20 הסידרה כבר תיגמר,וההתלהבות מהם תרד,וגם בגיל 20-גיל הטיפש-עשרה כבר לא יהיה,כי הוא רק עד גיל 18-17 בערך.ואני בגיל 13 וחצי,אבל לידיעתך-אני לא מעריצה שחקנים,אולי רק לפעמים מעט מחבבת אותם,ומספיק לי לראות אותם בטלויזיה,ואני אף פעם לא הלכתי ולא אלך-למפגשי מעריצים.אמא שלי סיפרה לי את כל זה-והחלטתי ללמוד ממי שיש לו נסיון בחיים.גם אם תשימי לב-תראי שרק נערים ונערות(בעיקר נערות)מעריצות שחקנים,ומבוגרים-לא.(אולי נדיר שכן.)מקווה שהבנת
וכמובן-זו רק המלצה בלבד. מאיה.

adalia

New member
אני חווה חויות הרבה יותר טובות מאלו

,תאמיני לי.אני ברוך ה' נהנית בחיים-גם בלי להעריץ שחקנים. אבל אם את נהנית מזה-שיהיה לך לבריאות
אני רק הבעתי את דעתי! מאיה.

יש משהו במה שאת אומרת

והם רגילים- הם יודעים שעל הישראלים בקלות אפשר לעשות עליהם קופה מכל דבר הם מתלהבים

נצל"ש חשובבבבב

זה בקשר להופעההההההה של פלור!!!! 1.כמה זמן זה ההופעה? 2.בשורות האחרונות בפרקט רואים משהו? 3.יש הפסקות באמצע,אם כן כמה? 4.אפשר לעמוד בפרקט?

s h s h

New member
תשובות

1. ההופעה בערך שעה ורבע. ממש לא ארוכה. 2. כן, רואים, ודי טוב האמת, חוץ מזה שתוכלי להתקדם באיזשהו שלב, כי לסדרנים לא ממש איכפת. 3. יש הפסקה אחת שנמשכת רבע שעה, והיא די אחרי שלוש או ארבע שירים. 4. בעיקרון הם אוצרים לא לעמוד בתחילת ההצגה, אבל אף אחד לא שם עליהם, וכל הפרקט עמדו (או לפחות רובם)

adalia

New member
>>>

ופלור-כזאת קמצנית
ביקשו ממנה שם לשיר שיר אחד-והיא לא מוכנה!מה יש?זה בגלל שהיא חשבה שבגלל זה לא יבואו למופע שלה!יא-כולה שיר אחד לשיר!למה זמרים ישראלים כן שרים לפני קהל את השירים שלהם,בתוכניות שמראיינים אותם,ופלוריסיינטה לא?כי פלוריסיינטה רק רוצים להרוויח כסף,ועובדה שעידן רייכל,ועוד זמרים-כן היו מוכנים לשיר בתוכניות-למרות שגם הם עושים הופעות. ו-אני שמחה שיש מישהי שמסכימה איתי,ומבינה מה נכון באמת לחשוב
כל הכבוד לך
מאיה.

adalia

New member
>>>>>>>>

תאמינו לי-שלכוכבי פלוריסיינטה בכלל לא איכפת ממכם.הם רק נהנים מכל הסיפור,ודואגים לכסף ולפירסום שלהם-על חשבונכם. אל תהיו הפראיירים שלהם

...

אולי אנחנו בגיל הטיפש-עשרה (וואטאבר) אבל מאמי'לה..חיים רק פעם אחת..על השחקנים האלו ועל הסדרות האלו אנחנו גדלים.. ולאהוב ולהעריך את הכישרון של האנשים האלו זה לא שטויות..אולי את רוצה כבר מעכשיו להיתנהג כמו מבוגר ממורמר..אנחנו לא!!!!!1 כול דבר יגיע בזמנו ואם בגיל 20 נצחק על עצנו..אז סבבה..אבל לפחות עכשיו..אנחנו נהנים!!!!!!!!

ו...

במקוםפ ליחיות את העתיד..תיחיי את העכשיו..מה אכפת לך מה יהיה בגיל 20..אם תצחקי על עצמך או לא..תיחיי את הרגענ במקום לחשוב על העתיד..אם כול החיים את רק תיחיי את העתיד..את תיראי שבעצם אף פעם לא חיית את הרגע!!!!

adalia

New member
כן,לאהוב סדרות זה יפה ונחמד...

ברור-גם אני אוהבת סדרות טלויזיה,ואפשר להעריץ שחקנים-אבל במידה.לא צריך להעריץ שחקנים בהיסטריה כזאת,שיש כאלו שאפילו בוכות מרוב התרגשות.תודי שזה ממש מוגזם,כי השחקנים הם בסך הכל בני-אדם.אפשר ונחמד להעריץ שחקנים-אבל לא צריך לבזבז עליהם כסף,ולרעוד מרוב התרגשות כשרואים אותם. מקווה שהבנת
מאיה.

למעלה