|*
עזרה|

אני עדיין בשלי..

זה לא מוגזם..זה בנאדם נכון..אבל חצי עולם רואה אותו כול יום בטלוויזיה..ו..הוא ממדינה אחרת..ועד שהוא בא לארץ את מתה לפגוש אותו..טיבעי שתירעדי..טיבעי שתיבכי וטיבעי שתצעקי את השם שלו... מה שבכלל לא טיבעי זה שילדה בת 13 כמוך תדבר כמו איזה אישה ממורמרת בת 60.. תירגעי מאמי..בואי תורידי הילוך מכול התלונות שלך..תחשבי ברגוע ותביני שאת ילדה ותהני מכול המ שיש לך עכשיו...שתיהיי גדולה..רוב הדברים האלו יעלמוווו!!!

adalia

New member
>>>>

דבר ראשון-אני לא ממורמרת,ואין לי בכלל תלונות.(כמה פעמים אני צריכה לכתוב שאני רק ממליצה?) ודבר שני-אל תגידי שאני בכלל לא מעריצה שחקנים,כי עד לא לפני הרבה זמן הערצתי את שחקני "הארי פוטר"(לא הערצת טירוף),וזה לא נכון שכולם בוכים ורועדים-אני דיברתי בטלפון לא לפני הרבה זמן עם ילדה אחת מהפורום הזה,והיא אמרה לי שהיא נפגשה עם כל השחקנים,ושהיא שונאת את פלור(כי היא סתם מתלהבת-והיא צודקת),ושהיא כבר לא רואה יותר פלוריסיינטה. ותאמיני לי שיש בחיים דברים פי אלף מהנים יותר ממהערצה-בילויים,החיים עצמם,חברות... אני בהחלט יכולה להעריץ שחקנים אם הם מוצאים חן בעיניי(אבל אני אף פעם לא מעריצה טירוף),ואני יודעת בבירור שאני ילדה,ואני נהנית מצוין מהחיים עם משפחתי וחברותיי.

יש לך בעיה נפשית..

ואני לא אומרת לךא תזה בתור קללה יעני שתלעלבי או מש'ו..אני שפוט לא מאמינה איך ילדה בגילך מדברת ככה ה' ישמור..או שאמא שלך שתפה לך ת'ראש עם שטויות..או שאת פשוט בא לך לא להנות מהחיים!! ה' ישמור איתך..וואי..את פשוט לא יודעת לפרגן וחושבת שכול בנאדם שהוא שחקן הוא מגעיל.. מה נסגר איתך ילדה?!?!?תתעוררי!!ומהרר.. ליפני שתגיעי לגיל 70...

original jess

New member
נשמה, סדרה יכולה לשנות את החיים של

בני "טיפש עשרה" או ילדים בני 3 וגם מבוגרים! זה תלוי אמנם באדם ובסדרה. אבל מה הקטע שלך, לשפוט ככה אנשים? שמתי
איך בכל ההודעות שלך את מנסה לשפוט את כולם, את חושבת שזה פייר, בחייך! האמת היא, שאת לא יודעת לפרגן, לא לכריס מורנה שהרימה את כל העסק, ליאיר דורי שאיפשר הל וגם לשחקנים (!!!) שתתפלאי לשמוע- כן שמים עלייך! ואם אמא אמרה אחרת, מצטערת לנפץ אשליות, זה לא חייב להיות נכון!!!! ואם את מתעקשת לשמוע : לא רק שהשחקנים שמים עלייך האותו הרגע (ואם נראה לך שלא, זה כנראה כי הם לחוצים... ד"א שמעת את השיר "סטאן" של אמינם?) הם אפילו זוכרים אותך אם הם רואים אותך הרבה! כי הם בניאדם- כמוחך וכמוני, אבל את חושבת שהם לא מתרגשים מהעובדה שכ"כ הרבה אנשים בחו"ל אוהבים אותם??? אז הם כן עושים מאמץ ומשתדלים להתייחס אבל תאמת, בשביל אנשים כמוך, אני לא מבינה למה הם מתאמצים..

adalia

New member
נמאס כבר!../images/Emo46.gifאני צריכה לכתוב דברים

אלף פעם????? אני כן מעריצה שחקניםםםםםםםםםםם!!!!!!!!! תלוי עד איזה גבול,יעלה!ואתם יודעים לפרגן?רואים,רואים....

LemonLimeLilach

New member
לא

כי כדי להופיע צריך לעשות חזרות וצריך מוזיקה, במיוחד כשזה שירים כמו אלה שיש בפלוריסיינטה. כל זמר שמגיע לתכנית כלשהי ומופיע שם עושה חזרות מראש, בדיקת סאונד מראש, מביא זמרי ליווי כי הוא יודע על זה מראש. וחוץ מזה, אם פלורנסיה אמרה לא זה אומר שאמרו לה להגיד לא, היא לא עושה מה שבא לה.

m a y a 12

New member
../images/Emo45.gifנכון../images/Emo45.gifאם היא הייתה יכולה היא

הייתה שרה בשמחה אפילו..

original jess

New member
מה הקשר קמצנית? את יודעת שזה ב

בכלל לא השיר שלה, יכלו לתבוע אותה על זה!!! אפילו שזה לקידום הסדרה... כמו הקטע עם המורדים שהיו אמורים לקחת שיר של "קטנטנות" לשיר פתיחה ולא הסכימו... ועידן רייכל, עם כל הכבוד, שר כמו נעל... והשירים הם שלו (ולא של סידרה שהוא בסכ"ה משחק בה) והוא כתב הלחין וכו'. ושאני יבין
כללללללללל הזמרים הישראלים מסכימים?!?!?! שמעת על רוניסופרפארם??????????. היא שרה ררררררקקקקקק בפלייבק! שמעת אותה פעם שרה בחי?

LemonLimeLilach

New member
אמממ

שמתי לב שאת נהנית להשתמש במילה טיפש-עשרה ולשייך אותה להרבה אנשים כאן בפורום ובכלל ולא רק בהודעה הזאת... בכל אופן, אני אישית לא מחשיבה את עצמי כבר בטיפש עשרה אבל זה לא משנה את ההתלהבות שלי משחקנים מסויימים. למה, רק בגלל שעברתי את גיל ההתבגרות, אני צריכה להפסיק לאהוב את אותם האנשים שגדלתי איתם? לא. לא אכפת לי מה חושבים עליי. איזה חיים עצובים היו לי אם הייתי צורחת רק כשאני יודעת שאנשים יבינו את זה ויאהבו את זה? אני לא מתכוונת לחיות ככה. בכל אופן, זה מרגש שבמרחק יד ממך עומד אדם שאת רואה כל יום בטלוויזיה, שגר בארץ אחרת ושאת רוצה לראות מקרוב, ופתאום הוא שם! ואז את רוצה לגרום לו לדעת שאת אוהבת אותו. אז את צורחת. וצועקת "בנחה!" (או כל שם אחר)... אני לא רואה שום דבר רע בזה ואף פעם לא ראיתי. ואגב, מה רושם רע על הבנות? מה גורם לך לחשוב שהצרחות הן רק בשביל כל בן יפה? אני אישית (והרבהההה אחרים) צעקנו יותר חזק לקמילה (כשהיא הייתה פה) מאשר לבנחמין. ויותר חזק למיקאלה מאשר לחואן, יותר למריאנה מאשר לאגוסטין. ואגב, להגיד בגיל 20 לא תעריצו אותם יותר זו טיפשות. רוצה דוגמא? בגיל 9 שמעתי את ניק קרטר בפעם הראשונה והתלהבתי. ההורים שלי אמרו לי "מי זה בכלל הבקסטריט בויז האלה? בעוד שנתיים לא תשימי לב אליהם". עברו מאז בערך 11 שנים ואני אוהבת אותם באותה מידה. כשאני בת 20 פלוריסיינטה תיגמר, זה נכון, אבל המורדים נגמר לפני יותר משנה ואני לא אוהבת את השחקנים משם פחות (גם אלה שלא המשיכו לפלוריסיינטה). וקטנטנות? אני עדיין שומעת את המוזיקה ותאמיני לי שאני אצרח לשחקנים אם הם יגיעו לאיזה ביקור כאן. בכל אופן, להעריך ולאהוב כישרון זו לא תכונה שנגמרת בגיל 18. מניסיון.

•HadaS•

New member
שימו לב!

מי שפתח את ההודעה הזאת הוא גיא! הוא רשם בפורום המורדים כשהם שמו סמיילים של נרות לזכר הילד שמת כשההרים התמוטטו עליו ופתאום קפצו שם שלוש ילדים שבכלל לא בפורום ושמים סימן של נר. וחקרתי יותר ולחצתי על הפרטים של הבובה החמודה והיחידה והיא נרשמה באפריל 2005 ורשמה הודעות בדיוק בפורומים של פלורי והמורדים! ובדיוק אותו הדבר פו0פו0ית לשלטון וגם אין להם כלום בפרטים זה בכוונה פותח ההודעה זה גיא אה ואני יודעת מי זה גיא למרות שלא הייתי בתקופה שלו סיפרו עליו וגם עשיתי עליו חיפוש בחיפוש מתקדם ומצאתי כמה דברים עליו :)

adalia

New member
למה אתם מתנפלים עליי?../images/Emo6.gif

בסך הכל הבעתי את דעתי,וברור שאתם לא חייבות לשמוע לי!!! אם אתם נהנים מזה-אני שמחה בשמחתכן ותמשיכו להנות! אני רק המלצתי,ואם אתן נהנות מזה-שיהיה לכן לבריאות
מאיה.

•HadaS•

New member
מה?

אם התכוונת אליי.. אני "התנפלתי" בשירשור אחר לא פה
יענו פה התנפלתי על מישהו אחר תקראי שירשור אחר רשמתי לך משהו ותקראי אותו בקשה

למעלה