עזרה טכנית...

capit

New member
../images/Emo53.gif עזרה טכנית...

מה קורה חברה? בעקבות היובש בטלוויזיה ואם קבלת דיוידי התחלתי לנסות להוריד פרקים באיכות טובה יותר, מהאידונקי ,עד עכשיו הורדתי בקזה פרקים של 90 מגה בערך והבנתי ממישהו פה שאפשר להוריד פרקים בdvd rip של הדור הבא ואני ממש צריך עזרה ממישהו ... א.למה האידונקי כל כך איטי?????? (עובד על 1.5 לעומת ה50 של קאזה)ומה אפשר לעשות בקשר לזה? ב.שאני רוצה לצרוב אח"כ את הפרק ,למה קובץ mpg לוקח לו שניה לצרוב וקובץ avi מעל לשעה?? ומה ההבדל בין vcd לבין svcd ? אלפי תודות לכל עצה/עזרה

TOMPARIS

New member
הסבר לאי דונקי

אי דונקי/מיול מכריחים אותך לעלות. בחצי מגה של חיבור על פי התיאור שלך כאשר אתה מעלה יותר מ5.8 קילו בייט לשניה הלך לך מהירות הורדתה טובה. המלצה תלמד שימוש במירק וברגע שתשלוט בו תוכל להוריד משם בשרתי XDCC בשיא המקסימום של המהירות שבחיבור חצי מגה Aזה 67 קילו בייט לשנייה את הפרקים באיכות די וי די, טוי ריף ופוב שהם האיכויות הכי טובים שניתן להשיג. בקזה כדי לך להוריד פרקים שבין 200 ל300 מגה שהם איכות בינונית אך מספקת

Chakotay

New member
נתתי הסבר לאנדרויד

תעשו כמו שאמרתי בהודעה שלמעלה.

TOMPARIS

New member
אני מכין כתוביות לנמסיס

בינתיים סיימתי רבע שעה ראשונה של הסרט. לפי הקצב אני מעריך שאסיים בעוד יומיים. הגירסה שתתאים לסרט היא esoteric

TOMPARIS

New member
כלומר הכתוביות יתאימו לגירסת...

של הסרט שנקראת esoteric שזה הגירסה הכי אחרונה ויש את זה בביט טורנט מי שמכיר הנה קישור לקובץ הביט טורנט Star Trek: Nemesis http://www.myfreehost.org/sloncek/Star%20Trek%20Nemesis%20Esoteric.torrent

TOMPARIS

New member
להורדת תוכנת ביט טורנט למי שרוצה

!) כנסו לגוגל 2) חפשו "unofficial bittorrent" 3)תורידו תוכנה זו 4) התקינו 5) לכו ללינק הקודם ולחצו עליו 6) הוא ישאל אפה להשים את הקובץ (זה קובץ של 1.2) 7) בסטינג עדיף תשימו על dailup/dsl ואחרי זה בלעלות על 3 קיבייט 8) הורדה שם מוחייבת לעלות אך עד ל3 קייבייט מינימלי 9) *יכול להיות בעיה שהוא יגיד הוא לא מוצא את הטרקר(הספק של הקובץ)

TOMPARIS

New member
עידכון לגבי הכתוביות

סיימתי את החלק הראשון של הסרט,עד מחר כבר אני אגמור את השני ממליץ שתשיגו את הקבצים : Star_Trek_Nemesis_(2002).CD1.ESOTERiC.ShareReactor Star_Trek_Nemesis_(2002).CD2.ESOTERiC.ShareReactor כי הם יתאימו לכתוביות לגבי גירסאות אחרות אני לא בטוח אין לי אותם כדי לנסות וכנגן כתוביות אני ממליץ bsplayer.exe

TOMPARIS

New member
כתוביות מוכנות

העליתי את הכתוביות ל www.subs.co.il מקווה כי הם יעלו את הכתוביות שלי כבר מחר. למי שרוצה כבר היום לפנות לדואר אלקטרוני שלי [email protected]

TOMPARIS

New member
הכתוביות העלו ל...

http://www.divxsubtitles.net/ יש צורך בהרשמה חינם

למעלה