עזרה ו/או עיצה

malyso

New member
../images/Emo53.gifעזרה ו/או עיצה

אני יועצת אירגונית ולקוח ותיק שלי ביקש ממני ליחצן את המוצר החדש שלו מאחר ובעבר עשיתי עבודות קטנות כאלו בעיקר באיזור הצפון שם אני שולטת במדיות היססתי ואמרתי לו שאני ממליצה שיפנה לבעל מקצוע בתחום מאחר ואני לא מכירה את המערכת הארצית. בכל אופן הוא חזר אלי אחרי שבוע וחצי ופגישה הודיע באופן חד משמעי שאני עושה את העבודה כי אלי הוא מחובר ואני מכירה את המוצר טוב מכל אחד אחד ומחוברת אליו ובלה בלה בלה.... אז אני דיי תקועה כי אני עברתי להתגורר באיזור המרכז רק לפני חודשיים ובקושי יש לי כאן לקוחות ובטח אני לא ממש מכירה אנשים מהמדיות.... אז יש לי שתי שאלות: 1. מהיכן ניתן להשיג מאגר של אני המדיות הכתובה והטלוויזיונית והרדיו? 2. האם מישהו שמע על המאגר מידע שנקרא - " לינקו"? ואם כן מה יעילותו?...המלצות וכאלו? אשמח לקבל תגובות מהירות ורעיונות יצירתיים ככל הניתן! מלי

מערכת אינפור

אני ממליצה על מערכת אינפור , אמנם קצת יקר אבל שווה ומוכר כהוצאה במס הכנסה.המערכת הזו תספק לך את כל מה שאת צריכה. לי

oshpigel

New member
מסכים - אינפור היא המערכת

ותציי ללקוח שאת תסתייעי באיש יח"צ לישיבה קצרה ולטפל בנושא, אני מניח שזה יהיה זול עבורו (פגישת ייעוץ לא תעלה לך הרבה ) והלקוח ירוויח טיפול מקצועי. למען הגילוי הנאות - אני לא מעוניין בעבודה (פשוט עומס עבודה היסטרי בימים אלו - לא עודף גאווה).אבל בתקופות מסויימות סייעתי למי שצריך כיצד לפעול, מה לעשות כיצד וכו'. בהצלחה אופיר

המלצה

אם אינפור און דיסק יקר בשבילך את יכולה להסתפק בספר שלהם שעולה כמה מאות שקלים בודדים, ומכיל את כל המידע שמופיע באינפור און דיסק. כמובן שהחיסרון הגדול שזה לא מתעדכן, אבל זה הרבה יותר חסכוני, במיוחד אם יש לך לקוח אחד כרגע. בנוסף את יכולה גם להגיע באופן עצמאי לכל המידע אבל זה עבודה קשה. בכל מקרה העצה של אופיר מצויינת, תבקשי יעוץ ליח"צ - זה לא יעלה יקר ויחסוך לך הרבה זמן וכסף (בסופו של דבר). ט"ומ - מאמני תקשורת

למעלה