- עזרה בבקשה.

alophind

New member
../images/Emo53.gif - עזרה בבקשה.

אני צריך את עזרתכם בהחלטה שעלולה לשנות את חיי... כבר כמה זמן יש לי הרגשה שהחברה שלי בוגדת בי , הסימנים הרגילים : הטלפון שלה מצלצל , שאני עושה , מנתקים לי. היא התחילה "לצאת עם חברות" הרבה בתקופה האחרונה ושאני מתעניין עם מי , היא עונה "מהלימודים , אתה לא מכיר." פעמיים שהיא אמרה שהיא מזמינה מונית , ראיתי אותה הולכת לתחילת הרחוב ומחכה לרכב שם (מונית לא אמורה לבוא עד הבית ?!) פעם אחת לקחתי את הסלולאר שלה לבדוק מה השעה והיא התחילה להתחרפן מזה ולצעוק עליי שאסור לי לגעת לה בטלפון ולמה אני בודק אותו... בכל מקרה , יכול להיות שלא רציתי להעלות את הנושא כי ידעתי עמוק בפנים את האמת , אבל אתמול בערב שהיא אמרה לי שהיא יוצאת שוב החלטתי לרדת למטה ולהסתתר ליד העמוד איפה שהאופנוע קשור כדי לראות מי אוסף אותה. בזמן שהתכופפתי ליד האופנוע שמתי לב לחלודה על המיכל דלק של האופנוע , האם לקנות חומר ולנקות לבד או לסוע למוסך ?!
מצטער שלא הייתי פה תקופה... התגעגעתם
?!

lili81

New member
ממ..

לדעתי האישית... אולי כדאי שפשוט תדבר איתה ותבהיר את החשדות שלך.. אתם יוצאים הרבה זמן אני בטוחה שאתם יכולים לדבר על הכל.. מערכת יחסים אמורה להיבנות על אימון זה לא משנה אם היא כן בוגדת בך או לא.. אתה לא בוטח בה ואם אין אימון בזוגיות אז אין לך מה לעשות איתה.. וגם אותי מעניין מי בא לקחת אותה
אוהבת לילי

הקפצת לי כבר את הדופק... ../images/Emo8.gif

קראתי את המשפט האחרון כמה פעמים כדי להיות בטוחה שאתה עובד עלינו. לא יפה לצחוק ככה על חברים...
בטח שהתגעגענו. ולשאלתך - ישר למוסך

lili81

New member
../images/Emo2.gif

אם זה לא היהרציני אז ההומור .. מאוד מפותח..

שמחה שחזרת../images/Emo6.gif

וברור שזה הומור, לפחות זה סיגנון ההומור של אח שלי. וכן בהתחלה באמת חשבתי שאתה רציני...

ענתי 10

New member
ההחלטה באמת עלולה לשנות את חייך...

תזרוק את האופנוע ותקנה מכונית!!!!
ככה גם תוכל להסיע את החברה שלך למאהב ולהצטרף אליהם (גם סקס עם מאהב דורש גיוון!)

habubnik

New member
עסוקים עסוקים...אבל אני תמיד

משתדלת לקרוא מה קורה. גם אם אין לי זמן לכתוב. חשבתי שאף אחד כבר לא שם לב שנעלמתי

Miss Shmelo

New member
בוגדת בך, אה?../images/Emo163.gif

הלוואי שכל הבנות יבגדו בחבר שלהן בצורה הזאת! עושה בשכל הילדונת שלך, עזוב אותה, בוא אלי... סופסוף נוכל היות ביחד אלופינד יקירי
אני גם יודעת לבגוד ככה!
גברת שמלו

למעלה