עזרה בבקשה...

t a l talim

New member
../images/Emo53.gifעזרה בבקשה...

מי מוכנה בבקשה להסביר שוב כיצד לכווץ משקל של תמונות, ללא שימוש בפוטושופ? תודה מראש!

טוב,לבינתייים לגרסת XP

להוריד מכאן http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp את הקובץ שנקרא ImageResizer.exe ואח"כ כפתור ימני על התמונה, Resize ,וזהו.

ואפשר גם בעורך תמונות של וורד

אני מנסה להשיג אותך בטלפון, אבל תפוס. 1. פותחים את התמונה דרך העורך תמונות של וורד - ריבוע כחול ירוק עם וי. 2. נכנסים ל IMAGE 3. לוחצים על STRETCH SKEW 4. ואת מקבלת אפשרות להקטין / להגדיל את האורך והרוחב של התמונה, לפי איזה אחוז שאת רוצה. ותודה למי שהעלתה את זה לפני כמה ימים! מיכל

lali ה

New member
עזרה בהקטנת תמונה.

עשיתי הכל ע"פ ההוראות שלך , אבל לאיזה גודל להקטין , יש שם פרמטרים שאין לי מושג איך להתיחס אליהם(סלחו לי על הבורות)

t a l talim

New member
תודה! אבל זה לא בשבילי...

אני מחפשת הסבר כללי, עבור משתתפת אחרת. שוב תודה!

שנהבית1

New member
../images/Emo140.gifפוטו אדיטור

הי טל ב-window xp יש VIEWER די פשוט לתמונות ויש לו יכולת נהדרת להורדת נפח התמונות והוא נקרא PHOTOEDITOR (מקווה שלא טעיתי ברישום) נכנסים לאחד התפריטים לא זוכרת איזה אך אין הרבה וקל למצוא באחד מהם יש מה שנקרא RISIZE מקטינים באחוזים והאיכות נשארת טובה בהצלחה -רונית

סגולית

New member
פשוט מאוד

תפתחי את התמונה בצייר של חלונות, תמונה -> מתיחה או הטיה -> ולהקטין ל- 80 אחוז לאורך ולרוחב.

מ י כ ל פ

New member
לי תודה רבה רבה

סוף סוף לאחר שכבר הייתי מוכנה ללכת מכות עם המחשב הצלחתי הודות להסבר הברור והנחמד שלך עכשיו תוכלו לראות תוצאות אני מקווה ...

tanir

New member
טל - את כל התשובות שווה לשמור

למעלה בקבצים - ואז נוכל להפנות את כולן לשם עם כל האופציות.

למעלה