עזרה בבקשה

../images/Emo53.gifעזרה בבקשה

שלום יש ל בעייה והיא המחשב שלי עולה מאוד לאט אבל הוא לא עמוס זאת אומרת אין לי הרבה מקום תפוס בזיכרון זה מחשב פנטיום 4 אין לי וירוס או משהו. פשוט הוא עולה לאט ללא סיבה (ככה זה נראה) יש לי windows xp מישהו יוכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בבקשה

JohnDoe5

New member
אני דווקא הייתי מהמר על וירוס

אבל אם אתה טוען שזה לא וירוס, צרף תצלומי מסך של ה-task manager בשביל שנראה מה רץ אצלך ותפרט כמה זכרון יש לך (RAM, דיסק קשיח וכו').

lyndor

New member
אולי...

יכול להיות שלא השארת מספיק מקום בכונן C?

blzvi

Active member
כנס ל MSCONFIG

מתוך התחל >>הפעלה הקלד msconfig גש ללשונית startup (קבצי איתחול) בדוק ברשימה כל מה שמופיע ,אם אתה יודע מה זה ,מה טוב אם לא חזור אלינו עם תמונת מסך וניעץ לך. בעיקרון חוץ מהאנטיוירוס אפשר להוריד הכל !!

קראתי את כול מה שאמרם אבל ככה

אנייכול להגיד לכם שזה רק עולה לי לאט ולאחר מן המחשב כרגיל יש לי RAM 256 ויש לי רק כונן בלי d וגם אף דבר לא עולה לי באת אתחול זאת אומרת שכבר ביצאתי את הפעולה מתוך MSCONFIG וגם בדקתי בסריקת וירוסים והוא מצא וירוס ומחקתי אותו אבל זה לא עזר בכלל .

quiet251

New member
יכול גם להיות

שיש מקום לבצע איחוי דיסק. אם הקבצים הדרושים בעליה מפוצלים ומפוזרים על כל הדיסק, לוקח לו זמן לסרוק ולאתר אותם. אפשרות נוספת- אם הרבה תוכנות ו/או שרותים עולים. 256 זה מספיק ל- xp -בערך. עדיין יועיל אם תרחיב.

אתם יודעים מה הדבר הכי טוב לעשות

זה לפרמט את המחשב נראה לי שיפתור לי את כול הבעיות לא ?

quiet251

New member
עדיין אם עבודה של מספר דקות

תחסוך זאת, אז הרווחת. ובכל מקרה- אין לך מה להפסיד.( הרי כבר החלטת לפרמט).

למעלה