עזרה בבקשה...

The Endeavor

New member
../images/Emo53.gifעזרה בבקשה...

שלום לכולם. אני בטוח שאתם נשאלים את השאלה הזו מידי פעם, וזה כבר די מעצבן אתכם, אבל באמת שחיפשתי תשובה בפורום ולא מצאתי אחת שהבנתי. תהיתי אם תוכלו לעזור לי בסדר הקריאה. בעברי קראתי את הרשומות, את האגדות, את דרקוני להבת קיץ, את מלחמת הנשמות, את כבשן הנשמה ואת אחים לנשק. עכשיו, היום, בסיבוב סתמי בחנות ספרים, שמתי לב שיש עוד כמה ספרים מתורגמים שלא הכרתי (וחבל באמת שאופוס לא מתרגמים את הספרים שלהם). תהיתי האם מישהו יכול לעזור לי בנקודות הבאות:
קודם כל, אילו ספרים נוספים תורגמו, פרט לספרים שהזכרתי למעלה?
שנית - מה סדר הקריאה של הספרים האלה? איפה הם נכנסים? או שאפשר סתם לבחור אחד ולהתחיל לקרוא...? אני עיינתי במאמר בשם "סדר הקריאה" בפורום הזה, ואני חייב להגיד שלא כל כך הבנתי. תודה רבה לכל מי שיעזור.

Guybrush Marley

New member
קראת את כל קו העלילה הראשי ועוד קצת../images/Emo118.gif

עכשיו קרא מה שבא לך, ואני מניח שאתה מספיק אינטליגנט בשביל להבין איפה כל ספר נכנס
"הדור השני" זה ספר שנכנס בין האגדות ללהבת קיץ, וחבל שלא קראת אותו קודם, כי היית מבין יותר ומקבל רקע על חלק מהדמויות בלהבת קיץ (אבל גם אני לא קראתי אותו ואני מניח שרוב האנשים בפורום, כי הוא תורגם לאחרונה) אגב, אופוס לא תרגמו את כל הספרים של רומח הדרקון כי יצאו עשרות (ואם אני טועה אז תקנו אותי)

The Endeavor

New member
הממ...

קודם כל, התכוונתי להגיד "וחבל שאופוס לא מפרסמים את הספרים שלהם", ומשום מה יצא לי מתרגמים... מוזר... בכל אופן - עד כמה שאני מכיר את עולם הרומח, ספרים באים בסדרות, לפחות רובם, ובדרך כלל בטרילוגיות. האם הספרים החדשים שתורגמו הם חלק מסדרה, או סתם ספרים חופשיים שכאלה...?

למעלה