סיטואציות

../images/Emo53.gif סיטואציות

היי חבר'ה אני סטודנט לקופירייטינג וצריך את עזרתכם. אני צריך להגיש עבודה ועלה לי רעיון לראש להראות תמונה של יין נשפך על המפה ואז לפי זה יודעים מה קרה לדוגמא היין שפוך בצורה מזעזעת אז היה ריב בזמן הארוחה הרומנטית... יש לכם עוד סיטואציות ליין? עבודה... או כאלה דברים? אשמח לקבל רעיונות!!!!

MEIMIS

New member
רוצה שנעשה בשבילך גם את המבחנים????

סתאם! הממ... אין לך רעיונות משל עצמך...? האמת שבשביל עבודה כזו הייתי ממליץ לך ללכת לפורום גרפיקה או אומנות או משהו כזה..

אני שואל אותכם שאלה כמבינים ביין

איזה אירועים אתם מרשים לעצמכם לבזבז 400 שח נגיד על יין? או לפתוח בקבוק ישן? איזה אירועים שווים את זה? חתונה? מה יש עוד בעולם הזה... מתי אתם פותחים בקבוק ? על איזה משפטים מדברים שפותחים בקבוק ? "לחיי העסק" ? "האם תנשאי לי?" זרקו. נ.ב אני לא במבחן, זה עבודה ובקופי כולם ממליצים ללכת לשאול את המבינים אם אני לא בעסקים של המוצר...

400? ../images/Emo13.gif

אני אדבר בשם עצמי, כי כל אחד והחיים שלו. 400 שקל על יין עוד לא יצא לי לבזבז, ובכלל על בקבוק אלכוהול לא הגעתי גם ל 350 (למרות שהייתי שמח אם רק הייתי מוצא את הבקבוק המתאים.... מישהו אמר Lagavulin Pedro Ximinez או Lagavulin 12?
) איזה ארועים שווים בקבוק מיוחד? המממ.... יום הולדת? שינוי גדול בחיים? סתם רגע יפה עם החברה במסעדה או באמצע המדבר? אורח או בן משפחה שחוזר מחו"ל? לידת ילד/ה? סיום לימודים? גיוס לצבא? שחרור מהצבא? יין יכול לבוא בכל כך הרבה מקומות ורגעים. משפטים שאומרים כשפותחים בקבוק..... שתיקה אומרת יותר בהרבה מקרים, מבט בעיניים לפני הלגימה הראשונה. ואם חייבים משפט -- "לחיי החיים הטובים", "לחיי הרגעים היפים."

אגב, אתה לא מחפש מבינים ביין

אתה מחפש את החוויות שכל אדם מקשר ליין, כלומר אתה מחפש אנשים ששותים יין באופן כללי. (אלא אם כן אתה עושה פרסומת לאנשים שמקצועם קשור ביין).

night mistress

New member
כשאני רוצה להתחרות בפרסומת ב../images/Emo44.gif

או יותר נכון לראות אם אבקת הכביסה אכן עובדת..אני פשוט פותחת בקבוק ומפזרת אותו על המפה ומכניסה טוב טוב, כמו בפרסומת..אחרי זה ישר למכונה.. .. מעבר לזה, בארוחת ערב משפחתית, עם חברים, בפאב (כן כאוס..אין לך כבר זכות לצחוק עליי בנושא הזה)..סקס (מודה באשמה)..ארועים שמחים, ארועים עצובים..אחרי יום ארוך בעבודה..וסתם מתוך שעמום.. שיהיה לך בהצלחה.

amircn1

New member
יש לי עוד אחת בשבילך

כשמשיקים ספינה בפעם הראשונה ---> מנפצים עליה בקבוק של יין

Chewbacca

New member
בשביל לבדוק אבקת כביסה

הייתי ממליץ להשתמש רק בDomaine de la Romanee Conti אין ספק שהמאפיינים של הפינו נואר מתפזרים יפה על הבגדים.
אבל אם מסתכלים על מה ששאלו אותנו בתכל'ס, ונעזוב כרגע את עניין הקופירייטינג, זאת יכולה להיות אחלה שאלה. מתי אתם שותים יין? ויתרה מכך, מתי תפתחו בקבוק ב30 שקל ומתי תפתחו בקבוק ב... כל אחד והמקסימום שלו. ומתי לא תפתחו בכלל יין? אז לפחות אצלי התשובה לא ברורה בכלל. למשל, במוצאי שבת הזמנתי ידידה אליי הביתה לטעום ממרק אפונענע מדהים שהכנתי (מתכון מynet) ישבנו להנאתנו מחכים שהמרק יתחמם ופתאום נזכרתי שיושב אצלי במקרר בקבוק שמפנייה Louis Roederer Brut Premier מאותו יצרן שמייצר את cristal הידועה, שכנראה נמצא כבר מעבר לשיאו (אבא שלי החליט להחזיק אותו בארון במטבח 10 שנים עד שחילצי אותו לפני שבועיים) אין ספק שהסיטואציה לא הייתה סיטואציה קלאסית לשמפנייה, לא חגגנו שום דבר, והאמת היא שדי פחדתי שהוא כבר חומץ מוגז, אבל פתחנו אותו בכל זאת, בקבוק שעולה יותר מ300 שקל יחד עם מרק בסיסי ביותר ושני חברים טובים. היה מצויין! למרות שניכר על השמפנייה שהיו לה בעברה ימים יפים יותר. ומצד שני, הכנתי בקבוק של I Sodi di S. Niccolo 1986 (בקבוק במעל 400 ש"ח) כדי לפתוח בארוחה המשפחתית ליומולדת שלי, אבל התחרטתי ברגע האחרון, הוא פתאום נראה לי קצת גדול על האירוע ולא הייתי בטוח שיעריכו את כל התכונות הטובות שלו. ככה שיצא שבאירוע גדול שתינו יינות קטנים (אך מצויינים, med. red של אמפורה וclassico של פלאם).

marsala

New member
../images/Emo48.gifמתי, מי, מה, מו../images/Emo80.gif

למה יינות קטנים? פלאם קלאסיקו אולי לא מזיז הרים אבל יין עם כבוד ופרסונה
!את המד רד של אמפורה עוד לא טעמתי אבל הבנתי שהכיוון הכללי הוא זהה לקלאסיקו. לעיניניינו... מתי פותחים מה? יש מידה רבה של גמישות אצלי כמו אצל הרבה ''חולים לדבר'' כמו צ'ובקה אני יכול לתכנן ימים ושבועות על יין מסויים ואז באה ההזדמנות המיוחלת ו''אין את זה באוירה'' אז יש תמיד תכנית חלופית (לא תמיד...) חשוב לי שהכל יהיה כמו שתיכננתי והחברה בה אני פותח בקבוק יקר תעריך כמעט כמוני את מה שאנחנו הולכים לחוות, וזה לא כל פעם פוגע אבל זה טבעי.. לעומת זאת ,בקבוקים עתיקים במיוחד אני לעיתים פותח באופן ספונטאני לחלוטין.חבר בא בהפתעה ,מכינים משהו טעים וזריז לאכול והופ עולה לי לראש הרעיון אחרי הכל הספונטאניות זה כמו מכת אדרנאלין טובה (לעיתים יש אכזבות עם יין ''זקן''........) יינות יקרים וצעירים יחסית מקבלים בד'כ כבוד בצורת ארוחה המתוכננת במיוחד עבורם, אז גם אי אפשר כל כך לחזור בך מהחלטתך... אני מכיר אנשים ששותים יינות מסויימים לציין תאריכים מעברם עם יינות משנות הבציר המסויימות, אבל זה לא קסם לי אף פעם, שנת הבציר בה נולדתי למזלי היא שנה מצויינת לרוב יינות אירופה אז אני לא תמיד מחכה ליום הולדת כדי לפתוח בקבוק יין שברוב המקרים כבר היה צריך להשתות מזמן ..מה לעשות חאתייאר... קחו הכל עם קמצוץ מלח ! צ'ירז מוש

אמממ

אולי תכך את אותו מפגש רומנטי ותציג דרכים שונות שנשפך היין נשפך בריב כשזורקים הכל מהשולכן בשביל ה... בקלמזיות של הגשה בלה בלה בלה אבל ארועים ליין? נסה "כל עיסקה והיין שלה" (או צורת שטיה בלה בלה בלה) סגירת עיסקה (ביזנס) חתימה על כתובה הטיפה האחרונה בבקבוק אני אשמח לעזור עוד....

D r a m b u i e

New member
אתה מדבר רק על יין?

כי אירועים לשתות משקאות חריפים באים אצלי הרבה פעמים עם נצחונות בספורט (אוהד הפועל ירושלים כדורסל בעוונותי). כמה מהכוסיות הכי טובות ששתיתי היו אחרי משחק כדורסל מוצלח. אם רק לגבי יין, אני עם מוש. לפעמים מתכננים חודשים על יין מסויים ואז פשוט אין את זה. לפעמים גם פותחים אותו, נניח בארוחה גדולה עם חברים שמבינים ואז אתה שם לב בסוף שהיין לא קיבל את היחס הראוי לו ומתבאס מכל העניין. אחד היינות הכי טובים ששתיתי לאחרונה היה סתם בארוחת יום שישי עם אישתי. קיבלו שני בקבוקי ברונלו די מונטליצ'ינו מחברים באיטליה, ושמרנו אותם לאירוע מכובד, או לארוחה מתאימה. יום שישי אחד לא יצאנו לשום מקום, וסתם הכנו ארוחה לעצמנו בבית. ספונטנית בלי קניות בלי כלום, ארוחה שהוגים אותה בחמש בערב, מבשלים משש ואוכלים בשבע וחצי, שמונה. פתחנו איתה את בקבוק הברונלו שלנו, והיה נפלא!

סניפטר

New member
יין טוב שותים לבד או בזוג

ואני אנמק : 1. יותר יין להינות ממנו ! 2. עם פרטנרית זה נחמד ביותר ואפילו די סקסי(לפי דעתי)
3. תמיד כשיש משהו טוב אז רוצים ממנו עוד ....... וזהו

למעלה