סובארו טנדר

luckies

New member
../images/Emo53.gifסובארו טנדר

אני יודע שזה לא רכב שטח אבל הוא ידוע בתור אחד שמתיימר... 1.איך האמינות של הרכב מבחינת אמינות\חלקים\שמן\דלק וכו'? 2.האם יש הבדל בין השנתונים 86-89 ל- 90-93 (עד איזה שנים הם הגיעו)? 3.האם יש מצב למצוא 4x4 ואם לא אז איך ה-2x4 בשטח?

procomp

New member
טוב אז ככה

היה לי פעם סובארו כזה משנת 88 הוא היא 2X4.בתור אמינות הוא היה מאוד אמין הבעיות היחידות שהיו לי היו במערכת החשמל (אבל לעיתים רחוקות).שטח? לא להתקרב אני לא ממליץ על זה בכלל לא ב-4X4 ובטח שלא ב-2X4 הרחב הזה בקושי מתמודד אם 20 מטר של כביש אפר.ולקנות כזה לדעתי אין הרבה 4X4 בארץ אבל אולי תוכל למצוא כזה 2X4.אני אישית ממש לא ממליץ על הרכב הזה. ועוד דבר בשביל מה אתה צריך את הרכב הזה? ומה התקציב שלך?

luckies

New member
אז ככה

אני צריך את הרכב לשם הובלה של אופנוע שטח או טרקטורון של אחי וכמו כן גם לשם טיולי שטח וגם נסיעות ללימודים כ-150 ק"מ(כל צד) פעם-פעמיים בשבוע. התקציב הוא מקס'-20000 ש"ח

R750-Girl

New member
כמה תיקונים, ברשותך.

העבירות של הרכב, תלויה קודם כל בנהג. בתור פורום שטח, אתם בטח יודעים את זה יותר טוב ממני. מה זאת אומרת אין עבירות? על הרים הוא לא ייטפס, אבל ה4X4 יעבור יפה מעוד סוגי אדמה שמהוות בעיה רצינית לרכב רגיל. והאם אתה מוכן להסביר את בעית העבירות של ה2X4 בעפר? תהיה רציני בבקשה. בקשר ל4X4 - יש כאלו - נדירים, ומי שמוכר אותם מגזים במחיר בדר"כ, אבל שוב, הכל שאלה של היצע וביקוש. יש אותם לא מעט בקיבוצים ומושבים. לי יש כבר שנתיים סובארו טנדר 2X4 מודל 1993 ורק מחמאות יש לי לתת לו. חסכוני בדלק, אמין, חלקים זולים וזמינים (וגם רק בגלל הפראנויה שלי החלפתי את הרדיאטור הזה.. המוסך טען שאין צורך). רק לידע כללי, היה לי לפניו פאג'רו בנזין קצר. החלטתי למכור אותו ולעבור לאופנוע, ובנוסף קניתי את הטנדר הזה, שיהיה איך להעמיס את האופנוע, וגם, שיהיה רכב 4 גלגלים בבית. ממליצה לך בחום לרכוש טנדר שכזה. 20000 זה המון - בדר"כ מחירי הטנדרים הם בין 9000-12000. קיימים בשוק, מלבד ה4X4, שני דגמים: הילוכים 1600 סמ"ק ואוטומטי 1800. שיהיה בהצלחה. אם אתה צריך עוד משהו, אתה יודע היכן למצוא אותי.

אור36

New member
געגועים

הייי-געגועי העזים לטנדרון הזה.היה לי כזה במשך מספר שנים,מודל 86,רכב פצצות לגבות...אמין חבל"ז,מילבד החלפות תכופות של ציריות קידמיות, מנוע 1800 גיר קצר 4 הילוכים ושים לב..... יש גם תחום LOW מה אתם יודעים על עבירות....ירדתי איתו את מעלה שחרות לעלות לא היה לי לב...כי הרכב נמוך.למרות החלפת צמיגים ברשיון .טורף דיונות אמיתי. היתה תקופה שהרכבתי לו קרבורטור כפול....אבל בגלל שהוא לגם ימבהה דלק והחברה היתה באילת החזרתי את הקרבורטור הרגיל.בשתי מילים.אחלה רכב. תותח על.

למעלה