נעלים

C a t o m

New member
../images/Emo53.gif נעלים ../images/Emo5.gif

אז ככה, המצב קשה! בשנה שעברה קניתי לי זוג מגפיים + זוג נעלים מהממות ונוחות בטירוף של בן ישי, עם אימום ממש נוח ודי רחב. וכן מעונה לפני יש לי זוג נוסף שלהם. ניסיתי למדוד אותן וזה פשוט לוחץ!
והקטע שאין לי בצקות, זו רק נפיחות "רגילה" בגלל ההריון (=צבירת נוזלים), אני ממש לא יודעת מה יכול להיות יותר רחב ונוח מבן ישי, יש למשהי הצעה בעניין?!

sexy nine

New member
אני אנסה לעזור

הבתי שקרוקס יוצאים במגפיים מדליקות, הן בטח יהיו רחבות. אני אישית אוהבת מאד מגפי גומי, יש מקום לגרביים עבות ואפילו להכניס את הג'ינס בפנוכו. אם כבר נוחות, אז בירקנשטוק וכפכפי הגומי הרחבות שלהם, יש גם בצבע שחור. אם את צריכה משהו אלגנטי יותר- נסי אולי את הדגמים של דניאלה להבי, יש לה חנויות בכל מיני קניונים, בשינקין בתל אביב ועוד.

אנסה גם אני לעזור

יש חנות בקניון עזריאלי וגם (אם אני לא טועה) בקניון רמת אביב בשם אוריג'ינלס. יש שם כמה נעליים לא זולות בכלל שיכולות להתאים. אני קניתי כפכפים סגורים של earth ואני מאד מרוצה. זה היה יקר (600 ש"ח) שזה סכום שאני לא מוציאה בד"כ אבל במחיר הזה קיבלתי נעליים מאד נוחות שפותרות בעיות גב (המלצות מכמה חברות) וגם פרקטיות גם לעבודה. יש גם את בירקנשטוק שהיו פחות נוחות בשבילי. עוד דבר - תבדקי את נעלי טבע. הצעה נוספת יש בהקצליה את האאוטלט יש שם חנות נעליים שיש בה עודפים של נעליים כמו באוריג'ינלס. אני לא הצלחתי למצוא משהו ממש מעניין אבל אני גם המידה מאד נפוצה (39). אם המידה שלך קטנה או גדולה יש סיכוי למצוא מבחר גדול. עוד עצה - קני מידה גדולה יותר ממה שאת רגילה ותתעקשי על סוליה אורטופדית איכותית. זה יעזור לגב שלך. בהצלחה.

מה הרגליים אמורות להתנפח?

תכננתי החורף להחליף נעלי ספורט והאמת, זה הדבר העיקרי שאני נועלת בחורף. עכשיו אני בחודש רביעי עכשיו ולא הרגשתי שום שינוי בגודל /נפח הרגל. האם הרגליים עלולות להתנפח ולא להתאים לנעליים שלי? או להיפך? שאני אקנה נעליים ואחרי ההריון הן יהיו גדולות?

למעלה