נחוץ תרגום

n i s s

New member
../images/Emo53.gifנחוץ תרגום

בתור אחד שלא נולד בהוואי ושהשם משפחה שלו לא נגמר ב..לייטר (יש כאלה לא הרבה אבל עדיין יש ) מישהו מוכן לעשות ג'סטה ולהסביר לי איך אני יודע מה הגובה של הגלים לפי המינוחים של טופסי (קרסול , ברך,גב ,זרוע ,אמה ,וכו ) ומה קורה לעזאזל בתמונות של הNAVY . קראתי את הכתבה של רש "הגלים בים.למה ואיך " והלכתי לאיבוד עם כל הלדמיין עיגולים עם כיוון השעון ונגד כיוון השעון ( ואני בקושי יודע לקרוא שעון .. ) אז חברה בבקשה ממכם קצת התחשבות למאותגרים חופית

resh0

New member
הסברים.

ישנן שיטות רבות למדידת גובה גל. הדרך המדעית היא מהמינימום של הסינוס אל המקסימום שלו. הדרך של ה"גולשים" היא למדוד את הגל מחלקו האחורי. לכן לאחרונה משתרשת שיטה על-פיה נמדד חזית הגל בהתאם לגובה ממוצע של גולש. אם יגידו לך גלים בגובה הראש, משמע שכשתעמוד, גובה הגל יהיה בגובה של הראש שלך, זאת באם הגובה שלך הוא ממוצע. בשפה של הגולשים, בד"כ גל בגובה הראש הוא בגובה מטר אחד. התמונות של הנייבי מתארות את כיוון הגלים וגובהם לפי מקרא צבעים שמופיע בתחתית המפה, לא מסובך. ישנם דברים שקשה לתאר בכתב ולא בא לי להוסיף ציורים. לדעתי אם תתרכז, תצליח להבין את שמתרחש מתחת לגל ואת התוצאה בגל עצמו בעת שהטבעת התחתונה פוגעת בקרקעית הים.

n i s s

New member
רגע שאני אבין ...

גולש ממוצע הגובה שלו זה מטר . איפה? בליליפוט . סתאאם . תודה עכשיו איך בדיוק מתחלקת החלוקה קרסול זה 10 ס"מ ברך זה מה ? 30 ??

faith2

New member
היי היי לא ללכלך...../images/Emo3.gif

אני 1 ועוד 55 סנטימטר....פששש איזה כיף להיות ממוצעת לשם שינוי

faith2

New member
חחחח....../images/Emo3.gif

נו נו, עכשיו בכלל האגו שלי גדל!

למעלה