מתנות קטנות

אפרתש

New member
../images/Emo53.gif מתנות קטנות

אז ככה - חמותי מגיעה אלינו פעם בשבוע. בכל פעם מביאה לנגה סוכריות. אני לא ממש בעד הרעיון שבכל ביקור היא מביאה משהו, אבל מבינה זה חשוב לה, ולא אילחם בזה. מה שכן - הקטע של אוכל בכלל וסוכריות בפרט מפריע לי (השמנה + נזקים לשיניים). אז אני רוצה לתת לה רעיונות לדברים אחרים שהיא יכולה להביא. יש לכם רעיון למתנות קטנות? נגה בת שנתיים וחצי. אוהבת לצייר ולהדביק, כך שדף מדבקות צבעוניות או עיפרון מיוחד הם דוגמא למשהו שישמח אותה, ולא יותר יקר מחבילת סוכריות. מה עוד?

נעה גל

New member
בלונים בועות! (בועות סבון)

אני קונה אותם בסיטונאות ולא נגמר לילדים מהם: מומלץ בחום להשתמש בהם רק בגינה או באמבטיה יש סרגלים עם כל מיני צורות חותמות

זושה

New member
חנויות ל"חומרי יצירה"

יש שם כל מיני "קשקושים שעולים שקלים בודדים. למשל: שקית של לפחות 100 מקלות ארטיק או מקלות גפרורים צבעוניים עולה שקלים בודדים. אפשר לשחק איתם כל מיני משחקים, לבנות מגדלים, להשחיל, למיין לצבעים וגם להדביק ולעשות יצירות. החיסרון: בסוף צריך לאסוף 100 מקלות ארטיק... יש שם גם כל מיני חרוזים צבעוניים, כל מיני חומרים שאפשר לפסל, לגזור ולהדביר, מגזרות של דמויות ופרחים ועוד ועוד.. צריך לבקר ולראות. אופציה נוספת אלו החנויות של הכל בדולר (והיום יש כבר הכל בשני שקל..) גם מלא שטויות והכל בזול: כוסות צבעוניות, בלונים, כלי פלסטיק, צבעים, פנסים, ועוד ועוד... הבעיה היחידה שצריך לשים לב למשחקים. הם לא בטיחותיים בכלל (תו תקן? הם לא שמעו על זה).

עירית ל

New member
להתחיל אוסף

היתה תקופה שאח שלי היה כל שבוע נוסע ליום אחד והיה לו עם בנו טקס שבו הוא מביא לו חית פלסטיק (גומי?) כשהוא חוזר. החיות האלו עולות שקלים בודדים והם הקימו ממש גן חיות עם הזמן. אפשר אוסף חיות או מכוניות או סביבונים (ברוח חנוכה) וכו´.

vered4

New member
אפשר גם אוסף מדבקות

לקנות אלבום, שאפשר לשים בו מדבקות (אפשר גם להוריד כשרוצים). ואז אפשר להביא כל פעם מדבקות, והילדה תשמח.

לאה_מ

New member
בלונים (אמיתיים, לא מסבון),

קופסה של צבעי ידיים (היא יכולה כל פעם להביא בצבע אחר) קעקועים חותמות פרחי עונה לשתול בגינה זרעים של ירקות (אולי במשך הזמן תתחילו לספק את התצרוכת המשפחתית שלכם
) "מנקי מקטרות" (לא יאמן מה שאפשר לבנות מזה!) ציור שסבתא הכינה לנגה בצק משחק חותכני עוגיות בצורות עוד? והיא באמת תביא את הדברים האלה?

אפרתש

New member
../images/Emo51.gif יופי של רעיונות

העתקתי, ואתן לה את הרשימה. תשובה ללאה - היא תביא, אם נגדיר בצורה מאד ברורה, ואם זה לא מסובך. מכירה שולית הקוסם? הבעיה שאם, נאמר, נגיד "מנקי מקטרות", היא עכשו בכל ביקור תביא מאה מנקי מקטרות, עד שהבית יעלה על גדותיו ...

אפשר להכין מהם צמידים

לוקחים 2 מנקי מקטרות בצבעים שונים ומלפפים אחד סביב לשני. סוגרים בליפוף ויש צמיד. אפשר גם להכין מזה פרחים, פרפרים וכל מיני רעיונות אחרים. אגב, אפשר לעשות זר פרחים ממנקי מקטרות ולתת מתנה לסבתא....

סיגנאל

New member
עוד רעיונות

בחנויות של 2 ש"ח או $ יש צעצועים חמודים וקטנים מבלי לפשוט את הרגל בכל פעם שהיא באה- כגון בועת סבון, כלי נגינה, פלאפון וכו

דליה.ד

New member
גרביים

תחתונים מדליקים צעיף כפפות כובע לחורף כובע לקיץ גופיה גוזיה קוקיות סיכות מצוייצות שמפו לילדים מרכך לילדים קרם גוף מברשת שיער גם נחוץ, גם שימושי, גם כייף!

נעה גל

New member
מה זאת אומרת מה זה גוזיה?

גוזיה זה הדבר הזה שמפרשזים לפני שיוצאים מהבית!

vered4

New member
אולי לא רלוונטי לגיל הרך ../images/Emo13.gif

אלא אם כן זו אכן טעות דפוס.
גוזיה זו גופית חזיה.

דליה.ד

New member
אכן, גופיית בטן כזו, יש מתוקות

לילדות קטנטנות, ואפילו סט של גוזיה ותחתונים. הבנות שלי מאוד אהבו ללבוש את זה בימות הקיץ החמים. דרך אגב, אצל בנות הנעורים, הגוזיה היא פריט הכרחי ונחוץ כשהשדיים מתחילים להנץ, השלב הטרום חזייתי.

קניתי לאלה חותמות ב"כפר השעשועים"

חותמות חמודות של חיות עולות שם שקל וחצי וקניתי גם כמה כריות צבע צבעוניות (על תקן דיו). היא נורא אוהבת לקשקש "יער" וכו´ ואח"כ להוסיף שם את החיות. בכלל, יש בחנות הזאת אוצרות של ממש בשני שקל לכל היותר.

דליה.ד

New member
עפרונות

טושים גירים צבעוניים מדבקות מחקים ספר צביעה תשחצים (לגדולים יותר)

למעלה