- מפחיד!

Nataly A

New member
../images/Emo53.gif - מפחיד!

נו, אז יום שישי הקרוב יש פגישת משפחות. המשפחה שלו באה לפגוש את המשפחה שלי מצד האבא בפעם הראשונה. רק מלדבר על זה הבטן שלי מתהפכת. אנחנו דוחים את זה כבר הרבה זמן, אבל ידענו שצריך כבר לגמור עם זה. וסבתא שלי (אמא של אבא), שמארחת את כל המשפחה בימי שישי, הזמינה - אז אמרנו לעצמנו שאולי הגיע הזמן. לכל אחד מההורים יש סריטה משלו, שאני לא אתחיל לפרט כי זה ישמע פסיכי לגמרי, אבל זה מלחיץ. טיפים? עצות? פרוזאק?

זוכרת את זה טוב, לצערי

אין לך מה להילחץ, תני להם להתנהג בטבעיות גמורה, הם עושים את הרושם לא את. כשגרנו יחד לפני שהתחתנו ורצינו להפגיש ההורים שלו סרבו! היית מאמינה? הם אמרו שכשזה יהיה רציני הם יהיו מוכנים להיפגש.. למה מי אתם? אנחנו יחד כבר שמונה שנים..

Nataly A

New member
מזכיר לי את מה שאבא שלי אמר לי

כשאמרתי לו על זה אתמול. הוא אמר "כשהורים נפגשים יש לזה אמירה" - גם אם הייתי מסכימה עם זה, הוא אמר את זה בטון כזה שאומר: "אנחנו חותמים פה על כתובה שיהיה לך ברור". ממש הוציא לי את המיץ. אני יודעת שהם עושים את הרושם, זה מה שמפחיד אותי - איזה מן רושם הם יעשו? המשפחות שלו ושלי לא יכולות להיות יותר שונות ומנוגדות אחת לשניה, לטוב ולרע.

s h i r k u s h

New member
את חייבת לראות את הסרט

"לפגוש את הפוקר'ס" - זה בדיוק מדבר על זה. אני זוכרת שפגשנו בפעם הראשונה את המשפחה של הגיס שלי כשהם רק התחילו לצאת והתפדחנו והם נראו לנו מושלמים אבל הפלא ופלא לכל אחד הסריטה שלו, בכל אחד יש משהו שנראה לך אולי לא הכי מושלם אבל זאת המשפחה שלך. אל תנסי לשנות יותר מדי, פשוט תרגעי ותהני

Nataly A

New member
אני אחפש את הסרט, תודה :)

אני ממש לא בטוחה שאני או זוגי נצליח להרגע, אבל אני מבטיחה לנסות.

ענתי 10

New member
ואני אפילו לא זוכרת איך זה היה

אצלנו. ואצלנו ל-2 הצדדים יש סעיף פסיכיאטרי
אבל תאמיני לי, בשביל לחסוך כאב ראש, תסמכי על ההורים. הם ילדים גדולים, והם יודעים להתנהג בחברה (בשאיפה...), במיוחד בחברה כזאת רגישה... שיהיה המון בהצלחה! אחזיק לכם אצבעות!

למעלה