מעבד מזון ובלנדר

מטית

New member
../images/Emo53.gif מעבד מזון ובלנדר

אני מחפשת מעבד משון משולב עם בלנדר. חשוב לי שהבלנדר יטחן קרח. לגבי המעבד - אני ממש לא מבינה בזה אז אני לא יודעת מה חשוב.. יש הצעות מה חשוב? מה כדאי לקנות? ואיפה?
 

gabizon79

New member
בוקר../images/Emo42.gif

בלנדר כותש קרח לא חושב שיש מצורף כמוצר נילווה למעבד מזון,מה שאני יודע שהם נימכרים בנפרד ועולים יותר מבלנדר רגיל,מקסימום אפשר לשים קרח בשקית לרסק עם פטיש ולהכניס לבלנדר. מעבד מזון לפי מה שהבנתי המג'מיקס הכי גדולים וחזקים,מחזיקים הרבה מאד זמן,לא יודע אם יש להם אביזרים נילווים. לי יש מעבד משולב של מורפי ריצ'רדס,עם בלנדר,אין יום שהוא נח,מומלץ. בקניות קבוצתיות באינטרנט יש אחלה מחירים,תתחדשי :)
 

droli

New member
מעבד מזון - זה מג'ימיקס.

לא יודעת אם יש מעבד מזון לקנווד, אבל בדכ הפופולרי הוא של מג'ימיקס. בלנדר לא כותש קרח - זה אפילו עשוי להרוס אותו. בלנדר מגיע עם מיקסר.
 

avat

New member
ל"קנווד" אל תתקרבו

ונראה אכן שמג'מיקס הוא הטוב מכולם - בתחום המעבדים. קנווד למטבח של העשורים האחרונים הוא אחד היצרנים הגרועים בשוק. פעם זה היה הפוך. בלנדר, ממליץ עם מיקסר והמוביל היום הוא "קיטשן אייד". בהצלחה
 

droli

New member
לא דובר פה על מיקסר

ולי יש מיקסר של קנווד והוא מעולה!!
 

avat

New member
אני זרקתי מעבד קנווד בשנת האחריות

אחרי פעמיים תיקון בחברה. ולגבי המיקסרים שלהם, גם לי יש מצויין אבל בן 40. החדשים רחוקים מאוד מאבותיהם. כך הנושא נבדק גם עם בעלי מקצוע משני הכיוונים (טבחים וטכנאים). בהצלחה
 

קשיו

New member
נכון ../images/Emo45.gif הישנים- עובדים כמו סוס

אבל החדשים על הפנים. נכון לגבי כל המכשור- בלנדרים, מיקסים וכו'. ממש זוועה- אמא של חבר שלי כבר התייאשה אחרי שהחזירה לתקון בערך כל יומיים..
 

ווין תו

New member
כמו שהטבחים והטכנאים שלך יעצו לך

להמנע מקנווד שלי יעצו ההיפך (אני מתכוונת למיקסר). כמו כמעט בכל נושא כמעט לכל דעה יש את הדיעה הנגדית כך שלא כדאי לעשות הכללות.
 

שירי ל

New member
לי יש מעבד מזון של קנווד - ואני מאו

מאוד מרוצה ממנו! יש לו גם פונקציה של הקצפה שבה אני משתמשת המון. בינתיים
הוא עובד מעולה ועושה אצלי קילומטרז' לא קטן. <רק שלא יתקלקל לי היום
>
 

raya

Well-known member
לא להגזים... יש לי מעבד מזון של קנווד, ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי גם את המיקסר שלהם - מזה 30 שנה, עובד כמו חדש. למג'ימיקס יש מעבד מזון עם קערה גדולה- וזה יתרון חשוב מאד. כותש קרח- יש לבלנדר של בראון. רעיה
 

לישר

New member
לאחי שי מעבד מזון של קנוואד והוא

מאוד מרוצה ממנו, אין להם מיקסר והמעבד עובד קשה ללא תלונות.
 

ירון-מ

New member
מצטרף למרוצים מהקנווד

עשיתי איתו אין ספור פיצות ובצקים חברתי מקציפה איתו לעוגות בטירןף והוא עושה עבודתו נאמנה. אני לא בא להשמיץ חלילה את קיצ'נ-אייד אבל אנחנו סוטים מהנושא השרשור התחיל בנושא של מעבד מזון בכלל
 

Lord_of_Code

New member
לא שמעתי שהם עורכים מרוצים...

עד היום הסתפקנו בתנורי טורבו... נו, יש תקווה.
 
יש במטבח קנווד כמקסר

ובלנדר כבר 21 שנה ומגימקס מאותו יום בדיוק וכל אחד מהם עובד יום יום למטרות שונות. כי יותר טוב מבחינת המרקם לטחון חצילים וסלטים בכלל במגימקס כי קל לשלוט בטקסטורה הסופית לעומת לעשות עם הבלנדר. והמקסר חבל על הזמן כבר אמרתי שרכשתי עוד קערות כדי לעבוד בו זמנית ולא לפנות קצף לצלחת וכ אבל הרוב הוא ענין של נוחות והרגל בהצלחה אה יש להקפיד על עצמת מנוע חזקה כי זה חשוב ללישה בבצקים ולהקצפות ארוכות טווח (של 20 דקות)
 

r66

New member
אפשר לבוא אלייך לסדנה?

רוצה ללמוד לשלוט בטקסטורה, בחיי
חייבת להיות תחת שליטה
 
למעלה