מסגרות בדף html

amr riki

New member
../images/Emo53.gifמסגרות בדף html

אלישע , שלומי , מוטי , בני , אפילו ליאנה וכל שאר המומחים: יצרתי בוורד דף "מסגרות" עם שתי גלילות . בכל אחת מהמסגרות הכנסתי את המידע שרציתי . שמרתי כדף אינטרנט. פתחתי בארכנופליה והכל עולה . אלא מה ? בדף הראשי אחרי כל ההגדרות מופיעה שורה בה כתוב : "בדף זה נעשה שימוש במסגרות , אך הדפדפן שלך אינו תומך בהן" התוכלו להסביר לי מה פשר המשפט ? תודה ריקי

motyka

New member
זה יעלה רק אצל מי שהדפדפן שלו

לא תומך במסגרות ואז במקום מסגרות הוא יקבל את ההודעה. כל האחרים יראו את המסגרות שבנית, ולא יראו את ההודעה.

amr riki

New member
מוטי ../images/Emo51.gif אך מה עלי לעשות ?

היי מוטי , מה עלי לעשות עמ"נ שמי שיפתח את הדף באתר יראה מסגרות ותוכן ? ריקי

motyka

New member
שום דבר

לרוב אלו שגולשים יש דפדפנים התומכים במסגרות. ואז הם יראו מה שצריך רק מיעוט בטל עובדים עם גרסאות ישנות, והם לא יוכלו לראות את האתר שלך.

amr riki

New member
אז להעלות את הדפים שיצרתי ,

לאתר שלי ? הרוב כן יראה אותם ? ריקי

amr riki

New member
אלישע ../images/Emo53.gif

ניסיתי כהצעתך. העלתי את הדפים לאתר אבל , שומו שמים ........ אני לא רואה כלום . הדף אינו מצליח לעלות כמו לא קיים כלל. אתה יכול לבדוק ?????????. כנס בדף השני כפתור מתמטי-חג שם לחץ על כפתור פסח. האם אתה רואה משהו ? הכתובת (אם אינך זוכר ) ריקי

שלומי

New member
ריקי!!!

את הקישורים שלך כתבי ללא רווחים! עדיף גם באנגלית בלבד(כל שרת חוץ מזה של תקשוב דרום לא ידבל קישורים בעברית -רק באנגלית.

amr riki

New member
שלומי

תודה , אבל...... על איזה קישורים אתה מדבר ? היכן צריך לרשום ? נכנסת לאתר ? גם אתה לא ראית כלום ? שבוע טוב ריקי

שלומי

New member
ראיתי את כל מה שהיה בדף

מה הייתי צריך לראות ולא ראיתי(מניין לי לדעת?). את הקישורים תכתבי באנגלית וkלא רווחים בין שם הקישור לסוג הקובץ.

amr riki

New member
כי אני לא רואה את הדפים.

במחשב אני רואה. אני מצליחה לראות אותם בארכנופיליה(אוף איזה שם ארוך) אבל כשאני נכנסת לאתר אני לא מצליחה להעלות את הדף הראשי ובטח לא את המישניים. בעקרון הדף הראשי מחולק לשני מסגרות . במסגרת הימנית מופיעה תמונה של פסח. במסגרת השניה כפתורים שלחיצה על כל אחד מהם אמורה לקשור ולהעלות דף משימה הקשורה בפסח. ראית אותם? שלומי , עדיין לא הבנתי האם לשנות את שם הדפים לאנגלית? האם להיכנס לסקרפטים ואת הקישור שם לכתוב באנגלית ? הבעיה אינה אנגלית (במקרה דינן)אלא איפה לשנות ולרשום. לא להתעצבן משאלות הקיטבק שלי.
ריקי

שלומי

New member
ריקי אני לא ירדתי לסוף דעתך

1.אני לא רואה מסגרת בכלל!!! 2.את כל הקישורים שני לאנגלית בלבד!!! 3.את יכולה לשלוח לי את האתר בקובץ זיפ!

amr riki

New member
שלומי

בחרתי באפשרות השלישית. שלחי רק את התיקייה של פסח הבעייתית. האם לשלוח את כל תיקיית האתר ????????? ריקי

שלומי

New member
רקיי-שלחת לי רק דפים פנימיים

אם יש לך בעיית מסגרות אני צריך את כל הדפים במיוחד את 3 הדפים המרכיבים את הדף הראשון באתר: אינדקס+מסגרת1+ מסגרת2 בלי זה אין אתר.

motyka

New member
תנסי לתת לדפים שם באנגלית, בלי רווח

או בעברית אבל רק מילה אחת ללא רווח בתוך שם הדף

amr riki

New member
בקיצור "שקשוקה" ../images/Emo6.gif

אלישע , ניסיתי לעשות משהו שעדיין לא למדנו. מסתבר שאני .................... ריקי

אני לא מבינה למה צריך קישורים

באנגלית בלבד. אם האתר יושב על השרת של תקשוב דרום שמקבל קישורים בעברית. האם זה לא פותר את הבעייה? האם אנשים שפותחים את הדף ובו קישור בעברית לא יראו את הדף למרות שהוא מוקשר לתקשוב דרום? ושוב, סליחה אם המונחים שלי לא מקצועיים.. העיקר הכוונה ואני מקווה שהיא הובנה

למעלה