מי יודע? מי יודע?

paulika

New member
../images/Emo53.gifמי יודע? מי יודע?

איך מורידים כתמים של גריז או שמן שחור או לא יודעת מה שחור על המדים. ניסיתי להשרות, לשפשף ולא יוצא, הצילו

כמה מוכר...זה מהרובה בטח

נכון? ברגליים למעלה? פאולינקה-יש סבון אסטוניש יש קליה ויש גם מסיר שומנים של תנורים אבל האחרון ממש אלים בענין שומנים - תנסי בפינה ניסתרת קודם וחוץ מיזה כתמים-זה סימן לפזמניק בצבא.

paulika

New member
תודה מעוז

השאלה היא , האם כל הדברים שהצעת (הקליה לא עוזר) יעבדו אחרי השריה של שעות במים עם אבקת סבון אור, מיוחדת?

תיבשי את הבגדים ותנסי אחר כך שוב

מקומית לטפל בכתם. ושוב לשטוף. אל תיבשי ביבשן כי זה עושה קיבוע לכתם.

הכתמים מוסיפים איזשהו מרקם אומנותי.

כך החלטתי ,אחרי שניסיתי מספר רב של פעמים להסירם .חבל להתאמץ... למה מהההה? עם תנועת יד. . במקום שלל צבעים ,המדים קיבלו "ציור פיקסו מקורי" בגוון של כתמי שמן. האם זה לא חינני?? חי..חי חו..וחה חה חה....

paulika

New member
נשמע מקורי ואמנותי, אבל

לא על מדי א בהירים מדקרון, שם זה נראה סתם כאילו האמא הפולניה לא דואגת מספיק שהילד יהיה מצוחצח. (מה חשבתם, שבשבילו אני רוצה להוריד את הכתמים?)

פאוליקה יקרה

גם אני מתמודדת עם המים הבהירים. (היום כבר פחות). קחי את סינטבון פשוט.מרחי ותניחי בשמש. לאחר שמתייבש הרטיבי מעט ושפשפי עם מברשת. ומשם למכונת הכביסה. יוצא מבריק. (אם יש לך בעייה שלחי אלי
)

מכבסת ....תולה...מכבסת ..תולה...

את אולי בטוב ליבך מוכנה גם את הכביסה שלי??? סתאאאאם.. אני מתה על ריח הכבסים הנקיים וליתלות אותם בצורה מדוקדקת כדי לחסוך את הגיהוץ "אחורי זה".

ובעניין הריח

אני לא מוצאת לנכון לקנות מייבש. לעיתים בחורף אני מכניסה את הכביסה על המתקן הבייתה ואז כל הבית מריח "בדין".משהו נהדר.תנסי.

אילתיתתתתתת הרגת אותי

את יודעת שלעיתים לוקח שבוע לכביסה להתיבש אצלנו? בעיקר אם זה כותנה. יום אחד עשיתי לאבא של הבן הצגה ... וקיבלתי יבשן. בלעדיו אין לי בכלל סיכוי להיות מוכנה עם הכביסה ליום ראשון. התכוונתי ליבשן... לא לטעות.

סמדר בנ

New member
יש לכם חורף? ../images/Emo8.gif

אני לא יכולה לדמיין מה הייתי עושה בלי מייבש - אפילו עכשיו עם כמות הכביסות שיש כשהחיילת מגיעה אחרי שבועיים אני מנווטת בין המייבש לחבל.

נכון,נכון!!!מה יגידו השכני.....ם?

יש לך בעיה ,חמודה שלי...המשיכי לשפשף גם עם סיליט. שאני אשפשף?????????????מה איכפת לי השכנים!!!!!

פאוליקה...

סניטבון הישן והטוב. ופנטסטיק יכולים לעזור. ופטנט של סבתות - לשים אחד החומרים מסירי שומנים, להכניס את המכנסיים לתוך שקית ול- פריזר ליום שלם, הכתם יכול פשוט להתקלף מהבגד עם החומר מסיר השומנים. ד"א זה עובד מצויין על מסטיקים שנדסקים לבגדים ודיו (מנסיון) בהצלחה

למעלה