מיואשת...

../images/Emo53.gif מיואשת...

בוקר טוב לכולם! זה בטח יישמע לכם מצחיק אבל אחרי כמעט שבועיים שעברתי על כל חברות כ"א ופיזרתי את הקורות חיים שלי... נכנסתי לדיכאון ולייאוש של החיים.. (אני יודעת שיש אנשים שנמצאים שגם אחרי שנה לא מתייאשים.. אבל אני פשוט מתחרפנת..) ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למשהו: * מאחר שאני מאיזור חיפה.. ואני כבר על סף ייאוש חשבתי על לעבור למרכז כי שם יש יותר עבודה...? מה אתם אומרים... שווה לעשות את המהלך הזה? או לחכות לעוד שבועיים (בתקווה שאני לא ישתגע..) ולראות אם אני יקבל הצעות לעבודה... תודה לכל מי שיעזור..

amitayg

New member
אל תחשבי לרגע שבמרכז יותר טוב

ואני לאחרונה ראיתי הרבה מודעות בצפון וחשבתי לעבור צפונה מה את אומרת ? אמיתי

הלוואי וגם אני הייתי רואה

את ההודעות של הצעות עבודה שראית שיש בחיפה.. אני לא יודעת אם במרכז יותר טוב.. אבל בטוח ששם יש יותר הצעות עבודה..

ריטה1

New member
אל תשכחי שיש שם גם יותר דורשי עבודה

חוץ מזה, את עוד נמצאת באזור בסדר, מה צריכה להגיד אחת כמוני שגרה ליד קרית מלאכי, הייתי מובטלת 5 חודשים! וגם כשכבר הציעו לי עבודה זה היה בתנאים של עבדים. ולמרות שאני מאוד מנוסה ולדעתי גם מרשימה בראיונות, רק עכשיו התחלתי לעבוד, ולא במקוצוע שלי. מצטערת לא רוצה לדכא אותך, אבל קצת סבלנות, לבנתיים כדי להעסיק את עצמך תנסי למצוא איזה עניין, כמו מלאכת יד, או לימודים.

amitayg

New member
גם בדרום יש הרבה משרות

כל פעם שאני פונה למשרה בדרום אני נפסל מפאת המרחק אז מי שגר בדרום אין לו בעיה חוץ מזה אני מובטל כבר 3 שנים אז מה ? ! מסתדרים ... אמיתי

ריטה1

New member
איפה? ובאיזה תחום?

באתרי האינטרנט רוב המשרות הן במרכז, ואם תפתח את העיתון האזורי שלנו, תגלה המון משרות, בייחוד בהיטק, אבל מעט מאוד בתחום המזכירות (מפתיע? עובדה). לשמחתי אני כבר עובדת, כפשרה בתחום שאני לא אוהבת, ואני מקווה שאני אמצא עבודה בתחום שלי. שיהיה בהצלחה לכולם

duduamar

New member
3 שנים ?? איך אתה מסתדר?

אני שואל ברצינות, איך אתה מצליח לכלכל את המשפחה שלך??

amitayg

New member
אה דודו מה שלומך ?

התבלבלתי בינך ובין בנצי אני מבין שאתה מאשקלון ובנצי מחדרה ? נכון ? איך מסתדרים ... יש קומבינות לצערי כך זה עובד במדינה שלנו יום טוב אמיתי

duduamar

New member
איזה אשקלון חחח

אני מעמק יזרעאל. מה ז"א קומבינות? עבודות זמניות פה ושם?

amitayg

New member
אני חושב שאת טועה

בגובנט יש הרבה משרות בטווח נסיעה של 40 דקות מחיפה בהצלחה אמיתי

חיוכית!!!

תחייכי קודם כל. זה מאוד מלחיץ... גם בשבילי זה היה וחרשתי את חברות הכוח אדם. תנסי את האתר ראנר שמפיץ את קורות החיים שלך לכל החברות. דבר שני תקני כלבו יש להם הרבה מודעות דרושים יחסית לצעירים. וגם בעיתון סופ"ש במדור שלך הצפון לא חסר. אפשר למצוא בטלמרקטינג או בדיילות (עבור חברות קוסמטיקה נניח או עבור חברות אשראי ראיתי שמחפשים). חוץ מזה את יכולה לסנות באילת-כסף טוב והייתי יורדת לאילת אלמלא חבר שלי... את יכולה לנסות לברר במפעלים שצריכים כל הזמן עובדי יצור-כסף לא רע בכלל ועבודה לא רעה ממה שהבנתי מחברות. אל תלחצי...

../images/Emo140.gif תודה על התמיכה....

בוקר טוב! ת'אמת אמרתי לעצמי שאם עד שבועיים לפני פסח אני לא יימצא עבודה-אז אני כנראה יירד לאילת... מקווה שיהיה בסדר בסוף... בכל אופן תודה לכל מי שניסה לעזור... שיהיה לכם אחלה יום!

hagitg5

New member
לא כדי לך..

אין כל כך הרבה עבודה בצפון. שנתיים מחפשת עבודה בצפון (אני גרה שם). אני רוצה לעבור לתל אביב.

eitaneli

New member
יש לי הצעת עבודה מעניינת...

לכל מי שמאס בחיפושי עבודה אינסופיים יש פתרון: יואב : 052-8348474 או: הלינק|| [email protected]סלינק|

amitayg

New member
בנצי אתה יודע מעניין אותי למי הם

מוכרים כל משווקי השיווק הרב שכבתי שמספרים כאן ובמקומות אחרים על נפלאות השיטה, הרי אנו ארץ קטנה ומהר מאד השיטה או הרעיון מגיע לרוויה. לי כל הזמן מציעים כאלו דברים באופן אישי אני לא מעיז אפילו לחשוב על זה כי עבורי ועבור רבים אחרים זאת לא עבודה! לילה טוב אמיתי תזכיר לי מהיכן אתה ? סתם בצחוק ...

עבורך המיואשת

אני מבינה אותך מאוד אני במצבך כבר שנה עם עליות וירידות של יאוש ודיכאון אני כבר עברתי אזור ומחפשת בתא ומוכנה לנסוע כל בוקר וגם .....לא מוכנים לקבךל אותי אם את רווקה סעי לך לכי תנסי בתא אני נשואה +2 בעיתי למרות שהם גדולים ולא תלותיים תצליחי מקווה שגם אני אצליח ביי דורית

למעלה