מה עושים?

MICHL99

New member
../images/Emo53.gif מה עושים?

אני חיילת משוחררת נטולת עבודה ואוהבת מאוד איפור כל מה שקשור לחיצוניות שיער,להתאפר אנימצד אחד מתה ללמוד אצל איל מקיאז אבל נצד שני זה 10000 ש' שזה די יקר למרות שזה על המענק אבל אני רוצה ללמוד עוד דברים בעתיד וחוץ מזה חברותיי אחת אומרת תלמדי זאת את מתאים לך בול ואחת אומרת שזה עבודה עם אנשים ואין לי סבלנות לאנשים (זה נכון) אוף אני לא יודעת מה עושים?????????

תשקיעי לפי דעתי 400 שקל לסדנה לאיפו

לאיפור אישי אם תאהבי את הרעיון תשקיעי את הכסף אני לומדת עכשיו באיל מקיאג' ואני מאוד מאוד מרוצה מהמורים והבית ספר בכלל ואני גם עובדת כמאפרת וזה כסף טוב ככה שאת כל ההשקעה של המענק בסופו של דבר תקבלי בחזרה כול עוד את מוכשרת וטובה במה שאת עושה. ובקשר לאנשים אין מה לעשות איפור שיער וכל מה שקשור לחיצוניות קשור לעבודה עם אנשים אז תעבדי על זה קצת... לפי דעתי זאת השקעה טובה מאוד!! בהצלחה!

היא ממש צודקת

גם אני למדתי באיל מקיאג והבי"ס פשוט מעולה אני גם פחדתי להדקיע סכום כזה ואני נשואה עם משכנתא וילד ככה שממש אין לי עודף כסף אבל אני ממש שמחה שעשיתי את הצעד הזה. אם את צריכה הדרכה או או שאלות אני אשמח לענו. וכמו שהקלאלברית שלנו אמרה הסדנא לאיפור אישי מאוד מועילה אם תרצי אני מוכנה להעביר לך את הסדנא במחיר הרבה יותר זול. בבי"ס הם לוקחים ממש יקר.

למעלה