מבקש עזרה

bestofhealth

New member
../images/Emo53.gif מבקש עזרה

שלום כלם, אני מבקש, אם לא מסובך מדי, לקבל מכם שמות של מי שאתם חושבים (במידה ואתם יודעים) נמנים בין האנשים הטובים בארץ בדיסציפלינות הבאות: צ'י גונג, דמיון מודרך, יוגה, וטאי צ'י. רצוי כמובן עם טלפונים, שמות מלאים ומקום מגורים. הרגישו חופשי כמובן לכלול את עצמכם, אם כך אתם מרגישים. בבקשה העבירו אלי הודעות ישירות. המון תודה מראש, גובי

הכי טוב בארץ (לדעתי) בטאי-צ'י זה

המורה שלי, אבל הוא לא מקבל תלמידים חדשים (כך שזה לא פרסומת). למה?

למרות שאינני מטפלת בחולי סרטן

כאישה שהבריאה מסרטן באמצעות דמיון מודרך, תכנות המוח, שמנים של האורה סומא, מדיטציות והילינג, בשם חולי הסרטן שאתה מנסה להקים להם קליניקה שאמורה לעודד תהליכי ריפוי, אני מוחה על חסך במעוף שהראת בהודעתך הראשונה. אסתיה

SideKick

New member
אסתיה יקרה...

את יכולה לכתוב שלדעתך יש דרכים נוספות להתגברות על... את יכולה לספר את הסיפור האישי שלך כדוגמה... אבל לכתוב על הודעתו של השואל - חסך במעוף, זוהי לדעתי ביקורת מיותרת. מן אמירה שסתם מכינה אווירה לא נעימה. וחבל.

bestofhealth

New member
התנצלות

אסתיה יקרה, אני מתנצל מעמקי ליבי. אני האחרון שהיה מעונין לפגוע במי שמייצגת את חולי הסרטן. נ.ב - אני לא מקים קליניקה, אולם מכל מקום בתחום שמני האורה סומא, מדיטציות והילינג אני כבר סגור. גובי

כי

אין לו זמן ואנרגיה לחדשים. הוא מלמד תלמידים ותיקים. תלמידים חדשים לומדים אצל הותיקים.

את זה הבנתי

אז אתה בעצם מתכוון שהוא לא מקבל אליו תלמידים חדשים אלא תלמידים חדשים כן מתקבלים לביצפר.

לבית-הספר כן, אל ניר לא.

אבל שאלו על "המורה הכי טוב בארץ לטאי-צ'י". אז תלמיד שמגיע לבית ספרנו יכול ללמוד אצלי, אבל אני לא "המורה הכי טוב בארץ"

WhiteBear

New member
אולי יש הרבה אמני טאי צ'י טובים ממך

במרכז. אבל מניסיוני, אין הרבה מדריכים טובים ממך במרכז. (אבל להיות משוחד מעולם לא עלה כסף)

freearth10

New member
../images/Emo45.gif

לא מכירה מדריכי טאי צי אחרים, אבל ראיתי את מבטי הערכה שם במרכז שהופנו אליך. ואם הצלחת ללמד אדם שתנועה זה המקום בו הוא תקוע אפילו רק מאית של קאטה ולגרום לו להתמיד בתרגול ואפילו להנות ממנו, אז אתה מורה גדול נקודה.

אולי תנסה טובים כמוך ולא ממך ../images/Emo13.gif

אולי מתקדמים יותר ועתירי ניסיון אבל זה לא אומר שהם טובים ממך.

למאיה, סאן רייז ודובלבן: שטויות.

מורים טובים ממני = יותר גמישים בהעברת חומר לתלמידים; יותר טובים בבניית מערך-שיעור; יודעים יותר טוב מתי להתעקש ומתי להתגמש בדרישות מתלמידים; יודעים יותר טוב לשמור על קשר עם התלמידים ולגבש "קבוצה"; יודעים יותר טוב לגרום לתלמידים לשאול; יודעים יותר טוב מתי לא לענות כדי לגרות תלמיד למצוא את התשובה בעצמו; ועוד, ועוד. לא אמרתי שאני לא טוב; אבל יש הרבה טובים ממני.

למעלה