יתושים

ניוט

New member
../images/Emo53.gif יתושים ../images/Emo177.gif

או בעצם יתושות.מסתבר שהיתושות אוהבות אותי מאוד. אני ממש משתגעת, לא יכולה לצאת החוצה לשום מקום. מחפשת חומר טבעי למרוח על הגוף.

ניגונים

New member
יתושים

ליקטתי עבורך תשובות קודמות בפורום: כל הזכויות שמורות למחברים המקוריים
נגד יתושים: לשים ליד החלונות והדלתות קעריות עם מים חמים ובתוכן מסמרי ציפורן עובד נפלא על יתושים. חוץ מזה ציטרונלה עובד יופי. את הגרניום מגדלים בגינה, ואז אפשר לשבת באיזור עם פחות יתושים. את הלימון (מדולל במעט מים) מורחים על העור יש גם כמה סוגי קטורת שריחם דוחה יתושים וגם המנורה הסגולה מאד אפקטיבית אפילו שהיא לא צמח. גרניום: שמן זה דוחה יתושים טיבעי ניתן לטפטף אותו מסביב למיטה ניתן לשים במבער ולהנות גם מריח טוב

ELELAD

New member
אם כבר גרניום - אפשר לטפטף ישירות

על הגוף (שמן אתרי)- איזה שמן בסיס אם לא - מה היחס? שיהיה לא חזק מידי אך אפקטיבי?

ELELAD

New member
עונה לעצמי -

בתוך שמן שקדים, חמניות כבישה קרה (ויטמין E). בתוך 100ML שמן בסיס לשים 5ML שמן אתרי היחס גבוה - לפעמים גבוה מידי - לשים לב אם יש גירוי גרניום עוצר דימומים -אנטידיפרסי - אנטיספטי - נגד פצעים - תומך מערכת הלימפטית - אפשר שטיפות וגירגור בגרון. דוחה חרקים. תודה לי לעצמי :)

arlot

New member
שום חברה ,מה עם שום?

לאכול שום עוזר מאוד נגד יתושים , כשהיתי בדרום אפריקה היה לי חבר ריינג'ר שכל יום היה אוכל שן שום . ושם יש מלריה אז אני בטוח שזה עובד כי עם מלריה לא מסתכנים .לי היו כדורי הכינין.

למעלה