יש לי שאלה....!

1Shir

New member
יש לי שאלה לגבי הקטע הנ"ל ב-The End

לפני אותו קטע, סקאלי הלכה לגאן-מן וביקשה מהם שיגידו לה מי זאת דיאנה. היא גם ביקשה מהם עזרה במשהו שקשור לניתוח נתונים בקייס של גיבסון פרייז. השאלה שלי היא: היא הלכה אליהם רק בשביל לברר על דיאנה, והעבודה היתה התירוץ שלה? כי הרי את מה שקשור לעבודה טכנית היא היתה יכולה לתת למעבדות ב-FBI, לא? היא לא היתה חייבת להיעזר בגאן-מן.

Gilliana

New member
לא מדויק

אם היא היתה נותנת למעבדה ב-FBI תמיד יש חשש שינסו לזייף עדויות ובכל מקרה - יהיה רישום על הבדיקה שהיא ביקשה. מאד לא נבון אם חשוב להסתיר עקבות, כמו במקרה של גיבסון. לכן הפניה אל הגאן-מן היתה בהחלט במקום ונכונה.

1Shir

New member
אבל בהמון מהחקירות שלהם

חשוב להסתיר עקבות, והם כן נעזרים ב-FBI.. האם את חושבת שלפחות זה היה שילוב של נסיבות? כלומר, היה נראה לי שהיא הגיעה אליהם גם הרבה בגלל הקטע של דיאנה שהציק לה. אני תוהה למה היא פשוט לא שאלה את מאלדר/דיאנה??

Gilliana

New member
שילוב - כן

בודאי. זאת היתה הזדמנות מצויינת להרוג שתי צפורים במכה. למה היא לא שאלה את מאלדר/דיאנה? כדי לא להפגין חולשה, כדי לא לצאת אידיוטית, כדי לא לחשוף את העובדה שכל העניין מציק לה... לא חסרות סיבות.

1Shir

New member
"לא לצאת אידיוטית".. ../images/Emo6.gif

נראה לי שסקאלי צריכה לעבוד קשה מאוד כדי לצאת אידיוטית.. סתם, הצחיק אותי הניסוח

Gilliana

New member
זה בטוח...

רק ניסיתי להכנס לראש שלה ולחשוב מה היא אמרה לעצמה באותם רגעים, משהו כמו: "מה, אם אני אשאל אותו (את מאלדר) לגביה (דיאנה) אני אראה ממש אידיוטית, מי יודע מה הוא יחשוב עלי - הוא עוד יחשוב שאני מאוהבת בו. לא שזה לא נכון , אבל... הוא ממש לא צריך לדעת את זה. לא לא, זה ירים לו את האגו, והוא עוד עלול לצחוק עלי וחוץ מזה - זה יתן לו עליונות עלי..." וכן הלאה. ירדת לסוף דעתי?

Gilliana

New member
נימוקים בבקשה...

את כבר יודעת שכאן בלי נימוקים הטיעונים לא מתקבלים, אפילו הנהגת את הנוהל הזה בעצמך

אוקיי נימוקים...

אם יש משהו יפה באהבתם של מאלדר וסקאלי זה שהם לא מפחדים אחד מהשני. סקאלי לא תחשוש שמאלדר יידע שהיא אוהבת אותו הוא הרי כבר יודע .. נכון, היחסים בינהם לא היו ממש פתוחים באותה תקופה, לפחות לא כמו בהמשך. אבל אני באמת לא מאמינה שסקאלי תחשוב לעצמה "מאלדר יצחק עליי" . הוא בחיים לא יפגע בה בכוונה או יצחק עליה ומה שהיא מרגישה / חושבת /מאמינה. הוא תמיד כיבד אותה. והיא יודעת את זה.. גם אם במצב היפותטי לחלוטין שסקאלי הייתה מאוהבת בו מעל הראש והוא לא הוא לעולם לא היה מראה ולו טיפת לעג כלפיה... נימוק טוב ו שאת צריכה עוד? כי אני יכולה לכתוב מגילה..

Gilliana

New member
אה, לכתוב זה תמיד טוב! ../images/Emo13.gif

למרות שהבנתי למה את מתכוונת. אז אם כך - ואם באמת לא היה לה חששות כאלו, למה באמת כמו ששיר שואלת היא לא פנתה אליו בגלוי אלא הלכה לברר אצל האקדוחנים?

כי היא סגורה....

היא כמעט לא חושפת חולשות וקנאה זה חולשה. זה לא משנה מול מי לחשוף אבל היא תמיד הרגישה שהיא חייבת להיות חזקה מול מאלדר לא רק בעניין הקנאה. בגלל זה היא הלכה לאקדחונים..

Gilliana

New member
טוב, הכל נכון, אבל...

אני אשאל אותך אחרת: מה לדעתך היא חשבה באותו רגע? מה עבר לה בראש? בואי תתני קטע כמו שאני ניסיתי לעשות...

טוב אני אנסה..

אני חושבת שהיא לא רצתה לתת לדיאנה עליונות עליה. אני חושבת שמימלא אם היא הייתה שואלת את מאלדר הוא היה מתחמק ולא עונה. אם לא היה אכפת לו לתת לה תשובה הוא מראש היה מציג את דיאנה כמי שהיא באמת. את דיאנה בטח שהיא לא תשאל כי כמו שכבר אמרתי היא לא רצתה לתת לה עליונות עליה. אז מי נשאר שמכיר את מאלדר הרבה שנים ותמיד בצד של סקאלי? האקדחונים.....

1Shir

New member
אגב, גם אתם חושבים ש..

דיאנה פאולי ודיינה סקאלי הם שמות יותר מדי דומים באופן חשוד?..

Gilliana

New member
כן, יש בזה בהחלט משהו...

השאלה לאיזו מטרה זה נועד, אם בכלל.

למעלה