יש לי שאלה....!

hadas 14

New member
../images/Emo53.gif יש לי שאלה....!

מכיוון שלא ראיתי את העונה השישית והשביעית, אשמח לדעת מי זאת דיאנה ולמה אתם כל כך שונאים אותה? ב
מראש, הדס

Ice Age

New member
דיאנה היא

קול מעברו של מאלדר. היא היתה בת זוג שלו בימים שלפני היות תיקים באפילה, והופיעה במהלך הסדרה בתור מישהי שעוזרת להם לכאורה. אבל הסתבר שהיא בכלל עובדת בשביל CJB (אם לא מאהבת שלו), והיא מצליחה להנצל איתו מחיסול הסינדיקט. למה הבחורות כאן שונאות אותה? טוב, זה ברור. היא שכבה עם מאלדר, בניגוד אליהן.

hadas 14

New member
../images/Emo51.gif

אשמח אם תוכל להגיד לי רק באיזה פרקים היא הופיעה...

בשליפה מהראש..

היא הופיעה בפרק האחרון של העונה החמישית The End בפרק הראשון של העונה השישית The Beginning . וב Two Fathers, One Son וכמובן בפרקים Biogenesis, The Sixth Extinction The Sixth Extinction II: Amor Fati

מאיר אני חולקת על דעתך.

לפחות אני אישית שונאת אותה לא בגלל שהיא שכבה עם מאלדר ואני לא אלא בגלל שהיא תימרנה אותו וניצלה אותו. לפי התאוריה שלך אנחנו אמורות לשנוא גם את סקאלי ואנחנו לא שונאות אותה. ממש לא..

Gilliana

New member
אני תוהה מניין המסקנות ה-"מבריקות"

מסתבר מאיר, שאצלך 1 + 1 = 5 במקרה הטוב. בנוסף, אני תוהה WHAT MAKES YOU SO SURE שכולנו רוצות את מאלדר כל כך??? האם כל דבר אתה מודד רק בגובה החגורה???
מעניין מה התאוריה שלך למדוע חלק מאיתנו שונאות את קרייצ'ק או את CSM... אני חוכרחה להגיד שממש, אבל ממש אכזבת אותי עכשיו.

Ice Age

New member
הממ

נקודה רגישה. אה, כן, ציינתי ששכחתי לשים סמיילי בסוף ההודעה? תוך כדי כתיבת השורות הנ"ל ישבתי וחשבתי לעצמי: "וואי וואי, איך הולכים לבעוט בי בתחת".

1Shir

New member
אני דווקא לא שונאת אותה.

אני לא אומרת שהיא דמות חיובית, אבל יחסית ל"רעים" היא היתה ממש בסדר. ומאהבת של המעשן?
לא נראה לי.. אם כבר, היא רצתה בחזרה את מאלדר.

orityemini

New member
אנחנו שונאות את דיאנה לא רק

בגלל שהיא תימרנה וניצלה את מאלדר אלא (וזו הסיבה העיקרית) בגלל שהיא בעצם הפרידה וסכסכה בין מאלדר לסקאלי. היא היוותה בעצם מעין איום על מערכת היחסים בינהם, דבר שגרם להרבה מירמור ועצבים בקרב השיפרס... והכי גרוע זה שהוא ודיאנה כן היו במערכת יחסים קודמת וראו בוודאות שהיא עדיין נמשכת אליו. סקאלי בתקופה הזאת היתה לגמרי חסרת אונים. מצד אחד היא פתאום מרגישה מאוימת ופגועה עד עמקי נשמתה, מצד שני היא לא כל כך מקבלת או מבינה מאיפה זה מגיע בכלל. (זוכרים את הסוף של הפרק THE END? שסקאלי הורידה דמעות רק בגלל שהיא ראתה את דיאנה מחזיקה למאלדר את היד?) התגובה של סקאלי היתה לגמרי לא רציונאלית והקרינה מן הסתם את מה שחשבו עליה שאר השיפרס (שבואו נודה, חלק נכבד מהם הן בנות
)

Gilliana

New member
התגובה של סקאלי...

היתה לגמרי רציונאלית! LETS FACE IT - איך היית מגיבה במקומה? אני מוצאת שהתגובה שלה היתה מאד מאד מאד רציונלית, ואפילו צפויה.

orityemini

New member
אני לא חושבת שהתגובה שלה

היתה רציונאלית. להפך תגובה רציונאלית של סקאלי משמעה איפוק ולא דמעות. בעונות הקודמות היא היתה הרבה יותר מאופקת ורציונאלית. מה שהלך בפרק ההוא היה הכול רק לא רציונאלי. למרות שדיאנה לא מצאה חן בעינה בפעם הראשונה אני לא חושבת שהיא תיארה לעצמה כמה שהיא תפריע לה כל כך. ולכן כשהיא ראתה לפתע את דיאנה עם מאלדר, הרגשות בבת אחת שטפו אותה והרגש השתלט על השכל ובמקום להכנס לחדר היא ברחה לבכות במכונית. למה מה קרה פה בעצם? הם התנשקו? הוא אמר לה שהוא אוהב אותה? הוא חייב לסקאלי משהו? מה? זו לא התנהגות רציונאלית של סקאלי. משהו שנובע מהלב לא יכול להיות רציונלי.

1Shir

New member
אורית, אני לא חושבת...

שסקאלי בכתה בסצנה ההיא.

orityemini

New member
למרות שזה באמת לא ברור

מה קורה שם, הייתי אומרת שהבכי שלה היה יותר שקט....היא באמת לא פרצה בבכי. אני לא בטוחה שהיו שם ממש דמעות אבל ראו שהיא היתה שבורה לגמרי...המבט שלה לדעתי בסצינה הזאת אמר את הכול. (תודות למשחק הנהדר של ג'יליאן).

Gilliana

New member
אורית, את עוד לא יודעת...

... שבשביל שיר אין ג'יליאן?

1Shir

New member
../images/Emo13.gif תודה

למרות שדווקא הפעם זה לא בלט לי, כי היא לא הסתמכה על זה כדי לבסס טיעון כלשהו או משהו, וזה בכלל היה רק בסוגריים, אז זה בסדר... :)

Gilliana

New member
טוב, אולי רציונלית...

... היא באמת לא המילה המתאימה כאן. התכוונתי להגיד שהתגובה שלה מאד מקובלת ומובנת, ואין בה שום דבר חריג. נכון שהם לא התנשקו והוא לא אמר לה שהוא אוהב אותה ושהוא לא חייב לסקאלי כלום, אבל דחילק - הבחורה מאוהבת, איך את רוצה שהיא תרגיש?
אני חושבת שזו אחת הפעמים הבודדות בהן סקאלי נשברה טיפונת ונתנה לרגש לשלוט בה ולא להגיון ומה נגיד? זה רק אנושי.

orityemini

New member
לא אמרתי שהיא לא יכולה להרגיש ככה

להפך, זה מבסס את מה שאמרתי. דווקא הייתי מצפה מסקאלי להישבר בקטע הזה רק בגלל הרגשות העזים שיש לה כלפי מאלדר, הגיוני שהיא תתנהג בצורה לא רציונאלית ותתן לרגש לשלוט. וזו אכן אחת הפעמים הבודדות שזה קרה (עונות שמינית ותשיעית לא קיימות-עונות שמינית ותשיעית לא קיימות-עונות שמינית ותשיעית לא קיימות-עונות שמינית ותשיעית לא קיימות-עונות שמינית ותשיעית לא קיימות- אולי אם אומר את זה מספיק פעמים אני גם אאמין.)

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

יודעת משהו אורית? כשאני רואה היום את עונות 8 ו-9 יש לי היכולת להעריך אותן הרבה יותר מאשר במקור. אני חושבת שסקאלי היתה פשוט פנטסטית בעונה 8!

שנים שניסיתי לומר את זה לעצמי

זה לא עוזר. אבל בכשרוני הרב הצלחתי סוף סוף לקבל לחיק המשפחה את העונות 8 ו 9 .. זה לוקח זמן. המון זמן אבל זה אפרי.

למעלה