ירון אנוש

zehaviti

New member
../images/Emo53.gifירון אנוש

שלום לכם חברים, האם יש למשהו מכם מספר הטלפון להזמנות לטברנה של ירון אנוש בגן הבוטני בירושלים ? אשמח לקבל אותו. שבת שלום לכולכם

eve88

New member
ירון אנוש

הי
מעניין שזו פעם שנייה השבוע שאני שומעת על המקום הזה בירושלים. מה את שמעת אם אפשר לשאול? בכל אופן אני לא יודעת את מספר הטלפון אך אם תדעי אשמח לקבל. אם את נהנית ממוסיקה יוונית איכותית ואוטנטית, מועדון בייבלוס בטיילת של ת"א כל יום ג' ב9:30 עם זמר יווני - ליאונידיס + נגן בוזוקי. פשוט כיף. צריך להזמין מקום...כי אין הרבה. איב

12אניהיא

New member
בבקשה רק לא לשכוח...

מספרי טלפון רק במסרים פרטיים ולא על גבי הפורום.
שבת שלום

zehaviti

New member
../images/Emo23.gifתודה לכם

שוב שלום לכם חברים, אני מודה לכם על הרצון לעזור ועל העזרה . לEve 88 שמעתי שירון אנוש מגיש ומנחה ערב יווני בליווי מוסיקה יוונית ואוכל יווני והערב שהוא מגיש ממש ערב משגע ,(מי שאוהב להאזין לתוכנית של ירון אנוש ברשת ב יכול בהחלט להנות מהטברנה שלו) ואני שגדלתי בבית יווני מחפשת מקומות בילוי מסוג כזה אבל ברמה , אז אני מקוה שנוכל לארגן אולי מפגש כזה אצל ירון בירושלים שתייהיה לנו שבת שקטה ונעימה זהבית

eve88

New member
ירון אנוש

שלום לזהבית גם אני גדלתי בבית יווני ואין מה לעשות זה זורם בורידים. אני כתבתי אי-מייל לירון אנוש לכתובת שהועברה בפורום אליך. אני מקווה שיענה לי. הבעיה מבחינתי שזה בירושלים.........אבל אפשר להתאמץ פעם. תודה איב

sysyv

New member
אליך במסר אישי ../images/Emo92.gif

וגם יש קישור באתר של סמואל, קצת מבלבל אצלו זה בקטגוריהשל "מועדונים בת"א ובמרכז". שבת שלום

למעלה