חסר בחלב

emsharon

New member
../images/Emo53.gifחסר בחלב

ילדתי את בני לפני 17 יום כפי הנראה אין לי מספיק חלב על מנת להניקו. זה מתבטא בכך שהוא יכול לינוק המון זמן (שעה וחצי) ואח"כ עדיין אינו רגוע. ניסיתי לשאוב חלב ואני מצליחה להוציא רק 20 ml אחרי 10 דקות שאיבה ואח"כ לא יוצא יותר כלום. כיום אני מניקה אותו כ 15 דקות בלבד (כדי שלא יתעייף לחינם) ואח"כ נותנת לו תחליף חלב. שאלתי היא איך אוכל להגדיל את כמות החלב שלי? והאם יש טעם להמשיך בהנקה החלקית למרות כמות החלב הקטנה?

yoetset hanaka IBCLC DAHOOF!!

If you are a healthy person,and have not had any surgery on your breasts, do not have a thyroid problem, then you should have enough milk. usually the problem is that the milk does not get to the baby, and that is becuase he is not latching correctly on the breast. He should be taking as much of the hila under the nipple as possible in his mouth. He gets milk from the breast, and not from the nipple, so if he is only sucking on the nipple, he will not get the milk. If you are holding him correctly ( see the pictures in the gallery) then he will take the breast correctly.) Since the breasts work by supply and demand, if you are giving artificial milk, your body will not get the message to keep making milk. YOu should be pumping with a good pump, and should see a yoetset hanaka as soon as possible. If you tell me where you live, I will give you the name of someone in your area. Enclosed is a tofes which will tell you if you are feeding correctly.​

emsharon

New member
שלום אסתר

נפגשתי עם יועצת הנקה בטיפת חלב. היא אמרה שהתינוק תופס את הפיטמה מצויין ושאין בעיה בתנוחת ההנקה. כמו כן השתמשתי במשאבה טובה של medela. חברתי הצליחה לשאוב איתה כמויות גדולות. אני מאד רוצה להניק הנקה מלאה אבל לא מוכנה שהתינוק ישאר רעב בגלל שאין לי מספיק חלב. אם את חושבת שעדיין יועצת הנקה יכולה לסייע לי אז אני גרה בירושלים בשכונת גילה. תודה...

niritcat

New member
יועצות מוסמכות בירושלים

אלו שתי יועצות הנקה מוסמכות בירושלים (יש סיכוי טוב שמי שפגשת בטיפת חלב היא אחות שעברה הכשרה כלשהי בהנקה, אך היא לא יועצת הנקה מוסמכת). בתיה דיוויס - ירושלים - 5325383 02 ד"ר דינה צימרמן, מרפאת הנקה בטרם - 02-5379578 1-705-414141 מנוי 33595רופאת ילדים ויועצת הנקה מוסמכת אם באמת חשוב לך להניק, עוד לא מאוחר. בהצלחה!

justmom

New member
תרגום: יועצת הנקה מוסמכת דחוף!

אם את בריאה, לא עברת כל ניתוח בשדייך, ואין לך בעיה של בלוטת התריס, אמור להיות לך די חלב. בדרך כלל הבעיה היא שהחלב אינו מגיע לתינוק, וזה מפני שהוא אינו תופס נכון את השד. עליו להכניס לפיו חלק גדול ככל האפשר מההילה שמתחת לפטמה. הוא מקבל את החלב מהשד ולא מהפטמה, כך שאם הוא יונק מהפטמה בלבד, הוא לא יקבל חלב. אם את מחזיקה אותו נכון (ראי התמונות בגלרייה) הוא יתפוס את השד נכון. מאחר שהשדיים פועלים על פי הצע וביקוש, אם את נותנת תמ"ל, הגוף שלך לא יקבל את המסר להמשיך לייצר חלב. את צריכה לשאוב במשאבה טובה, ולראות יועצת הנקה מהר ככל האפשר. אמרי לי היכן את גרה ואני אמסור לך את השם של מישהי בסביבתך. מצורף טופס שיאמר לך אם את מיניקה נכון.

למעלה