חלב GFCFSF

נורר

New member
../images/Emo53.gif חלב GFCFSF

כבר ניסנו את החלב תפוחי אדמה של kirkman ונראה שלא עושה לקטנה טוב, קקי צהוב ורך מידי אשר נעלם כשהחזרנו את החלב על בסיס סויה. אבל אני מרגישה שהסויה לא עושה לה טוב - בוכה המון כחצי שעה אחרי הבקבוק וגם הבטן שוב התנפחה. למישהו יש רעיונות לאיזה חלב לנסות. מה עם חלב שקדים? נורית

השתמשנו בחלב אורז

אמנם רשום על האריזה (לפי דברי עמית)כי יתכן שאריות גלוטן(ממה?),אך יש לו טעם טוב והוא בעיקרון מאורז מלא.יש בטעם וניל(מזכיר את הפורמולה) ניתן להשיג בכל סופר.מחיר סביר.

dandaa

New member
אנחנו משתמשים

כבר 4.5 שנים , מאז תחילת הדיאטה, בחלב rice deams . משום מה לא ראיתי את ההערה הזו? יכול להיות שפספסתי? חלב הסויה לא נראה לי טוב לבן שלי, נראה לי שחלבון החלב, החיטה והסויה כאחד אינם טובים לו... יחד עם זאת הוא אוכל מעדני סויה כי אין לי ברירה...חלב שקדים זה רעיון אם בא לך להשרות אותם ואח"כ לטחון במגימקס. פעם הייתי עושה את זה.

dandaa

New member
או. קיי, מצאתי

ההערה היא באנגלית בלבד: " יכול להכיל שאריות של גלוטן ממקור פרוטאין השעורה. טוב, הוא "נקי" כל כך מבחינת גלוטן שפעם ב... לא יכול אולי להזיק... הזמנו את האנזימים מקירקמן שאמורים לפרק כאלה פרוטאינים, השתמשתי בזמנו כחודש ולא ראיתי שינוי/שיפור א משהו. עכשיו קנינו שוב כי יש להם תוספת של הפירוק של הסוכרים - מישהו משתמש בזה?

ניסינו

בשלב הניסוי, עם ד"ר ברגר. עזר קדחת בצלחת. ייתכן שלילדים אחרים זה כן יעזור. באופן כללי הייתה לנו התנסות חיוביות (מאוד) אך ורק עם יוסטון.

אנחנו משתמשים ונהנים

עד כה ב- enzyme complete + DPP4 ואח"כ התחלנו גם באלה של יוסטון. התגובה לכל אלו טובה. את ה- isogest עוד לא התחלנו לתת. בקשר לחלב - אני והפדנטיות שלי היא המקור לאיתור ההערה. אני חייב לומר כמה דברים בקשר לזה: 1. צריך לתת את הדעת כל כך שבמוצרים אמריקאיים זה כתוב כי הם מאד מחמירים בסטנדרט לאלרגיות. במוצרים שמיוצרים בארץ זה לא יהיה כתוב אבל לא אומר שאין עקבות. 2. אם משתמשים בשקדים - יש מין עיסת שקדים מרוכזת של שקדיה שיכולה להיות בסיס טוב לחלב כזה. 3. אני נשברתי מהאורז (מקבל תגובות מאד תקשורתיות מהילדה: "זה מגעיל"). עובר לנסות מוצר "עם עקבות של גלוטן" ולשים בו קצת אנזימים. עמית

dandaa

New member
חלב אורז - באמת איכס!!! לדעתי. הילד

משתמש אם כי לא הרבה, לפעמים קורנפלקס. אנחנו התחלנו שוב עם קירקמן ואתמול ממש כאבה לו הבטן והוא התנהג לא משהו. היום כבר לא היתה לו תגובה כל שהיא, אני במקביל מזמינה את הסוכריות של יוסטון ונקווה שיעזור.

התותים

New member
בת כמה הילדונת?

אם מדובר בתינוקת, יש פורמולה לתינוקות שכתוב עליה עד גיל שנה וחצי (כך על הקופסא) ונקראת נוטרהמיגן. מיועדת לסובלים מאלגיה לחלב ולסויה, בעיות עיכול, אי סבילות ללקטוז, וכוללת חלבון מפורק של סויה וחלב. קונים בבית מרקחת בארץ. יקר אבל עם מרשם רופא - חצי מחיר (כ-50 ש"ח לקופסא עם מרשם). ריח לא טוב אבל אם זה תינוק - אפשר להרגיל. אם הבנתי נכון שמדובר בקטנטנה, אז חלב האורז מטריד אותי משום שלא יכיל את כל הויטמינים וכו' שדואגים שיהיה בפורמולה.

למעלה