חיפושי גן

dana015

New member
../images/Emo53.gifחיפושי גן

בתי תהיה בת 1:9 בחודש ספטמבר הקרוב. האם מישהו יכול להמליץ על גן טוב בשמשוני? דרך אגב, ראיתי המלצות על גן סיגל... מאיזה גיל היא מקבלת בשנה הבאה (אני יודעת שהיא לא בשמשוני,אבל בעבר קיבלתי עליה המלצות) תודה רבה דנה

אני נרשמתי לגן סיגל ../images/Emo87.gif../images/Emo65.gif

זאת אומרת רשמתי את ביתי.אבל כפי שציינת הגן אינו בשימשוני. סיגל מקבלת לדעתי החל מגיל שנתיים. אני מציעה לך להתקשר אליה ולשאול. בכל מקרה כדאי להתחיל להתעניין כבר עכשיו, ההרשמות של הגנים הפרטים בעיצומם, והגנים הטובים מתמלאים מהר. בהצלחה. לגבי השימשוני...סורי, לא מכירה.

ofirshani

New member
גן בשימשוני

ממליצה בחום על גן שביתי גדלה שם והשנייה לשנה הבאה,לדעתי היא כבר סגורה לשנה הבאה אבל ניתן לנסות הגננת היא יפעת והגן בשמשוני יעביר לך במסר את הטלפון

dana015

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

דיברתי היום עם יפעת והיא ממש נשמעה לי נחמדה ביותר... אני מקווה ללכת לראות עוד היום את הגן, ולשים סוף לחיפושיי. אגב, הבנתי שהיא עוברת בשנה הבאה, אבל עדיין מחפשת באיזור... שוב תודה רבה, דנה

reuthal

New member
גם אני מחפשת

הבן שלי יהיה בן שנה ו9 חודשים ואני מחפשת גן באזור עמק החולה. דתי אני מניחה שאפשר למצוא רק בגבעה C והאמת שבגיל הזה זה פחות מטריד אותי. תודה

or ganuz

New member
../images/Emo23.gifהמלצה על גן בשמשוני

אנחנו נרשמנו בשנית בגן צעד ראשון של כנרת ויגאל. בננו הבכור היה אצלם לפני 5 שנים והיה פשוט נפלא. מאז תמיד המלצנו על כנרת לשכנים וחברים וכולם מוקירים לנו תודה.גם השנה נרשמו ביחד איתנו עוד 3 ילדים מהמשפחתון של היום.(מומלץ בפני עצמו לגילאי עד שנה + ) כדאי למהר לדעתי הם בסיום ההרשמה.

רחלילי

New member
והמלצה למשפחתון טוב-מישהו???

אני מחפשת בנרות משפחתון טוב לילד בן 6 חודשים, החל מהחודש הקרוב. באזור מודיעין או מכבים רעות. עם כמה שיותר יחס אישי ומכבד וכן יחס חם חיבוקים וכאלה. עם מישהי שמבינה מה צריך ילד בגיל הזה וכמובן לא מעשנת. אני מאד מאד אשמח להמלצות, זקוקה לזה כבר בחודש הקרוב!!!

למעלה