חברים.

../images/Emo53.gifחברים.

הממ...איזה שם הייתם מציעים במקום לשאלה - 'היכן היה ד' בשואה?' זה צריך להתאים לשם פרק בעבודה על השואה. תודה
.

ועוד דבר=]

הציונות הדתית קמה בא"י לאחר תקופת השואה, או שהיא היתה קיימת גם בגולה? ואלו רבנים שאתם מכירים - או לא, תוכלו להפנות אותי למידע הרלוונטי.., ששייכים לצ"ד בין שנספו ובין ששרדו את השואה.?

למה רולינג הרגה את את דמבלדור...

הוא היה כ"כ טוב..אני יודע מהי הדעה הרווחת-שכביכול לאחר שדמבלדור ז"ל הי"ד כבר איננו,הרי לנו שהארי נשאר לבדו מול וולדמורט,וכך גם הנבואה תבוא לידי ביטוי. אבל לדעתי בכל זאת..היה אפשר להשאירו בחיים-בלי שזה יסתור את זה שבסוף הארי יעמוד לבדו מול וולדמורט,וא"א לומר ש-"לא...אבל אז דמבלדור היה מתערב.." - לא !! הוא לא יתערב..הרי הוא יודע טוב מאוד את הנבואה..ואת המלחמה האחרונה הוא ישאיר להארי.. . א"כ לטעמי זה היה מיותר להורגו.

hagaiad

New member
צבא דמבלדור

עיין הארי פוטר ומסדר עוף החול. פרק חמישי, דף 220 עמוד ב'. "צד"

חברה שלי העלתה השערה מגניבה ביותר

אני פשוט חייבת לעוף בהזדמנות אני אכתוב אותה..

כבר אין צורך...

קראתי באיזה אתר...אדם גאון. א"כ ...דמבלדור חי. בבירור הוא מוכיח זאת. דמבלדור חי. דמבלור חי. דמבלדור חי. דמבלדור חי. מאה אחוז.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif הלל, הוא מת.

אפילו השחקן ששיחק אותו מת. אי אפשר להתכחש לכך.

זה ארוך מאוד..

כנסי לפה - WWW.HPIL.NET - לקטגוריית "מידע" ..ותקראי את מה שהוא כותב. אני בטוח שאולי תזדהי ואולי חשבת גם את על כמה מין הדברים..אולי.. בכל אופן..הוא כתב שם המון סיבות,חלקם חזקות -חלקם פחות. גאון.

פיייייייי איזו חפירה אבל כן זה מה

שחברה שלי אמרה... מי שעשה את זה פשוט חולה על הארי פוטר, אה?!

למעלה