זקוקה לעזרתכן

מצב
הנושא נעול.

elle3

New member
../images/Emo53.gif זקוקה לעזרתכן

זקוקה לעזרתכן
יש לי שאלה דחופה ואני חייבת תשובה מיידית!! להלן בעייתי: לאחר 6 טיפולי הזרעה (באופן פרטי) שלא צלחו, הוחלט כי עליי לעבור לשלב הבא - טיפולי הפרייה. לגבי התשלום המלצת הרופא היתה 3 אפשרויות להתחלת הטיפול: 1. ע"י טופס 17 (קופ"ח). 2. תשלום לבי"ח (ללא השתתפות הקופ"ח). 3. תרומת ביציות. חשוב לציין, כי אצלי ואצל בעלי הכל תקין,ולא נמצאה כל בעיה. לאחר אין ספור בדיקות, בינהן : היסטרוקופיה,בדיקות דם, בדיקה גנטית, ועוד.. הרופא אמר שיש סיכוי שלא אעבור את הוועדה מפני שחסר לי צילום רחם. ביררתי עם בנות רבות, וכולן אמרו לי כי עברו את הוועדה ללא צילום רחם וללא היסטרוקופיה. האם יש מצב שלא לעבור את וועדת קופת החולים ללא הצילום רחם ??

ט מ י

New member
מה הקשר?

זקוקה לעזרתכן
יש לי שאלה דחופה ואני חייבת תשובה מיידית!! להלן בעייתי: לאחר 6 טיפולי הזרעה (באופן פרטי) שלא צלחו, הוחלט כי עליי לעבור לשלב הבא - טיפולי הפרייה. לגבי התשלום המלצת הרופא היתה 3 אפשרויות להתחלת הטיפול: 1. ע"י טופס 17 (קופ"ח). 2. תשלום לבי"ח (ללא השתתפות הקופ"ח). 3. תרומת ביציות. חשוב לציין, כי אצלי ואצל בעלי הכל תקין,ולא נמצאה כל בעיה. לאחר אין ספור בדיקות, בינהן : היסטרוקופיה,בדיקות דם, בדיקה גנטית, ועוד.. הרופא אמר שיש סיכוי שלא אעבור את הוועדה מפני שחסר לי צילום רחם. ביררתי עם בנות רבות, וכולן אמרו לי כי עברו את הוועדה ללא צילום רחם וללא היסטרוקופיה. האם יש מצב שלא לעבור את וועדת קופת החולים ללא הצילום רחם ??
מה הקשר?
מה ז"א מימון ע"י תרומת ביציות?

elle3

New member
למיטב הבנתי

מה הקשר?
למיטב הבנתי
במידה ואני לא אעבור את הוועדה, על מנת לשלם על טיפול הפוריות, אחת האופציות שהוצעה לי, היא תרומת ביציות, ובעצם הטיפול ישולם ע"י מקבלת התרומה. מודה על עזרתך

ט מ י

New member
כמה ילדים יש לך?

למיטב הבנתי
במידה ואני לא אעבור את הוועדה, על מנת לשלם על טיפול הפוריות, אחת האופציות שהוצעה לי, היא תרומת ביציות, ובעצם הטיפול ישולם ע"י מקבלת התרומה. מודה על עזרתך
כמה ילדים יש לך?
תקנו אותי אם אני טועה לדעתי אין קשר. וכמה שאני יודעת כל הנושא של תרומת ביציות, זה לא משהו חוקי נעשה בארץ ולפחות טוב שכך, באופן פרוץ

elle3

New member
אין לי ילדים

מה הקשר?
אין לי ילדים
אני בת 29 וזהו נסיוני הראשון להבאת ילד. האם על סמך הדברים שרשמתי בהודעתי הראשונה, ישנו סיכוי שלא אעבור את הוועדה ? האם הענין של מימון בתמורה לביציות חדש לך ?

Big Mama 1

New member
משהו לא ברור לי ../images/Emo4.gif

זקוקה לעזרתכן
משהו לא ברור לי

למה בעצם לא עשית צילום רחם? הרי אם החצוצרות ח"ח סתומות לא היית צריכה לעבור 6 הזרעות. את לא יכולה לדעת באופן מוחלט שהכול תקין אצלך אם לא עברת צילום רחם, בהיסטרוסקופיה רואים את הרחם ואת פתחי החצוצרות אבל לא יכולים לוודא שהן לא סתומות יותר גבוה. לדעתי היית צריכה לעשות את צילום הרחם ללא קשר למעבר להפריות, ואם יש חשש שלא תעברי את הוועדה ללא הצילום (למרות שלא נראה לי שיש קשר) עלייך לעשות את הצילום. אין שום סיבה לעבור את הטיפולים על חשבונך, או על חשבון משהי שתתרמי לה ביציות, זה מריח לי כמו תמרון של הרופא (ואני מתנצלת אם אני טועה), שבוודאי ירוויח הרבה כסף מהנשים שזקוקות לתרומה. תרומת ביציות יש לשקול בכובד ראש ולא להיות מאולצת לתרום מבלי לקחת בחשבון את כל ההיבטים של תרומת ביציות מבלי להיות מוכנה נפשית לנושא. מידע בנושא תרומת ביציות תוכלי לקבל בפורום תרומת ביציות (יש קישור בראש העמוד של פורום פוריות). בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. סופשבוע רגוע.

elle3

New member
גם לי לא כ"כ ברור

משהו לא ברור לי

למה בעצם לא עשית צילום רחם? הרי אם החצוצרות ח"ח סתומות לא היית צריכה לעבור 6 הזרעות. את לא יכולה לדעת באופן מוחלט שהכול תקין אצלך אם לא עברת צילום רחם, בהיסטרוסקופיה רואים את הרחם ואת פתחי החצוצרות אבל לא יכולים לוודא שהן לא סתומות יותר גבוה. לדעתי היית צריכה לעשות את צילום הרחם ללא קשר למעבר להפריות, ואם יש חשש שלא תעברי את הוועדה ללא הצילום (למרות שלא נראה לי שיש קשר) עלייך לעשות את הצילום. אין שום סיבה לעבור את הטיפולים על חשבונך, או על חשבון משהי שתתרמי לה ביציות, זה מריח לי כמו תמרון של הרופא (ואני מתנצלת אם אני טועה), שבוודאי ירוויח הרבה כסף מהנשים שזקוקות לתרומה. תרומת ביציות יש לשקול בכובד ראש ולא להיות מאולצת לתרום מבלי לקחת בחשבון את כל ההיבטים של תרומת ביציות מבלי להיות מוכנה נפשית לנושא. מידע בנושא תרומת ביציות תוכלי לקבל בפורום תרומת ביציות (יש קישור בראש העמוד של פורום פוריות). בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. סופשבוע רגוע.
גם לי לא כ"כ ברור
לא עשיתי צילום רחם, מפני שבכל השלבים של הבדיקות וכל הרופאים (הן של קופ"ח והן פרטיים) שעברתי, לא דיברו איתי על זה. אני מכירה בחורות שלא עברו צילום זה, וכן התחילו הפריה.

Big Mama 1

New member
מתוקה שלי ../images/Emo13.gif

גם לי לא כ"כ ברור
לא עשיתי צילום רחם, מפני שבכל השלבים של הבדיקות וכל הרופאים (הן של קופ"ח והן פרטיים) שעברתי, לא דיברו איתי על זה. אני מכירה בחורות שלא עברו צילום זה, וכן התחילו הפריה.
מתוקה שלי

קודם כל, ראיתי בהודעה קודמת שאין לך ילדים עדיין
ולכן אני חושבת שיהיה לך יותר נוח בפורום פוריות. כאן זה פורום הורים בטיפולים לכולנו כבר יש ילדים וכמו שאת רואה, אנחנו גם מדברים עליהם וכותבים עליהם ואולי יהיה לך פחות מעיק מהבחינה הזאת בפורום פוריות. אל תדאגי, אני לא שולחת אותך לשם לבד, גם אני שם ועוד הרבה בנות מכאן ההבדל הוא ששם לא מדברים על ילדים. לגבי צילום הרחם, לדעתי זאת אחת האינדיקציות הראשונות למצב תקין או לא תקין של האישה. זאת אחת הבדיקות שאסור לפספס. נכון, היא לא נעימה אבל הכרחית. שוב, אין שום קשר בין הפריות לצילום רחם, נהפוך הוא, על סמך צילום רחם בנות עברו יותר מהר להפריות, כי ברגע שהחצוצרות סתומות אין טעם בהזרעות. אני לא חושבת שיעשו לך בעיות במתן טופס 17 ועד שלא תגישי בקשה לא תדעי בעצם, נכון? אני איתך, גם פה וגם בפוריות

elle3

New member
עדכון מהשטח

מתוקה שלי

קודם כל, ראיתי בהודעה קודמת שאין לך ילדים עדיין
ולכן אני חושבת שיהיה לך יותר נוח בפורום פוריות. כאן זה פורום הורים בטיפולים לכולנו כבר יש ילדים וכמו שאת רואה, אנחנו גם מדברים עליהם וכותבים עליהם ואולי יהיה לך פחות מעיק מהבחינה הזאת בפורום פוריות. אל תדאגי, אני לא שולחת אותך לשם לבד, גם אני שם ועוד הרבה בנות מכאן ההבדל הוא ששם לא מדברים על ילדים. לגבי צילום הרחם, לדעתי זאת אחת האינדיקציות הראשונות למצב תקין או לא תקין של האישה. זאת אחת הבדיקות שאסור לפספס. נכון, היא לא נעימה אבל הכרחית. שוב, אין שום קשר בין הפריות לצילום רחם, נהפוך הוא, על סמך צילום רחם בנות עברו יותר מהר להפריות, כי ברגע שהחצוצרות סתומות אין טעם בהזרעות. אני לא חושבת שיעשו לך בעיות במתן טופס 17 ועד שלא תגישי בקשה לא תדעי בעצם, נכון? אני איתך, גם פה וגם בפוריות
עדכון מהשטח
עברתי היום את צילום הרחם, לא היה כ"כ נורא כפי שתיארו לי,הרופא והאחיות היו נחמדים. לגבי תוצאת הבדיקה, נמצא שהכל תקין. מה שמחזיר אותנו למצב של 'הלא מוסברים'.. אז זהו.. אני כנראה עוברת לשלב הבא - הפריית מבחנה. אני רוצה להודות לך ולכל מי שהשיבה לי. לפעמים אני קצת אבודה עם כל הבדיקות וכל הרופאים שעברתי. מאחלת לכולנו רק טוב!

lala34

New member
לא להכנע ולהוציא הכל דרך קופ"ח

זקוקה לעזרתכן
לא להכנע ולהוציא הכל דרך קופ"ח
elle3 שלום בתור משהי שעברה מספר לא מבוטל של טיפולי הפריה, ויש לי בת שהיא תוצר (מאוד מוצלחת מבחינתי)של הפרית מבחנה אני יכולה לתת לך עצה להוציא טופס 17 מפני שמדובר בפרוצדורה מאוד יקרה שבאופן פקטי יכולה להגיע לאלפי שקלים לטיפול. ולפעמים צריך יותר מטיפול אחד להגיע לתוצאה הנכספת כך שאת תעשי כל מאמץ לעבור את כל הבדיקות האפשריות ולקבל את מה שמגיעה לנו בחק. לגבי צילום רחם מדובר בפעולה פולשנית , לא נעימה וכואבת אבל שמעתי יותר מפעם אחת שבעיקבותיה נשים נכנסו להריון. במהלך הצילום מזריקים חומר לרחם ולעיתים זה פותח סתימה בחצוצרות. לגבי תרומת ביצית עושים את זה כאופציה אחרונה במידה ויש בעיה אמיתית עם הביציות שלך אבל את זה את לא יכולה לדעת בשלב הזה אחרי 6 הזרעות. בהצלחה

anguly

New member
מאד מסריח מה שהרופא אמר!

זקוקה לעזרתכן
מאד מסריח מה שהרופא אמר!
את בתחילת הדרך! אין שום סיבה שלא יאשרו לך טופס 17! ואם צריך צילום רחם - תעשי! מימון עצמי יעלה לך בין 15,000 ש"ח ל20,000 ש"ח תלוי בתרופות שאת צריכה. אין היגיון לממן דבר כזה לבד כשהקופות מממנות את זה. תרומת ביצית - כפי שכתבו לך - זה משהו שאת צריכה לשקול - האם את מעוניינת (ואם כן, זה אחלה ותעזרי לבנות אחרות), האם את מתאימה - כלומר האם את מייצרת מספיק ביציות שיספיקו גם לטיפול שלך וגם לנתרמת. בקיצור אני מרגישה לא כל כך בנוח עם מה שהרופא אמר לך - נשמע שהוא מנסה לדחוף אותך לכיוון מסוים - בלי סיבה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה