זהו זה נגמר

s p i n

New member
תשובה לשאלתך

תראי בל מערכת יחסים יש עליות וירידות ובשנה האחרונה עברנו המון יחד דברים טובים ומרגשים וגם רעים אבל לפני חודש היה לנו ויכוח ואז שאלתי או אתה אוהב אתוי ורוצה להיות איתי ושיגיד רק את האמת והוא אמר שכן הוא אוהב ורצה להשאר יחד החודש עבר ומאז אני לפחות הרגשתי טוב מאוד ביחסים בינינו היה לנו ממש כייף ובילינו המון המון דברים שלא כל כך יצא לנו לעשות קודם אבל בזמן האחרון כל החברים שלו כולם בלי לפספס אחד הם מתחתנים וזה גרם לא לחשוב קצת אם אנחנו מתאימים לכך בעתיד והוא הגיע למסקנה שלא למרות שאני בכלל לא חושבת על חתונה ויש לי עוד הרבה זמן לדעתי עד שאני יתחיל לחשוב על זה {אני בת 21 } אז הוא רצה להפרד גם כדי לא לבזבז את הזמן אחד של השני אחת הסיבות העיקריות שהוא הגיע להחלטה שאני לא בשביל חתונה היא שאני החברה הראשונה הרצינית שלו ושהוא עוד לא התנסה במערכות יחסים ארוכות בעבר והוא לא רוצה להתחייב בלי התנסות

dana2909

New member
תראי

אני מאד מבינה את הצורך לנתח כל דבר שעשיתם, כל מריבה שרבתם וכל מילה שהוחלפה בינכם. זה לא יעזור לך.. ובטח שזה לא יחזיר אותו.. זה מאד מעליב שאדם שאת אוהבת ורוצה אותך בחיים שלך לא רוצה אותך בשלו. אם את החברה הראשונה שלו, אני לא בטוחה שהוא הדבר הטוב בשבילך.. את אומרת בעצמך שאת בסך הכל בת 21 ולא מתאים לך להתחתן, את מרגישה צעירה מדי, ואולי זה עצם העניין. תוקירי את הזמן שהיה לכם יחד ותנסי לעבור הלאה. עם כל האהבה, מאד יכול להיות שהוא לא מתאים לך ושהוא עשה פה צעד שיתברר בשבילך כהכי טוב.בהתחלה זה יהיה ממש קשה, ויראה בלתי אפשרי, ועם הזמן זה יכאב פחות. אני לא מאמינה בלשמור על קשרים. אני יודעת שיש שמוצאים שזה מקל על הפרידה וזה פחות דרסטי, אני חושבת שלמתוח כמו מסטיק את הפרידה זה רק גורם יותר כאב. כרגע, בשבילך, כמה שפחות מגע איתו יהיה לך יותר טוב. ואני גם די בטוחה, שאת צריכה להכין את עצמך שבעוד חצי שנה ככה הוא יבקש לחזור אחרי שהוא יראה שמה שיש בחוץ לא כזו מציאה, ומה שהיה לו בידיים היה הכי טוב...

s p i n

New member
../images/Emo53.gifזהו זה נגמר

ההינו זוג אוהב כמעט שנתיים אתמול הוא החליט שזהו הוא יכול יותר הוא לא אוהב אותי יותר אבל הוא לא יכול להיות בלעדי לא יכול להיות רוצה שנשאר ידידים כי אני היחידה שמבינה אותו מוצא חן בעיני הרעיון של להשאר ידידים כי אף אחד לא מכיר אותי כל כך טוב כמוהו ולהפך אבל אולי כך יהיה יותר קשה לתגבר ולהמשיך הלאה עצות להתמודדות יתקבלו בברכה

מירב ד

New member
אממממ...

קודם כל... עצוב לשמוע שזה נגמר... במיוחד אחרי תקופה כל כך ארוכה.. תמיד נחמד לשמוע שהוא לא יכול בלעדיך.. ושאת היחידה שמבינה אותו.. (וזה לגיטימי אחרי שנתיים) אבל עוד כמה זמן... לא יודעת כמה.. יכול להיות שגם עוד שבועיים.. פתאום הוא יספר לך (כי את ידידה טובה שלו) על מישהי אחרת... תחשבי כמה תיפגעי אז... כמה זה יהיה לך קשה... לדעתי.. אחרי שנפרדים.. כדאי להתרחק קצת.. שלושה צעדים אחורה.. לא להיפגש.. לא להתקשר.. כלום.. לנסות לשכוח.. לנסות להתגבר.. לבכות.. לדבר עם חברות טובות... להשתדל לא לשבת ולא לעשות כלום.. כי אז המחשבות משתלטות על הראש... וניהיה יותר רע... תשתדלי להיות חזקה!
מירב

צודקת הדלת.

מאוד אפשר להבין את התחושה של "אני אוהב אותך, אבל אנחנו לא צריכים להיות ביחד". הדגש שלי הוא דווקא על החלק השני. יש לנו הרבה אקסים (טוב, אולי לא לכולנו, לי בכל אופן יש מיליונים - חלקם אפילו לא יודעים שהם אקסים שלי, אבל זה לפעם אחרת) שהיה נורא קשה להתנתק מהם, שלא יכולנו לחיות כמה שבועות בלי, אבל איכשהו היה ברור שהפרידה היתה נכונה, לשני הצדדים. אין מתכון מושלם: יש כאלה שמעדיפים פרידה ממוסמסת על פני כמה חודשים - זה קצת מקל על הפרידה שלא תהיה חדה מדי, וגם נותן זמן להתרגל. יש כאלה שלא מסוגלים לחיות עם הידיעה שצד ב' מתאושש וממשיך עם החיים, ומעדיפים לא לשמוע, לא לדעת ולא להרגיש. את היא זאת שצריכה להחליט אם את מסוגלת לעמוד בגבורה בלראות אותו מדי פעם, ואת היא זו שמכירה אותו ויודעת אם הקשר אחרי הפרידה יעזור לך ויהיה הוגן כלפייך. הוא, בינינו, לא מעניין אותי. מקסימום תנסי: תראי שזה כואב מדי, אז תחתכי. <תשובה קצת לא החלטית. מן יום שכזה. מיד אטול שני כדורים כחולים ואחזור לסורי. מצטערת>

s p i n

New member
תודה

תודה על העצה טוב לדעת שלמישהו אכפת גם אם אני לא מכירה אבל קשה קצת להמשיך הלאה כשלא את יזמת את הפרידה

מירב ד

New member
אממממ...

כמובן... אף אחד לא אמר שקל... להפך.. קשה.. אפילו מאוד.. תקופה.. לפעמים קצרהל פעמים ארוכה... הכי חשוב להעסיק את עצמך.. ולא לשקוע בזה... אולי רק קצת... ולא משנה מי יזם.. כי אני משערת שגם לו קשה באיזשהו מקום.. תמשיכי להיות חזקה! מירב

אושר מ

New member
להמשיך הלאה תמיד קשה

במיוחד אם לא את יזמת, אבל זה מה שקורה בכל מקרה, כי כל יום שעובר הוא בעצם הדרך שלך להמשיך הלאה... פשוט להתרחק קצת, כמו שנאמר פה, ואולי בעתיד, כשזה יכאב פחות, תוכלו לחזור ולהיות ידידים, מי יודע? אבל העיקר, לא לוותר. להתקדם. לא לשקוע.

s p i n

New member
קשה לא לשקוע

יש לי יותר מידי זמן על הידים והרבה מחשבות שרצות בראש וצביטות בלב פרצוץ חמוץ וחיוך הפוך והכי מעצבן שאני לא יודעת מה עשיתי לא בסדר במיוחד כשהוא חוזר ואומר שאני האדם הכי טוב ונפלא ומדהים שהוא מכיר

FlamMAble

New member
דווקא לדעתי לא צריך להתרחק כלכך

אני ובן זוגי נפרדנו לא מזמן אחרי תקופה די ארוכה ולפני שהיינו אוהבים, היינו חברים טובים! (ז"א קודם כל שמרנו אחד על השני ודיברנו על הכל, ובנוסף היינו זוג, והיינו אוהבים) ואחרי שנפרדנו, לא רצינו לנתק קשר אחד מהשני (מצידו אני לא יודעת למה, אבל מצידי, אני חושבת שהוא בנאדם ממש מקסים ונחמד, ומאוד חכם, והוא שומר עלי הכי הרבה שיש, ממש כמו אח גדול) ואם לא נהיה ביחד, אז חבל לי לנתק קשר עם בנאדם כל כך מקסים אז החלטנו להישאר ידידים אומנם אנחנו לא מספרים אחד לשני על בני זוג חדשים (זה כנראה עוד לא קרה לאף אחד מאיתנו, עניין הפרידה עוד טרי) אבל אני בטוחה שבאיזשהו שלב שנינו נבין שהגיע הזמן להמשיך הלאה, ולא תהיה לנו בעיה לספר אחד לשני על בעיות עם בני הזוג החדשים.

s p i n

New member
טוב לשמוע על זה

כי אני באמת לא רוצה להפסיד בן אדם שכל כך חשוב לי והוא חכם ונותן עצות מעולות ועוזר וכו למרות שעכשיו זה כואב אבל אולי בהמשך זה יהיה יותר קל לראות אותנו כידידים

s p i n

New member
תודה לכן/ם על תושמת הלב

עדין מתמודדת ביד חזקה ובזרוע נטויה

למעלה