זאב נחמה

../images/Emo53.gifזאב נחמה

שלום לכם.. יש לי כמה שאלות על זאב: 1. מישהו יודע אם יש לו אייסיקיו/ אי-מייל? 2. שמעתי שהוא השתתף בסרט כחול, מישהו יודע אם זה נכון? 3. יש לו קעקוע? 4. הוא מעשן? הלוואי שתהנו לי, אני רוצה לדעת עליו הכל יאאמממממ.. איזה סקסי

Zio Asaot

New member
תשובות

1.אמיל יש לו הוא דיי באינטרנט 2.לא הוא לא משתתף 3.אין לו קעקוע 4.כן הוא מעשן

תודה על התשובות, אבל...

ראיתי בהופעה אחת כזה ציור על היד שלו, מה זה?? זה הטריד גם אותי (ולא רק אותי מסתבר מהסתכלות בפורום) יש דרך, איכשהו לגלות ת הי-מייל שלו? אני רוצה לכתוב לו בלי קשר לאתניקס.. כבן-אדם ויש לי עוד שאלה: יש לו חברה? (אתה מוזמן לענות לי בפרטי...) אני פשוט מאוהבת בו ההיתי נותנת הכל בשביל לילה איתו..

קלנדיה

New member
../images/Emo8.gifעצה ידידותית!

גם אם תשיגי את האי מייל של נחמה לא הייתי מציעה לך לפנות בדרך זו. זאב מאד מאד לא אוהב שחודרים לו לפרטיות כך שאם את רוצה לנסות לתקשר איתו זו לא הדרך הנכונה לטעמי.

Zio Asaot

New member
וואלה

את צודקת אמרתי לה זות הוא דבר ראשון הוא לא כזה בן אדם שואהב לדבר הרבה אני מכיר אותו דיי טוב

אז מה את בעצם מציעה לי לעשות?

אין סיכוי שאני אוכל לדבר איתו, כבן אדם ולא כסולן של איזשהי להקה? הוא עד כדי כך סנוב? את מציעה לי לוותר וזהו או שיש לך רעיון אחר?...

קלנדיה

New member
לא אמרתי אין סיכוי

אלא התכוונתי שדרך האי מייל/ICQ זו לא הדרך הנכונה כיוון שאני מכירה את זאב ויודעת שהוא לא אוהב שחודרים לו לפרטיות ולכן רצוי מאד שנכבד זאת. אני גם לא אמרתי שזאב סנוב. הוא מאד נחמד ואדם חביב ביותר ומה שאני יכולה להציע לך זה לנסות לתקשר איתו בהופעות או אולי אפילו לכתוב לו איזה מכתב ולבקש מהקרובים אליו להעביר לו. אלא הן כרגע האפשרויות שיכולות לחבר אותך עם זאב לדעתי.שיהיה בהצלחה|

אוקיי, תודה

אני מקווה שאני אצליח, שוהוא לא יראה בי סתם מעריצה אני רוצה להכיר אותו כבן-אדם, כמו ידיד או משו כזה כי הוא נראה לי בן-אדם מקסים ומעניין

למעלה