והצעה

משוש30

New member
../images/Emo53.gif והצעה

הי יש פה כמה חדשים בפורום ובין היתר אני ולא ממש ברור לנו איך הדברים עובדים. כיצד אלה שזקוקים לעזרה מגיעים לפה? איך מנהלים את הדברים? עכשיו פרסמתי מודעה בכמה פורומים ואנשים אומרים לי שיש להם כל מני דברים לתת ואני לא יודעת אם מישהו אוסף אותם ומה להגיד להם. אז יש לי הצעה. אפשר למנות מישהו או כמה אנשים בכל אזור. ופעם בשבוע-שבועיים-חודש לא משנה. לפרסם בכל מני פורומים שאנשים יתרמו דברים שהם כבר לא צריכים. לאסוף את הדברים למן מחסן ואז לחלק לנזקקים. מה אתם אומרים? או אולי דבר כזה כבר קיים...בקיצור מישהו יכול להכניס אותנו (אותי) לעניינים? תודה
מאשה

jole

New member
בהתחשב בעובדה שהשאלה נשאלה

ביום שישי בצהרים, חבל שקשה להבין שלמנהלים ולעוזרים ובכלל למי שחלק מהמשפחה הגדול והנפלאה הזו, יש גם משפחות משלהם. וחבל שיש כאלה שלא מבינים שיש כאלה שאולי צריכים להכין את השבת, ואולי יש כאלה ששומרים שבת כהלכתה ואין הם יכולים להיכנס ובכלל יש להם גם חיים. ויש כאלה שעם העשייה של כל השבוע מקדישים את השבת למשפחתם. אז אנא לא למהר לשפוט ולשים הודעות כאלה עם כל כך הרבה סימני קריאה.

noriko

New member
שלום לך מאשה ! ../images/Emo42.gif

טוב לראות אותך פה - ראיתי אותך גם ב"להיות הורים". לאחרונה באמת עלו שאלות ארגוניות מעין זו שלך. השיטה שהולחט לפעול לפיה בשלב זה היא נטילת אחריות על "פרויקטים". נפתח שירשור ובו שמות המתנדבים המרכזים פעילות למען משפחה זו או אחרת. כך שמי שרוצה ויכול לעזור למשפחה זו - פונה למתנדב המרכז את הפעילות. כך כל המידע לגבי מה ניתן ומה חסר זורם לאחראי אחד - ובהחלט אפשר להציע גם פירסום בפורומים אחרים במקרים מסוימים. נורית

משוש30

New member
הי נורית ../images/Emo13.gif

אבל לא חבל לוותר על דברים שיש לאנשים? אולי אפשר לאסוף מהם ולהעביר לאנשהו, לאו דווקא לאנשים ספציפיים- "פרויקטים" (אם זה לא מה שהם צריכים), אלא לאגודה שמחלקת דברים לנזקקים או משהו בסגנון? אני גם ראיתי פה כמה הודעות (וגם פרסמתי בעצמי) על דברים שיש לתת. מה עושים עם ההודעות האלו?

שי ז.

New member
היי מאשה,

עד עכשיו לא היה לנו מחסן אבל בקרוב מאוד בזכות מישהי שאת מכירה מהפורום השני (אני לא הסמכות לחשוף אותה) יהיה לנו מחסן.

משוש30

New member
../images/Emo41.gifיש לי עוד הצעה

אין לי בעיה לארגן דברים שקשורים בירושלים ואני בטוחה שיש אנשים כאלה גם ממקומות אחרים. א-ב-ל...במקרה של ארגון משהו כמו הברית לתינוק. אין לי מושג עם איזה בעלי מקצוע אפשר לעבוד או איזה ארגונים או אגודות. (לדוגמה: צריך מוהל, תקליטן, אולם, אוכל וכד'). כדי שאני אוכל לארגן משהו כזה אני צריכה רשימה, ולו התחלתית,של ארגונים או אנשים שאפשר לפנות אליהם. בלוחות הפורום יש סעיף "בעלי מקצוע" אבל הוא מאד קטן וחלקי. האם אפשר להרחיב אותו לטובת אנשים שרוצים להיכנס לעניינים האלו יותר ברצינות?

הי משוש ../images/Emo39.gif

הביטי בלוחות כותבים בעצם בעלי המקצוע שרוצים להתנדב, ומי שרוצה/יכול מופנה ללוחות לרשום את פרטיו. לגבי איסוף תרומות מאנשים בעלי עסקים וכו' כל פעם שיש איזה מבצע מה שאנחנו עושים מחפשים בדפי זה באינטרנט מי ומה קשור ופונים לעיתים מצליח לעיתים לא אבל אין לנו מאגר רשום של מי שניתן לפנות. פנינה

למעלה