התייעצות..

../images/Emo53.gif התייעצות..

כמו שסיפרתי בפורום, קשה לי לתקשר עם הגרוש שלי.. היום סוף סוף העברתי את ילדיי למיטת מעבר משותפת, החדר התרוקן לו, ותחושה של ניקיון וסדר אופפת את החדר, ובכלל את כל הבית. מתחת למיטת התינוק שבה ישנה ביתי בת השלוש, הייתה מונחת לה, מקופלת, עגלת התאומים שקנינו יחד, עוד כשבני הקטן נולד. זה היה נוח לתקופה מסויימת, אך כעת אני שוקלת להעביר אותה. הבעיה היא, שלגרוש שלי אין רכב, וכשהוא לוקח אותם אליו, הוא משתמש בעגלה זו.. האם לדעתכם אני צריכה לשאול אותו מה לעשות, בתקווה שיענה בהקדם.. או שעליי לעשות ככל העולה על רוחי?

ציפי81

New member
להתחשב בו

סתם מתוך אנושיות, לא כי מגיע לו. אבל לא להשתגע בגללו: את שואלת, מקציבה לו זמן לתשובה ומודיעה שאם לא תקבלי תשובה עד זמן זה את רואה עצמך חופשיה להעביר את העגלה הלאה.

כנ``ל ...

העיקרון המוליך כאן הוא ... את תהיי בסדר אעפ``י שהוא לא בסדר ... וזה `ישבור` אותו ! והיחסים ישתפרו ... אלא אם הבחור `על הפנים` ...

סלחי לי

א. אני ממש מקנא בבעיות שלך, ואני רציני לגמרי עכשיו, ממש ממש לא ציני!!! ב. את אומרת שהתקשורת ביניכם לא משהו.... את גם אומרת שהוא אין לו רכב והוא משתמש בעגלה כאשר הוא לוקח את הילדים, נו, למה להעביר את העגלה לאחרים כאשר אדם קרוב לך (למרות שהתרחק) זקוק לזה??? ועוד משתמש בזה כאשר הוא לוקח אליו לביקור את הילדים *שלך*??? בבקשה תעזרי לנו להבין מה קורה פה?!

touti

New member
בדיוק מה שעמדתי לענות../images/Emo45.gif

חוץ מסעיף א. את יודעת שהוא צריך את העגלה, למה למסור אותה?

אענה לכם תותי וקטנטן, אבל ממש לא בציניות..

אין לי כל כוונה לעשות דווקא לגרוש שלי. פשוט מאוד, מפאת חוסר מקום אחסון לעגלה וחוסר שימוש שלי, אין לי צורך להוסיף ולהחזיק בה. היות ואני יודעת שהגרוש שלי זקוק לה עדיין, חשבתי לשאול אותו, אך מכיוון שאיננו מדבר איתי, זה קצת קשה. ולי אין מקום מיותר בבית. החלטתי, לשמוע לעצת ציפי, אשאל אותו ואחכה לתשובה, מכשלא תגיע, אחליט להעביר אותה הלאה. תודה לכם, ויום טוב לכולם!

touti

New member
אוח אוחח אוחח

הכל תלוי איך מסתכלים... זה לא הגרוש שלך שצריך את העגלה זה הילדים שלך שצריכים את העגלה כשהוא בא לקחת אותם.... בהצלחה ויום טוב לך:)

למעלה