הצילו!!!!

t090975

New member
../images/Emo53.gifהצילו!!!!

בני בן 4 וחצי חוד' ואני שואבת כל היום ובלילה הוא יונק (הוא לא מסכים לינוק ביום) אני עם משאבה של מדלה אלקטר.... בערך בגיל חודש כל הסיפור הזה התחיל ואני חזרתי גם לעבודה כך שזה די בסדר. כמות החלב ירדה ל- 80-60 cc מה לעשות? אני שותה חילבה. היום נתתי לו מטרנה והוא בהתחלה התנגד לאחא בערך חצי שעה של בכי הוא שתה את זה ולי זה מאוד כאב שאין לי חלב לתת לו. מה לעשות דחוף, כי אני ממש לא רוצה להפסיק לתת לו חלב אם. תודה אמא של נעמה וזיו

את שואבת במיני אלקטריק?

אם כן זאת לא משאבה שנועדה לטווח ארוך רק למידי פעם, גם היצרן כתב בהוראות שזו משאבה עם מנוע ל 150 שעות שאיבה, מכיוון שהמנוע נחלש עם הזמן. על כן אני הייתי ממליצה לרכוש משאבה טובה דו צידית, שתוכלי לשאוב ב- 10 דק' את המנה שאת צריכה כל כמה שעות. לבנתיים הירגעי הכל יסתדר, הלחץ גם לא עוזר בשאיבות, אז קחי נשימה עמוקה ותחשבי חיובי. בכלל כל הכבוד לך שלמרות כל המהמורות והקשיים את בשלך ממשיכה להניק
מצרפת לך :

t090975

New member
משאבה איזה סוג../images/Emo13.gif

איזו סוג של משאבה את ממליצה לי לקנות? והיכן? את חושבת שזו הבעיה של כמות החלב?

ממליצה לך-

להכנס לאתר הבא שם יש המון מניקות מנוסות שגם שואבות שימליצו לך על משאבה, הרוב שם משתמשות באמדה דו צידי. וכן לפי דעתי הבעיה במשאבה ולא בך, מציעה לך ךהעתיק את שאלתך ולהפנות אותה גם שם.

הגברת חלב

זה נכון שיותר קל להגביר חלב עם משאיבה חזקה יותר, אבל כרגע כדאי לנצל את המשאיבה הקיימת. פשוט תתחילי להגביר מספר השאיבות. מה שהכי מגביר חלב זה שאיבות מרובות ולא אורך השאיבה. עדיף הרבה שאיבות קצרות ולא מעט שאיבות ארוכות. כמה קצר? לפי הזמן שברשותך. אם יש זמן אז כדאי רבע שעה מכל צד. אבל אם יש רק חמש דקות, לא נורא, עדיף לשאוב מאשר לא לשאוב. כל כמה זמן? ככל שתשאבי יותר יגביר החלב מהר יותר. אפשר גם כל שעה. זה כמו לעשות קפיצת גדילה. בנוסף, הוא יכול לאכול קצת פחות ביום ולהשלים את קלוריות החסרות במהלך הלילה, מה שלא קל אבל בריא. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה