הצילו!!!!!!

../images/Emo53.gifהצילו!!!!!!

אז ככה הגור הקטן והחמוד שלי שבן חודשיים ושבוע... היה לפני שבוע חולה במשהו... חלק מהטיפול היה ששבוע אנחנו צריכים לתת לו בהתחלה חתיכות קטנות של חזה עוף מבושל ללא שום תוספות (כמו שאמר הווטרינר) ואורז... ובהדרגתיות לשים פחות בשר ובמקום את הבונזו... כדי שלא יתפנק וירצה עוף אלא יתרגל לבונזו!!! הקטע שהוא מאתמול לא נוגע בזה (ושכחתי להזכיר שאני שם לו אם האוכל קצת מרק עוף כי הווטרינר אמר שזה יעזור) וזה לא שאין לו תיאבון כי שהוא רואה אותי מביא לו את הצלחת הוא קוצץ עלי ומראה שהוא רוצה ואז ניגש לצלחת מריח טועם קצת והולך... ניסינו להחליף לו את המזון וזה לא הלך!!!!!!!!!!!... מה עושים אני ממש נואש ולא רוצה שהוא יהיה רזה כמו שהיה לפני שבוע (ש-ל-ד) אם למישהו יש הצעות או טיפים או משהו שיכתוב כי זה חשוב לי!!!!! אני נואש!!!

lilithmm

New member
יש תוסף תזונה מאוד טעים...

שאפשר לשים על הבונזו ואורז. אני לא יודעת עד כמה זה מתאים לכלב שלכם, אבל אם תמשיכו לתת לו עוף ביחד עם הבונזו עד שהוא ישמין ויגדל, ואח"כ תורידו לאט לאט את העוף, לא יקרה שום דבר. ואז הכלב יהיה במצב שאו שהוא אוכל בונזו, או שהוא נשאר רעב....והוא יאכל את הבונזו. אם לא באותו יום אז למחרת. כדאי לעשות את זה רק אם הכלב כבר במצב טוב מאוד, שמן ויפה. חשוב לציין שאסור לכם לתת לו שום דבר לאכול חוץ מאשר את הארוחות המסודרות שלו. תנסה עוד כמה ימים לתת לו אורז עם בונזו וממש מעט עוף. לי נראה שלא תהייה לו ברירה אלא לאכול את זה ע"מ שלא להשאר רעב.

תקשיבי

שקיבלנו אותו והבאנו לא בונזו הוא אכל קצת מאד ולא רצינו להוסיף לא עוף... כדי לא לפנקו... אז באמת עשינו כך: השארנו את האוכל לידו עד שהוא יהיה רעב ויוכל וכך היה אך במקום לאכול שתיים שלוש ארוחות ביום כפי שהיה עושה אם העוף היה אוכל ארוחה בקושי ביום ונעשה מאד מאד רזה... ואני לא רוצה שמצב כזה יקרה גם לאחר שישמין כי אז הוא ירזה הכל שוב!!

arthurangel

New member
בעקרון...

צריך להניח את האוכל, ואחרי 20 דקות, גג חצי שעה לקחת את הכלי ולזרוק את מה שנשאר. אלא אם הכלב ממש גדול, ארוחה צריכה לקחת גג חצי שעה. תראה שאחרי פעמיים שלוש הוא יבין את הקטע ויאכל מיד. אולי תנסו סוג מזון יבש אחר? לא בונזו? יש מזונות "ריחניים" יותר (הם כמובן, מריחים אותם אחרת) שאולי יערבו לחיקו. אפשר לנסות להוסיף לאוכל כף שמן תירס או טחינה, שגם יעלו אותו במשקל וגם יוסיפו משהו ליבשושיות של הבונזו.

אנשים בבקשה תגיבו

אני מאד נואש!!! אני רוצה גם שהיום הוא בכל זאת יוכל משהו וזה לא יהיה עוף!

GAUDI2

New member
הצעה

קנה שומן כבש (ריח חזק) חמם אותו וכאשר הוא יהפוך לנוזלי ערבב את הדוגלי איתו. חשוב לזכור להוריד בהדרגה את כמות השומן עד להפסקה כללית

למעלה