הצילו!

../images/Emo53.gif הצילו!

היתה לי חוויה נוראית היום! אני ואישי מכורים חזק לסדרה הזו מיום שיצא הסרט. למיטב ידיעתי עד היום לא הפסדנו אףפרק (מצד שני גם אין לנו הקלטות וחבל...). בשנה האחרונה אין לנו טלויזיה, אבל יש לנו חבר מכור שמקליט לנו ומוסר לנו את הקלטות אח"כ. היום ראינו קלטת, מלפני כחודש. הפרק מראה איך מייבורן עושה עסקה עם צוות הסטארגייט ומקבל את האפשרות להצטרף אליהם, ומצליח (כמובן) לסדר את כולם ולברוח לכוכב שבו הוא חושב שיהיה גן העדן, אבל אוניל "מצליח" לעבור יחד איתו והם נתקעיםעל איזה כוכב. בדיוק בשיא המתח כשאוניל מתחיל להבין מה קורה (או להשתגע - אני עוד לא בטוחה), נפסקת לי ההקלטה ומופיע רעש. וזהו. אין המשך... החבר שלנו גם לא ראה במקור כך שאין לי מי שיספר מה היה הסוף!!!!!!!!!!1 נורא ואיום!!!!!! בבקשה: תספרו לי איך זה נגמר??? וחוץ מזה הבנתי שיש איזו דרך לראות את זה כאן? ברשת? מישהו יוכל להסביר לי? אולי במסר? בבקשה בבקשה!

זה נגמר ככה :

או'ניל הבין שגאולוד חשבו שלא יוכלו להביא נשק לשם, דרך השער ולכן גאולוד אחד הביא איתו צמח, שבגללו משתגעים. דר' קרטר שעבדה על דרך איך להחזיר את או'ניל, הבינה שהם (ג'ק ומייבורן) היגעו לירח הסמוך עם אטמוספירה מתאימה והצילה את ג'ק. לא זוכר אם מייבורן מת או לא.

J3di

New member
הוא לא מת

ג'ק ירה בו והוא גסס ואז בדיוק הגיע חללית טוקרה או משהו בסגנון וג'ק עשה למייבורן ג'סטה הוא נתן לטורקה לקחת אותו לאפשהו... (לא ידוע) ולא היה צריך לחזור לכדור הארץ ולחזור לכלא וככה "הכריזו" עליו כמת... אני לא אתפלא אם נפגוש אותו שוב פעם

למעלה