הצילו

• פותח הנושא kosh
  • פורסם בתאריך

kosh

New member
../images/Emo53.gif הצילו

גוררים אותי למלחה לקנות בגדים. אהההה אני לא משנה כלום לא אכפת לי אני נשאר עם הטי-שירט והג´ינס. ועכשיו אני הולך לגיהנום-מלחה מילון חנויות בגדים אני גוסס.... kosh we are gray

הצילו (2)

משעמם לי, כולם חורשים לבגרות בספרות מחר ואף אחד לא יכול לצאת. אוף. בואו לצ´אט כבר!

פיציק

New member
בגדים זה טוב ../images/Emo13.gif

ואם אתה לא בעד שינוי, פשוט תקנה ג´ינס וטי-שירט חדשים

merman

New member
בגדים זה טוב.

מאז שהתחלתי בתהליך היציאה שלי מהארון הטעם שלי בבגדים השתנה והשתפר פלאות. חוץ מזה שאני עדיין שונא ללכת לקנות ולוקח לי מאה שנה להחליט ולרוב אני הולך עם שותפה מהמין הנקבי (אמא, אחות, ידידות בעלות טעם יקר להחריד ועוד). כמו כן זה תמיד הזדמנות לקחת מלוא השקית קטלוגים של דודי בלסר. הוריי.

kosh

New member
שרדתי בקושי ../images/Emo178.gif

המון ערסים קטניםת אנשים בבגדים שאני לא אלבש. ואיש אחד עצבני עם מבט של אני עומד לרצוח מישהו אז לעזוב אותי (זה אני) ניסיון קניות זה נכשל כמו הפעם הקודמת שהיתה לפני כמה חודשים. אז אין בגדים חדשים, תודה לאלה. חוץ מזה אין בארץ טי-שירטס כמו שאני אוהב כאלו יש רק בארהב אז כשמישהו טס אני תמיד מזמין כמה. אז שהו נגמר הסוף שבוע היה נחמד להכיר כאן את האנשים. אני אשאר אז תתרגלו לאיש הדיכאוני-פאגאני שהצטרף לכוח. ואל תחשבו שאני לא אוהב קניות תכניסו לבחנות ספרים יד שניה ואני לא אצא. kosh we are gray

למעלה