הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!

פחזניה

New member
../images/Emo53.gifהצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo101.gif

שלום לכולם. אני חדשה בפורום הזה אבל לצערי לא חדשה בחיפוש עבודה. 3 שנים מחפשת עבודה לסירוגין , במגביל עבדתי אבל עכשיו אני רשמית מובטלת ומחפשת עבודה. יש לי בשבוע הבא 4 ימי מיונים כל יום לתפקיד אחר ואני פשוט פוחדת. אין לי מושג איך תעבור השבת הבאה עלינו לטובה כי אני פשוט כל הזמן עם פרפרים בבטן ולא מצליחה להרגע. המיונים הם לשרות לקוחות. אולי מישהו יכול להרגיע אותי אני מאוד מאוד מאוד לחוצה. אני יודעת שבימים כתיקונם אני צריכה להגיד תודה על כל דבר ודווקא בגלל זה אני כ"כ לחוצה. בבקשה????????|

orom

New member
מטרת המיונים לבחון את התאמתך

לתפקיד מסויים. העיצה הכי טובה היא שתהיי עצמך- את תזייפי ואל תשחקי דמות שאת לא תהיי אמיתית וכך יש סבירות גבוהה שתפיקי את המיטב מהמבחנים האלה.

פחזניה

New member
תודה רבה

תודה רבה על התשובה. קניתי את הספר של מכון נועם על הכנה למבחני מיון. שם כתוב שלהיות עצמך זה טוב אבל רק אם לא תראי את הצדדים השליליים שבך ולא ולא ולא.... אז איך מצפים להיות עצמי. כתוב בספר שהמיונים האלו הם המחמירים ביותר בעולם. בשום מקום בעולם אנישים לא עוברים כ"כ הרבה אבחונים למציאת עבודה כנראה שזה גורלנו. הספר עוזר ברמה של איך להתנהג וכאלה האמת שהוא די מומלץ. הוא מסביר את כללי התעשה ואל תעשה , תדיד ואל תגיד וכו'. וטוען שהטעות העיקרית של כל הנבחנים שהם חושבים שאין איך ללמוד למבחנים הללו , אז יש ויש. אני מקווה שיהיה בסדר ובהצלחה לי. אני אעדכן אחרי מקווה שלחיוב. שבת שלום.

פחזניה

New member
תוצאות חלקיות!

אז ככה את הראשון לא עברתי , היו איתי במיון כ"כ הרבה מועמדים שהיו מנהלים פה ואראים שם ובסוף חיפפו אותם ואותי (לי יש ניסיון). והשאירו את כל אלה שלא היה להם לא ניסיון ולא תואר. שיצליחו. את השני עברתי את השלב הראשון לש המיונים ועכשיו צריך להיות לי ראיון בחברה עצמה. חוץ מזה נשארו לי עוד שני מיונים. בהצלחה לי. אעדכן בקרוב.

orom

New member
בהצלחה ומחכים לעדכונים

מה היה ביום המיון?

פחזניה

New member
אז ככה...

יום המיונים הראשון היה מחולק לחלקים שאחרי כל חלק יש סינונים הספקתי להיות בחלק הראשון שהיה מרכז הערכה. כולם יושבים במעגל וכל אחד מציג את עצמו. אח"כ נתנו 7 דקות שבהם אנחנו היינו צריכים למצוא על מה לדבר (ברור שעדיף לדבר על ניסיון וכו'). אח"כ נתנו משימה אישית לדרג משימות לפי דחיפות ע"פ דעתנו ובשלב שני להגיע עם כל הקבוצה לדירוג קבוצתי . זה על מנת לבדוק מי מדבר פחות ומי יותר , מי עומד על שלו ובאיזה דרכים. ביום מיונים השני היה לי ראיון אישי עם פסיכלוג , ואח"כ מבחנים על המחשב צורות , סדרות וכד'. אגב קבעו לי ראיון למחר. היום יום מיונים שלישי היה מרכז הערכה: הצגה עצמית , פעילות קבוצתית כמו ביום הראשוו וסימולציות. נקבל תשובה ביום חמישי. בהצלחה לי מחר , ומקווה שהדכון הבא יהיה יייייששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!

פחזניה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז ככה מצטערת שלקח לי המון זמן פשוט הייתי עסוקה..... התקבלתי..... הייתי בראיון השני ועברתי גם אותו. מה שמצחיק זה שעברתי גם את המיונים האחרים והייתי בעמדה של לבחור אילו מהעבודות אני רוצה איזה כיף.... אז בחרתי וכבר התחלתי את הקורס ואני כבר לא עוד בובטלת. סוף סוף אחרי ככמעט 4 שנים מצאתי עבודה שאני רוצה ואוהבת. מאחלת לכולם למצוא גם עבודה מהר. בהצלחה!!!!!

למעלה