הפקקים בבוקר

ארנאר

New member
../images/Emo53.gifהפקקים בבוקר

מה יהיה עם הפקקים הנוראיים שיש בבוקר שהורסים לנו את הבריאות מדוע אף אחד לא מטפל בעניין נמאס לנו כבר מהאדישות שיש ביישוב למה יש ועד שמקבל הרבה כסף במיסי ועד כל חודש

JACKY35

New member
הפקקים בבוקר

ארנאר היקר/ה בימים אלה סיימתי את שלב האישורים והחתימות מול מזכיר ויו"ר ועד כפר האורנים ואני תקווה שמיד אחרי החגים יתייצבו שוטרים בשכר שימומן ע"י מזכירות כפר אורנים { שלושה ימים בשבוע} הישוב לפיד לא ישא בהוצאות עבור שלושת הימים הנוספים {לנו יש את השוטרים איתן וליאור } * אדישות בישוב? או בועד הישוב ??? בברכת שנה טובה ג'קי פינטו

JACKY35

New member
הפקקים בבוקר

ארנאר היקר/ה בימים אלה סיימתי את שלב האישורים והחתימות מול מזכיר ויו"ר ועד כפר האורנים ואני תקווה שמיד אחרי החגים יתייצבו שוטרים בשכר שימומן ע"י מזכירות כפר אורנים { שלושה ימים בשבוע} הישוב לפיד לא ישא בהוצאות עבור שלושת הימים הנוספים {לנו יש את השוטרים איתן וליאור } * אדישות בישוב? או בועד הישוב ??? בברכת שנה טובה ג'קי פינטו

JACKY35

New member
../images/Emo73.gifהפקקים בבוקר

ארנאר היקר/ה בימים אלה סיימתי את שלב האישורים והחתימות מול מזכיר ויו"ר ועד כפר האורנים ואני תקווה שמיד אחרי החגים יתייצבו שוטרים בשכר שימומן ע"י מזכירות כפר אורנים { שלושה ימים בשבוע} הישוב לפיד לא ישא בהוצאות עבור שלושת הימים הנוספים {לנו יש את השוטרים איתן וליאור } * אדישות בישוב? או בועד הישוב ??? בברכת שנה טובה ג'קי פינטו ועד הישוב לפיד

למעלה