המלצות

lady D האחת

New member
../images/Emo53.gifהמלצות ../images/Emo92.gif

מחפשת רכב משפחתי יד שנייה: (סלקל מקדימה,כסא בטיחות מאחורה- וכמובן שבהמשך שני הכסאות יהיו מאחורה) בגאג' מספיק מרווח לעגלה גדולה, מרווח, אמין, לא זולל דלק, ונוח. אוטומט תקציב בסביבות ה-35K תודה מראש

lady D האחת

New member
במחשבה שנייה תקציב עד 41K

אין המלצות? חוות דעת? איפה כל המומחים?

wil

New member
שכחת לציין מפואר, בטיחותי וספורטיבי

או בקיצור - דרישות קצת גדולות על 41K. אפשר לקחת מזדה לנטיס/323 (לא בטוח מה נכנס בתקציב) - עונה על מירב הדרישות שלך למעט נוחות, ולא ממש מרווח. (אבל סביר) ניסאן אלמרה גם באה בחשבון.

wil

New member
נכנס בתקציב????

אם כן - אחלה, לא הייתי מודע לכך שהמחירון עד כדי כך ברצפה.

lady D האחת

New member
למה הזהירו אותי לא להתקרב לפורד?

ולחפש רק יפניות כמו: מזדה,סובארו,ניסאן והונדה?

אם תוציאי את הראש מהחלון

תראי שלטים בעברית. את גרה במדינה שמקדשת את ההליכה בתוך העדר, והעדר קונה היום מזדה (פעם הוא קנה מיצובישי ולפני זה סובארו).

זה אומר

שאם מתאים לך פורד פוקוס - היא לא פחות טובה (ובמרבית המקרים יותר טובה) מהמזדה, הטויוטה והניסאן.

lady D האחת

New member
מה דעתכן הרווחת על רכב שמור מהשכרה?

עם קילומטראז' סביר ומצב מכני בסדר גמור? וכמובן מחיר משתלם? (10,000-8,000 פחות ממחירון)?

ceyal

New member
תלוי מאד.

מה מצב הרכב. מה זה שמור? עבר בדיקה? ע"י מי? מה הנתונים?

lady D האחת

New member
זהו, שעוד לא בדקתי אותו

אבל אם נצא מנקודת הנחה, שהעברתי בדיקה, והכל בסדר? כלומר - שלדה נקייה, מכנית עובר טוב ונקי מתאונות ובעיות מנוע? מדובר ב-אימפרזה שנת 2000, שאפשר לרכוש ב-40,000( יד שנייה,מהשכרה) קילומטראז' פחות מ-100,000. ?

אני פסיכולוגית לא הייתי מתקרב

רק מלדעת שהוא מהשכרה לא עושה לי תחושה חמימה בבטן. סוחרי רכב שמוכרים רכב מהשכרה יעשו הכל כדי שייראה שמור... הרי ברגע שהם הצליחו לשכנע הם יצרו לעצמם עיסקה רכב מהשכרה שמור זה כמו אדם משוגע אחרי שיחות עם פסיכולוג ש"חזר לעצמו" יש לא מעט אימפרזה בשוק הפרטי אבל כל זה לדעתי האישית בלבד...

ceyal

New member
אז יש לנו זוכה.

לא לשכוח שרכב עם עבר השכרה יורד המון במחירון. לא להתפשר. לבדוק גם עיקולים ושיעבודים שונים.

lady D האחת

New member
תודה, לא הייתי לוקחת סיכון,בודקת עד

היסוד, ואין לי בעיה לבדוק לפי מס' לוחית-רישוי ...מה ההיסטוריה ומה המצב מהבחינות הנ"ל, ובדיקה הוא אמר שהוא מתחייב לרכב "נקי" -למרות שבכ"ז אבדוק אם אחליט ללכת עליו. איך האימפרזה כמשפחתית ובכלל? מומלצת?

ceyal

New member
התחייבויות סוחרים שוות לקליפת השום

בד"כ זו שיטת מצליח. התחייבויות שלאחר מכן מתנערים מהן. בשום אופן לא לסמוך על בדיקה שלהם - גם אם יתנו לך ביד טופס שנעשה אתמול. לפני כן - תדאגי להחתים אותם על טופס שבו יתחייבו להחזיר את הכסף של הבדיקה במידה ויש פגיעות במנוע/גיר/שלדה.

חן 1111

Active member
מומלצת. ובעיקרון לא צריכה להיות

בעיה עם רכב מהשכרה. כמעט כל המכוניות שהיו לי היו מהשכרה. אם המחיר מתאים (כמובן שהמחירון לרכב מהשכרה יותר נמוך) ואם את לוקחת לבדיקה והמצב המכני תקין (מה שסביר שיהיה) ואין תאונות, אני הייתי קונה.

למעלה