- המלצה ל- POCKET PC ?

../images/Emo53.gif - המלצה ל- POCKET PC ?

שלום חברים, אני מתלבט איזה מחשב כף-יד לקנות... מחפש POCKET PC עם יכולת WI-FI, ובעיקר מתלבט בין DELL החדש לבין H4150 IPAQ. אודה גם על המלצות לגבי דגמים נוספים. אשמח לקבל מידע בנושא מבעלי ניסיון או ידע... תודה מראש, דודי.

mikeoreli

New member
אם כך

הדל עדיף - ביצועים יותר טובים, עוצמת אלחוט יותר טובה, מערכת הפעלה משודרגת.

2cookie

New member
מצטרף למיקו

יש לי X30 ואני מרוצה ממנו מאד. ההבדל באיכות המסכים משמעותי מאד ושל הDELL עדיף בהרבה.

2cookie

New member
חסרונות- מעבד חלש יותר,

ביצועים נחותים בהתאם, התקן WIFI בעל עוצמה נמוכה משל הDELL ופחות זיכרון, חיי סוללה קצרים משל הדל. בנוסף, כאשר משווים את המסך לשל הDELL, הוא לא רק כהה יותר אלא בעל גוון כתום להחריד. וכמעט שכחתי- מערכת ההפעלה בדל חדשה יותר, ומאפשרת עבודה לרוחב. יתרונות: עיצוב, אחריות בין לאומית של HP, מימדים קטנים יותר.

shed

New member
ועוד נקודה חשובה

HP הודיעה על end of life של ה-4150 שיהיה באוקטובר (או דצמבר) השנה.

תודה! ושאלה...

אז אני מבין שגם אתה ממליץ על DELL? ד"א, האם הדגם המתקדם ביותר שלהם הוא ה-X30? שוב תודה, דודי

shed

New member
---> לא אמרתי שאני ממליץ

ואני גם לא יכול להמליץ לך על מכשיר כי לא פירטת את שני המרכיבים החשובים בקבלת החלטה: צרכים ותקציב. אם החלטת כבר שאתה רוצה פוקט וצמצמת את האפשרויות לןשני הדגמים הנ"ל - אז אני חושב שהדל זו הבחירה המתבקשת. השאלה היא איך צמצמת את שלל האפשרויות לשני הדגמים הנ"ל?

צודק. אז אפרט -

חשוב לי מכשיר קל וקטן יחסית, עם WI-FI (ועדיף גם BLUETOOTH), שתהיה לו אינטגרציה מושלמת עם OUTLOOK. הוא לא יחליף מחשב נייד, וישמש המון בחו"ל. שים כרגע בצד את התקציב, אין לו משמעות רבה. כך הגעתי לשני הדגמים - DELL X30 ו- IPAQ 4150. אשמח מאד לטיפים נוספים לגבי המכשירים הנ"ל, ולהמלצות גם על מכשירים אחרים. האם יש (או עומדים לצאת) דגמים מתקדמים יותר בסדרות האלה? ד"א, האם ההפרשים בין הארץ לחו"ל גדולים? תודה רבה, דודי.

ותוספת...

במסגרת ה- WI-FI (בעיקר במקומות חינמיים בארה"ב), ארצה גישה לאימיילים (יש לנו web-access כך שזו בעצם גלישה רגילה, אך האם ניתן גם ישירות עם VPN ו-EXCHANGE?) כמו כן חשוב לי גם השימוש ב-SKYPE. שוב תודה, דודי.

mikeoreli

New member
אפשרי רק...

שנכון לעכשיו יש בעיה עם SKYPE ומחשבים עם WM2K3SE.

shed

New member
במקרה כזה --->

לדעתי הדל הוא הבחירה. הוא מציג שילוב מנצח של ביצועים/מחיר. ברמת העקרון לא צריכה להיות בעיה לגשת ב-VPN למשרד ולהסתנכרן ישירות מול exchange. אני לא מכיר את התמיכה של הפוקטים ב-VPN (והאם יש תמיכה ב-FW שיש לכם).

mikeoreli

New member
אזי

הDell Axim X30 הוא הכי מתאים לך. צפויים בחודשים הקרובים לצאת מכשירים נוספים. הפוג'יטסו סימנס 720 אמור לצאת בקרוב. זה מכשיר יותר מתקדם מהX30, אך הוא עולה יותר כסף ולא ידוע מתי ייצא לשוק. הייתרון המשמעותי ביותר שלו יחסית לX30 הוא מסך VGA במקום QVGA וכן יש לו USB HOST וסוללה יותר חזקה (כדי לתפעל מסך VGA). נכון להיום, המכשיר הכי משתלם זה הX30. יש מספר קונפיגורציות, תקנה את זה עם מעבד של 624 מה"ץ.

iagadi

New member
בדקת את ה-mio558 ?

מבחינת מפרט הוא מאד דומה למה שאתה מחפש.

2cookie

New member
הגודל הפיזי והמחיר עובדים לרעתו

שלא לדבר על הביצועים הנחותים משמעותית משל הX30.

2cookie

New member
כן, הדגם המתקדם ביותר של דל כיום

הוא הX30, והוא שווה כל שקל.

idanma24

New member
שאלה - מי היבאן של DELL בארץ?

איפה השירות שלהם ? וכל מה שהוא צריך לדעת לפני הקניה.

למעלה