הלפ מי!!!

cami y luly

New member
../images/Emo53.gif הלפ מי!!!

הסיפור: אהבתי איזה אחד שנה שעברה וקוראים לו דניאל, אז קיצר השנה אנחנו לא באותה כיתה אז כבר שכחתי ממנו ואנחנו רק אומרים שלום מדי פעם אחד לשני. לפני בערך חודש הוא כתב לי באייסיקיו שהוא מרגיש כלפי משהו וחשבתי שהוא סתם צוחק (לא הבנתי למה הוא צריך להרגיש כלפי משהו) ולא התייחסתי לזה ברצינות. אח"כ הצעתי לשחר חברות (ושבוע הבא ביום רביעי אנחנו חודש ביחד!). קיצר היום דניאל גילה שאנחנו חברים (אני לא יודעת איך הוא לא ידע לפני זה) והוא עשה לי סצנות קנאה באייסיקיו שאני בוגדת בו וגם הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. עכשיו אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל אין לי מושג מה אני מרגישה כלפיו... אני יודעת שאני אוהבת את שחר אבל אין לי מושג מה אני מרגישה כלפי דניאל. הוא שאל אותי אם אני אוהבת אותו ואמרתי לו שאני לא יודעת ואז הוא שאל אותי אם אני מוכנה לעזוב את שחר (אנחנו ממש לא מתקדמים לשום מקום) ולהיות איתו... ממש אין לי בעיות לעזוב את שחר (למרות שאני אוהבת אותו) אבל אני לא יודעת מה יקרה עם דניאל... מה אני אעשה??? בבקשה תעזרו לי!! אף פעם לא היה מצב ששני בנים אהבו אותי (עד השנה אף בן לא אהב אותי בכלל
) וממש אין לי מושג מה לעשות!!!

sh53

New member
אפשר לבקש זמן לחשוב על זה

מי אמר שהחלטות כאלה צריך להחליט בשניה או בדקה אחת? מצד אחד הקשר עם הקודם לא כל כך מתקדם, ואני שואלת למה הוא לא מתקדם? מאיזו בחינה הוא לא מתקדם? האם דיברתם ביניכם על הקשר? האם ניסיתם לשפר אותו? מצד שני יש בחור חדש בשטח וזה מחמיא, אך מי מבטיח שאיתו זה דווקא ילך טוב? מי מבטיח שהוא יהיה יותר טוב ממי שאיתך עכשיו? בקיצור צריך לחשוב טוב טוב על המצב וצריך לנסות לשפר את מה שיש לך עכשיו. להפרד מהבחור הנוכחי תוכלי תמיד. לא תמיד תוכלי לחזור אליו אחרי שתצאי עם מישהו אחר, כי הוא יאמר לך "את באה אליי רק כשאת לבד ולא טוב לך?". בכל קשר יש בעיות. שום דבר לא מושלם. שום דבר לא הולך בקלות. על כל קשר צריך לעבוד, כדי שנרגיש מאוהבים ונאהבים.
ואת יודעת אנו כאן כדי לשמוע עדכונים

הממפ

אתם רק חודש ביחד, לאן את רוצה שזה יתקדם? לדעתי אל תעשי שום דבר פזיז, כי אם בסה"כ את אוהבת את חבר שלך אל תיפרדי ממנו כדי להיות עם מישהו שאת לא בטוחה מה את מרגישה כלפיו. ועוד משהו, גם לחבר שלך יש רגשות, מה את חושבת שיקרה אם תיפרדי ממנו כדי להיות עם מישהו אחר? מה הוא ירגיש אז? ואם את באמת אוהבת אותו את לא תרצי לגרום לו לכל כאב. תחשבי על זה.

cami y luly

New member
רגע! תעצרי שניה!

דבר ראשון, אני לא אפרד משחר כדי להיות עם דניאל! דבר שני, החלטתי להישאר עם שחר ואני אראה כבר מחר מה אני אגיד לדניאל דבר שלישי, אין לי יותר מה להגיד...
ותודה על כל התגובות!
שלכם, שאולה
(ראו בלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=54881) ביי

cami y luly

New member
אתם לא תאמינו!!

הרגע נזכרתי שחלמתי על זה שאני בוגדת בשחר (אבל עדיין אוהבת אותו) וזה היה עם ילד אחר אבל... אני זוכרת את התחושה הטובה שהרגשתי בחלום כל החלום שאלתי את עצמי אם להמשיך בבגידה או להישאר עם שחר... ועד סוף החלום שחר לא חזר (הוא היה באילת-גם במציאות) אז המשכתי לבגוד בו עם אותו אחד... זה היה ממזמן, בחופש חנוכה ביום ראשון ואין לי מושג אם זה אומר שאני צריכה לבגוד בשחר ולא להגיד לו כלום??? אבל אני ממש לא כזאת ואני אוהבת אותו!! אוף אין לי מושג מה לעשות! ויש לי פיצול אישויות!!!

cami y luly

New member
אז זהו ש...

יש לי בעיה לעזוב אותו!! זה החצי השני של הפיצול אישיות דיבר ממני (גם התגובה האחרונה שכתבתי לעצמי, על החלום, זה היה הצד השני אני לא אבגוד בו!) אם היית קוראת את ההמשך אז היית רואה שאני החלטתי להישאר איתו ואמרתי את זה כי הוא ממש לא משקיע בקשר וניסיתי בערך לדבר איתו על זה אבל הוא היה ממש בשוק ולא ענה לי אז עזבתי אותו מזה אבל מחר אני אדבר איתו על זה עוד פעם... לאב יו ותודה הדאגה שאני לא אוהבת אותו.. חחח שאולה

חחח.. איזה מאמי תקשיבי...

את חייבת לדבר איתו ואם הוא עוד פעם יגיב ככה... אז... לדאתי את צכה לעזוב אותו.. [חיחיח.. גמלי יש פיצול איישות...חיחיחי...]

BaBy BoY14

New member
לכי לפי מה שהלב שלך אומר לך..

אם את חושבת שעם דניאל הקשר יהיה רציני יותר נסי לא ילך לא נורא אבל את צריכה להבין ששחר מסוגל להיפגע אם תזרקי אותו לטובת דניאל..

למעלה