היייי לכולם

jessica001

New member
../images/Emo53.gifהיייי לכולם

היי אני דייי חדשה פה בפורום אני משוגעת,מתה ,אוהבתתתת, את מלחמת הכוכבים ראיתי את כול הסרטים וכמובן מחכה לשלישי שיצא עוד 4 ימים!! עכשיו בא לי לדעת מה דעתכם אני לא יודעת לאן לנסוע בשביל לראות ת'סרט הרבה אומרים לי לנסוע לסינימה סיטי כי זה חדש וגם הקולנוע יותר גדול ..... אוקיי אין לי מושג איפה זה סינימה סיטי.... אז אם מישו יודע וחח במקרה יש לו מפה בשבילי אני אשמח טנקססססס מראששששש

Echelon

New member
מנצל"ש

אם כבר, אז גם אני יחסית חדש בקהילה פה. סטאר וורס אני אוהב עוד מזמן, אבל רק לאחרונה נכנסתי לראות פה את העניינים בפורום. אני הולך לבכורה בירושלים, אין לי מושג איפה זה סינמה סיטי ולמה כדאי לסוע עד לשם.

kingpin100

New member
גם אני חדש פה...

ואני יראה את זה כנראה ביום חמישי בערב (לא רביעי) כי נדפקתי ויש לי מגן בספרות ביום חמישי מה שדופק לי את יום רביעי... סטארוורס כבר ידעתי שזה חלק ממני ברגע שהפכתי מטאטא פשוט ללייטסייבר...

Echelon

New member
../images/Emo13.gif

לי ביום שישי יש מתכונת בהיסטוריה, מה שאומר חופש ביום חמישי - היום שאחרי הסרט.

אין לי זמן אפילו להתלהב..

יום שלישי יש לי מתכונת במתמטיקה יום רביעי בלשון וביום ראשון בפיזיקה... ככה שנהרס לי כל האפקט...

gloom

New member
ירושלמי../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

יא אני לא היחדייייייייייייייייייי
ייייייי
איזה בכורה בי-ם
זה מתחיל רק בחמש ההקרנות, זונות
רציתי להבריז מבצפר....... זונות

Echelon

New member
pppfffft

קודם כל אני מאיזור ירושלים, אבל עד לפני כמה שנים הייתי ירושלמי
. בכל אופן, אני הולך לבכורה - יום רביעי (חמישי) 00:00, ברב חן.

kingpin100

New member
תשאירי ICQ

ואני יתן לך פרטים על איך להגיע לסינימה סיטי...

tactical

New member
ברוכים הבאים.....

לכל החדשים.... ולפותחת השרשור: סינמה סיטי נמצאת בצומת גלילות הטלפון שלהם הוא 03-6992122 אם את צריכה...

KingpinEX

New member
עדין...

אחרי שהוא אמר לך את עדין מוזמנת לכתוב את האיסיקיו שלך... שלי זה 166685459 את מוזמנת להוסיף...

למעלה