- היא עבדה עליי

סרגלית

New member
../images/Emo53.gif - היא עבדה עליי

הווסת איחרה לי ב- 5 ימים היתי מאושרת עד השמיים אבל בדיוק היום בבוקר שבאתי לעשות בדיקת הריון ביתית ראיתי את המנוולת הזאת מרוחה לי על התחתון ומחיכת אלי וכאילו אומרת: היי, גם החודש הגעתי מאוד התגעתעתי, עשיתי לך רק מתיחה קטנה לראות אם את אוהבת אותי ומצפה לי בדיוק כמו שאני מצפה לך. ממש התעצבנתי והתחלי לבכות די כבר נמאס לי! 8 חודשים אני רוצה לתת למנוולת הזאת הפסקה של כמעט שנה מי לא היה רוצה לצאת לחופשה כזאת ארוכה? כולם אני בטוחה רק היא מיתעקשת להגיע לביקור של כמה ימים פעם בחודש ולא מוכנה להניח לי בשקט. אבל הפעם החלטתי לא לוותר (!!!) זהו אני ניגשת לקבל עזרה החלטתי סוף סוף לפנות לרופא אולי הוא יצליח לעזור לי להילחם בה. מה אני עוד אומר? כולי כעס עצבים ותסכול היתי בטוחה אבל ב ט ו ח ה שזהו אני בהריון מעולם הווסת לא מאחרת, כל חודש בדיוק באותו תאריך היא דואגת להגיע ללא בעיה והחודש היא איחרה ב- ח מ י ש ה ימים. אז אתן בטח מבינות את המירמור... אני ממש עצובה וה-
לחלוטין.

תוליק

New member
בתור אחת שזה קרה לה המון פעמים

אין לי מילים לומר לך עד כמה זה מוכר - לא רק לי אלא לעוד פה בפורום. תתעודדי, תפני למומחה פוריות ואני מקווה שמהר מהר יהיה לך משהו קטן בבטן - ותפטרי את המחשושה הזו מהעבודה שלה לתשעה חודשים... אני רק רוצה להוסיף שלעיתים לחץ נפשי - כמו הרצון לא לראות את הווסת מגיע - זה מה שגורם לאיחור - לכן לא מתיחסים לאיחורים אלא לבדיקות דם כשבאים לקבוע הריון. בהצלחה...

נועם@בת

New member
שתשרף המכשפה בכיכר העיר ../images/Emo58.gif

מכשפה ארורה, לא רק שמגיעה, אלא "עושה כניסה" ומחכה לרגע שבו האפקט שלה יהיה הכי חזק. מכירה את התחושה סרגלית, מכירה את האכזבה. את האשליה המתוקה שבה מתנדנדים בין הפחד להאמין ובין השכרון שבהריון. מוכר עד כאב
אני מקוה שעצם ההליכה לרופא יבהיר למכשפה עד כמה היא לא רצויה, וההריון המיוחל יגיע כבר
נועם

וואו, גם לי זה קרה...

המחזור שלי סדיר כמו שעון שוויצרי- בדיוק כל 28 יום ובחודש האחרון הוא איחר לו. חיכיתי יומיים, הלכתי כל 5 דקות לשירותים והוא לא הגיע. לאחר לילה ללא שינה (יומיים אחרי האיחור) עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. חיכיתי עוד יומיים ועשיתי בדיקת דם ושוב שלילי. הרופא המליץ לי לחכות עוד שבוע כי אולי היה איחור בביוץ. לא הבנתי מה קורה לגוף שלי. בסופו של דבר, לאחר איחור של 9 ימים בסך הכל, המכשופה הגיעה והבהירה לי שכל מה שפיללתי לא יהיה החודש. כן, וכנראה שמרוב ציפיות לאיחור במחזור אנחנו גורמות לו לאחר (מחר אני הולכת להתייעץ עם הרופא..)

יום אחד והתחרפנתי../images/Emo46.gif

היום ידעתי שאני צריכה לקבל , הביוץ היה בדיוק ביום א´ לפני שבועיים,וכל היום רצתי לשרותים כל 5 דקות (גם אצלי הכל כמו שעון שוויצרי).אפילו צלצלתי בערב לבעלי לעבודה שיקנה בדרך את המקלון,והוא קנה וכשהוא בא אינו שזו ערכה שצריך לחכות לשתן של הבוקר . שעה אחרי זה התחיל הטפטוף ואיתו כאב הראש האופיני. והמקלון נותר מיותם ללא שימוש
. בכל זאת היתה לי תקווה שהשיפור בזרע ל-9 מיליון יעשה משהו (והמיץ גזר). בדרך כלל הדימום מתחיל על הבוקר והאיחור הזה של כמה שעות חרפן אותי לגמרי. לא משנה כמה שאני יודעת שהסיכוי קלוש , תמיד יש תקווה להריון ספונטני ,לנס. כנראה שבכל זאת נאלץ לעשות שימוש באישור הועדה , שעוד לא הגיע ,אגב , אוף כמה אפשר לחכות , אנחנו חיים בעידן של פקסים ואימייל ותקשורת אלקטרונית מהירה ,ורק האישורים האלה הזמן שלוקח להם להגיע -כאילו אנחנו חיים במאה ה-17. מאוכזבת למרות שזה היה צפוי דנדוש

למעלה