האישה שאיתי

../images/Emo53.gif האישה שאיתי

לאוזנה של אשתי, הגיעו כל מיני שמועות (שחלקן נכונות ) על מה שקורה לי עם בנות זוגי בהרקדות ( אני כמובן הכחשתי), והיא עושה כל מיני אאונטות ותנאים. אשתי רוצה לבוא איתי להרקדות ולקבוע לי עם מי אני ארקוד / לא ארקוד (שבת זוגי, לא תהיה חתיכה מידי, ולא לבושה חושפני מידי). הצעה טפשית אחרת שלה, זה שאני לא ארקוד ריקודי זוגות. מה דעתכם ? אני בברוך.

ניצנץ1

New member
למה זה נראה לי כמו טרול?

בן 28, רק כעת נרשם ל" תפוז", גר בחו"ל.. ונושא טעון..

עמבה.תסביר לאשתך,שאתה זקוק

לפרטיות,ואתה גם תתן לה פרטיות בחיים ,בלי בגידות שעוברות את הקוים האדומים. תגיד לאשתך שהיא התחתנה עם רקדן שאוהב לרקוד ולהנות מבת זוג מתאימה. זאת יכולה להיות בחורה יפה או מכוערת. כמו שהיא לא תקבע מה שאתה אוכל ואתה לא תקבע מה שהיא תאהב לאכול וללבוש, אז שהיא לא תקבע לך עם מי לרקוד ועם מי לא לרקוד. כל בן אדם נורמלי זקוק לפרטיות. תסלח לי,אשה כמו שלך , פשוט חונקת אותך. תנסה למתוח את החבל בזהירות ובעדינות. אל תחכיש את כל השמועות הנכונות שאשתך שמעה. תאמר לה את האמת. תגיד לה שזה בסך הכל ריקוד תמים, לפעמים הרגשה טובה לרקוד עם בחורה יפה וחמודה, מה שעושה לך טוב ישפיע לטובה גם בהרגשתך הכללית בבית, תהיה שמח יותר ורגוע יותר. יהיה לך יותר כח לשטוף גם את הכלים. אשה קנאית,או בעל קנאי זאת מחלה קשה מאד, אשתך צריכה להבין שאתה הולך לרקוד נטו ולא מחפש כל מיני הזדמנויות לפליריטים עם בחורות, אתה צריך לדאוג לכך שהיא תתן בך אמון מלא שלא תבגוד בה,זכותה לבוא להרקדה. כעת אתה אולי בבעיה קשה, עד עכשיו היא נתנה בכה אמון מלא שאתה הולך רק לרקוד. כעת אתה צריך לדאוג לכך שהאמון יחזור, אם לא, היא תזרוק אותך, כמו נשים רבות שזרקו את בעליהן בגלל שטויות שעשו. חבל שלא פרטת, האם מדובר רק בנשיקות וחיבוקים או בהצעות מגונות או נסיונות שידול להתיחדות.

המשפט האחרון שלך מדוייק

זה לא רק נשיקות וחיבוקים, היו גם סטוצים. ואני לא יודע מי, אבל למחרת אשתי מספרת לי בדיוק מה עשיתי בהרקדה, את מי חיבקתי, את מי נישקתי. אני לא מצליח למצוא את החפרפרת. אני רוקד בהרקדות שונות ובכולן זה אותו דבר. כל מה שקורה, אשתי יודעת.

אל תחפש את החפרפרת.תהיה אדם

הגון ובעל נאמן, או שאשתך תזרוק אותך. יכול להיות בכלל שהיא שכרה בהרבה כסף בלש פרטי שיעקוב אחריך, אחר כך יהיו לה הוכחות חותכות בבית המשפט ואתה תישאר בקושי עם בגדיך שעליך. אתה משחק באש. אתה סתם דופק את החיים שלך והורס את חיי המשפחה ביחד. נראה לי שאתם תתגרשו וזה יעלה לך ביוקר. אולי לא יהיה לך אפילו בית לגור בו, גם כל הבחורות האחרות ישכחו ממך, כי תהיה אדם עני ומרושש. זכור הזהרתי אותך.

ספיקטו

New member
מי שמשחק באש

סופו להיפגע. עזרא כרגיל צודק. אבל כנראה שהפתגם - מים גנובים ימתקו, משפיע יותר על האנשים.

נכנס

New member
זוגיות זה לא רק פרטיות עזרא../images/Emo24.gif

בזוגיות צריכים וגם חיביים לוותר לצד השני. שקשה לבת זוג שהאיש שלה רוקד ונוגע בנשים אחרות מחייב ויתור. וגבר שלא יכול לותר שלא יתחתן, התוצאה כואבת לשני הצדדים. והיום גם פגשתי ודיברתי עם עזרא בהרקדה בבורסה בריזה טובה כמו בבורסה אין גם וגן נחום.ואייל שר כמו בכול הרקדה היה כייף. ועזרא אפילו פגש את מעיין שלי. שבוע טובבבבבבב

נכנס שלום לך.כמובן שבזוגיות זה לא

רק פרטיות. אני חושב שאדון עמנה שלנו מתעסק בדברים שיהרסו אותו ואת כל חיי משפחתו. הוא עבר את הקווים האדומים וקשה לו לשגת מדרכו המתפתית. במקרה זה אני חושב שאדון עמבה צריך בינתיים לשבת בבית עד שהרוחות ירגעו לפחות כמה חודשים. אשתו עושה לו טובה במקרה זה ובוררת לו את הנחורות שירקוד איתן ובצדק. מר עמנה גרם נזק בלתי הפיך בחיי המשפחה, קשה יהיה לתקן נזק חמור כזה. אסור לעשות דברים כאלה מאחרי גב האשה. זה המחיר על הטעויות שלו. אסור לאדם נשוי לחפס אקשן בריקודי עם

נכנס

New member
לעמבה אין זוגיות כלל../images/Emo24.gif

וחבל שלאישתו אין מספיק כוח לעזוב אותו. ולחפש בן זוג אוהב באמת לחיים כמה חבל שיש "גברים" שחושבים שמוותר להם כשאישתו תבגוד בו או לא יבין למה.מבין ילד. ולעזרא תמיד חשוב וצריך לתקן ועם יש גם ילדים אז חובה לנסות לתקן. ערב טוב

UHUstick

New member
תקשיב

אולי אני צעיר מדי בשביל לדון בזה, אולי אני מקשקש שטויות, אולי אין לי מושג במערכות יחסים, אולי לא עברתי מספיק בחיים אבל בעיני יש משהו לקוי מאוד בקשר שלך עם אשתך. לדעתי תחשוב עללתשחרר קצת את ריקודי העם לטובות חידוש והידוק הקשר עם בת זוגתך ולאחר מכן, שתבין שאתה באמת אוהב אותה ובאמת רוצה אותה (והיא כנ"ל) תחזור לרקוד נטו, בלי כל ההתפרפרויות מסביב... בעיני יש לך בעיה מושרשת ועמוקה הרבה יותר מאיזו התאהבות קטנה. תחשוב על זה.

gil1603

New member
../images/Emo141.gifקח אותה איתך ../images/Emo70.gif

שלום לרקדן עמבה, אני התחלתי לרקוד לפני בעלי, עם הזמן בעלי נכנס גם עיניין הריקודים ואנחנו רוקדים יחד כשאנחנו יכולים (יש לנו בעיה לרקוד יחד באמצע השבוע).אז בסופי שבוע זה הכי כיף לרקוד כי זה עם בעלי!! אבל, יחד עם זאת, מעולם לא הגבלתי אותו עם מי לרקוד כשהוא רוקד לבד!! להיפך, אני מפרגנת לו!! וזה אך ורק מאחר ויש בינינו אימון הדדי. אני יודעת ששום רקדנים ושתהיה הכי טובה בעולם לא תעמוד בינינו. אז אולי.... בכל זאת... תנסו גם אתם? זה רק מחזק!! האמן לי זה מהנה כיפליים. שיהיה לך שבוע נפלא

זו בדיוק הבעיה

היא רוקדת פחות זמן ממני, בהרקדות אחרות. לאור השמועות, היא רוצה לבוא להרקדות איתי, ואני לא רוצה. היא הבטיחה שאם תבוא, אוכל לרקוד עם אחרות שנראות לה, אבל אני לא רוצה אותה גם בהרקדות. מה אני צריך סוהרת ?

עמבה.אתה לא מקשיב למה שמדברים

איתך. מעכשיו מה שאשתך תגיד לך , אתה חייב לעשות. נתפשת כבר כמה פעמים. כמה אתה יכול למתוח את החבל, אולי באמת יש לך תכנית לעזוב את אשתך, לכן אתה מצפצף עליה ועל כל מה שהיא יודעת עליך, על כל הדברים האסורים שעשית. אתה מקשיב, או מכניס מאוזן אחת ומוציא מהאוזן השניה.

gil1603

New member
למה סוהרת?

לדעתי זה רק מחזק את הקשר, אני לא יודעת כמה שנים אתם נשואים אבל כאשר בני זוג רוקדים יחד יש להם חוויה משותפת. כך שגם כאשר תרקוד לבד, יהיה לך הכיף לספר לה חוויות והיא תבין אותן. פרט לזה עם הזמן בח ייגמר לה החשק ואז תיהיה חופשי רקוד כמה שאתה רוצה ועם מי שתרצה
כדאי תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה.

שכנעתם אותי

אם כזה היצע בשוק, לא מתאים לי להיות נשוי. במיוחד לאישה שלא מפרגנת.

למעלה