דלקת ?

keren253

New member
../images/Emo53.gifדלקת ?

אני מניקה הנקה מלאה (בן שבועיים) והתחילו לי כאבים בשד אחד. זו לא הרגשה של גודש אלא ממש כאבים חזקים כאילו בתוך השד. אני עדיין מניקה מהצד הזה כדי שיתרוקן. האם זו דלקת ומה אני יכולה לעשות?

t a l b

New member
תגובה לדלקת בשד

אני מניקה כבר 3 חודשים הנקה מלאה ומסתסכת בדלקות בשד זו צינורית סתומה. אני ממליצה לך לבצע עיסוי במקלחת עם מים פושרים בכדי להרחיב את הצינוריות וזרימת החלב, להניק אותה ישר אחרי המקלחת ובסיום ההנקה לשים קרח (עם מגבת או משהו אחר) על המקום הכואב . כמו כן את יכולה לשים עלי כרוב (את הדקים בלבד) על המקום הכואב זה סופח נוזלים ומפחית גודש. תמשיכי להניק כל הזמן מהשד אפילו שכואב. אם יעלה לך החום כדי לפנות לאחות. בהצלחה

חניתס

New member
אכן הסימנים מראים על דלקת

בס"ד אני סבלתי מזה המון והי'ה לי חום וכאבי ראש והתרופה שהכי עזרה לי זו תרופת סבתא: פשוט להפוך את התינוק לכיוון השני כאשר הראש לכיוון הבטן והרגלי'ים על הידי'ים ולהניק מהשד הכואב בצורה הזו, כך התינוק בעצמו משחרר ומרפא את הדלקת ואין כל חשש שהוא אוכל חוסר בריאות ההיפך בהצלחה!!

1טלטלים

New member
סימנים לדלקת:

קרן היי, סימנים לדלקת:(כמה) * הרגשה כללית דומה לשפעת * שד נפוח ואדום * חום 38.5 ... אם את מרגישה את כל אלו,סביר להניח שזו אכן דלקת ומומלץ לפנות לרופא המטפל על מנת לקבל טיפול תרופתי ולהמשיך להניק .וגם לגשת ליועצת הנקה מוסמכת על מנת שתנסה לבדוק מהי הסביה האפשרית לדלקת ומה כדי לעשות על מנת להימנע להבאה. כאבים בתוך שד יכולים להיות קשורים לרפקס ירידת החלב או שחרור החלב,כן לעתים זה ממש כאב כאב ,יש נשים המדווחות יותר על הרגשת הנימול או עקצוץ ויש כאלו שזה ממש כואב להן.למה זה קורה?כאשר את מניקה הורמון מסויים(אוקסיטוצין)משתחרר מהמוח והוא דוחף את החלב קדימה מבסיס השד לכיוון הפטמה.כמובן,קשה מאוד לעלות על הבעיה דרך המחשב ורק על סמך תיאורים.אם אינך שקטה ומשהו בכל זאת ממשיך להתריד אותך גשי ליועצת הנקה מוסמכת. תעדכני, אמא של טל

למעלה