דילמה.

גל אדום

New member
../images/Emo53.gif דילמה.

לפני שנה וחצי כמעט הכרתי מישהי. היא גם הכירה אותי. היינו על בסיס של ידידים כי עבדנו באותו מקום בשרות לקוחות. עד שיום אחד החוזה שלי הגיע לסיומו ועמדתי להמשיך בלימודים ולנטוש את העבודה. מה שקרה זה שהתאהבתי בה מאוד והחלטתי להיות ישיר והשארתי לה על המחשב במשרד מכתב ובו וידוי אישי. זה היה יומיים לפני עזיבתי כי ידעתי שלא נתראה שוב אחר כך. עבר שבוע ולא שמעתי ממנה וגם ביומיים שנותרו לי לעבוד היה מאוד לא נעים והיא די התחמקה ממני. קבלתי ממנה תשובה בחזרה עד כמה אני מקסים והכל אבל היא לא מרגישה כלפי כלום. נשברתי כמובן אבל לא נתתי לזה הרבה זמן להשפיע עלי. המשכתי הלאה. לא שמעתי ממנה יותר ולמרות שעלה רעיון שלה להיות ידידה שלי דחיתי זאת על הסף. בלתי אפשרי לדעתי היה. עכשיו עברה שנה וחצי וידיד משותף שלה ושלי פגש אותי והעלה זכרונות. הדילמה היא האם יש טעם לנסות לברר מה איתה עכשיו או שלהמשיך הלאה ולשכוח. אני חושב שהיא היתה האהבה הכי גדולה של חיי. בלי להצטנע. מאוד אהבתי. רגשות עזים. קבלתי אותה כמו שהיא בלי שאלות. יצא לי לחשוב עליה רבות במשך הזמן אבל לא העזתי ליצור קשר אחרי שנתקתי אותו. ידעתי שזה רק יכאיב לי. השאלה שלי היא האם כדאי לי לנסות לברר דרך ידיד משותף מה איתה ואם יש מצב או שאני סתם מבזבז את זמני? ראוי להגיד כי היו לה ובטוח יש לה עוד את כל הדרכים ליצור איתי קשר למרות שאני יודע שהיא ביישנית מאוד וגם אם היתה רוצה לא היתה מעיזה מחשש לפגוע בי שוב. חלק מהפרטים שנתתי בזמנו השתנו כמובן. רק אולי טלפון בבית הורי עוד נכון.

s h i r k u s h

New member
אם היא הייתה רוצה...

היא כבר הייתה מוצאת אותך. מצטערת לומר זאת כך, יודעת שזה כואב ופוגע כי יש לך רגשות אליה אבל תעבור הלאה.

דילת

New member
תנסה לאט לאט

תבדוק את השטח תתדבר איתה בקטע ידידותי ותיראה איך היא זורמת ...

תנסה. למה לא.

רוב הסיכויים שזה לא יילך, אבל בשביל הסיכוי הקטן שכן - שווה לנסות. קח בחשבון מה יהיה סירוב נוסף בשבילך. כנראה לא יהיה נעים, אבל יעבור לך אחרי יומיים. לפחות תדע שעשית מה שיכולת.

joshh

New member
לדעתי, אתה פותח פצע מיותר.

ראשית, הרגשות העזים שלך הם על משהו שאתה לא מכיר באמת. יש הבדל ענק בין ידידות לחברות, הקשר בחברות משתנה וגם היחס שלה אלייך שונה, כך שעד שלא הייתה איתה בקשר רומנטי אני בספק אתה מאוהב בה, אלה במה שאתה חושב שהיא בקשר. שנית, בנוגע לאם אתה צריך לברר עלייה, תראה....המשכת אלה, למה להיכנס למשהו שיפגע בך ? הרי אם היא הייתה רוצה קשר מסוג כל שהוא היא הייתה יוצרת איתך קשר בין אם היא ביישנית או לא. ההתחמקות בהתחלה מראה על חוסר עניין מצידה, והחפד שלה להתמודד בלתת לך תשובה שלילית. לצערי, פשוט בנית יותר מידי על כלום. תמשיך להמשיך אלה. אתה באמת תבזבז את הזמן בברכה josh

ס22ית

New member
אני לא הייתי חוזרת לזה..

כמה שזה מסקרן ומושך לנסות..לא הייתי הולכת על זה כי מה שחלף כנראה שהיה אמור לחלוף.. אבל אם אתה ממש חייב לבדוק את זה, אז תנסה רק תיקח בחשבון שאתה יכול להיענות בשלילה ולהתאכזב. בהצלחה

למעלה