דייייי!!!!!!!!!!!!!1

Taltalim83

New member
../images/Emo53.gifדייייי!!!!!!!!!!!!!1

אני לא יכולה לישון, בכל פעם שאני נרדמת זה מתחיל,כאילו אין לי דברים טובים יותר לחלום עלהם...כל המנגינות והמילים מאימים לקרוע לי את עור התוף.. זה מתנגן בקצב מסחרר:"היום הרת עולם...","הבן והזבח והמזבח" נכון, שנה שעברה עדיין פקדתי את בית הכנסת ובכיתי והתחנננתי לאלוהים לשנה טובה..... אבל זה כאילו השטן או מה שזה לא יהיה בא ללכוד אותי בה רגעים (שעות??) שאני מנסה להרגע מהלחץ היומיומי ולישון.......... זה רודף אותי והקולות מהדהדים שעות אחרי שאני קמה....(ישנתי בכלל???) נראה לי שבכל זאת אתגנב לאן שהוא בר"ה לשמוע תקיעות שופר אולי (ומקווה מאד) שהתקיעות יהוו סימן לרוגע למין שקט שיבוא אחרי........... טובת סליחה על הברבורים שלי., מקווה שיעבור לי הסיוט הזה, שתהיה לכולכם שנה קסומה!!!!!

אני מזדהה אתך. אבל...

לא כל כך מבין את "קריאת העזרה" שלך. מה, ואיך את מצפה שיעזרו לך? חוץ אולי מלאחל לך שזה יעבור לך במהרה .אמן.

אז אולי

אולי תרככי קצת את עור התוף שיוכל לשמוע גם את המנגינות הללו, שגם גוונים כאלו ידברו איליו. ואז, אז הוא לא יקרע מהקולות לא יחרד מהתקיעות אלא ידע לאחוז גם בהם. `אחוז מזה וגם מזה אל תנח ידך`. זה קשה אבל יתכן שאפשרי. בהצלחה!

blackrom

New member
../images/Emo29.gifציפורי לילה

מילא לנו לא נותנים לישון, מכל מיני סיבות...אבל אתה ליברל, איזה אלוהים לא נותן לך לישון???

מה רע?

גם באוזניי מהדהדים שירים מהימים הנוראים ואני מפזם אותם ללא חשש ואפילו מנסה לבצע אותם על האורגן.

fresh start

New member
שנכם צודקים

יש בזה משהו מאיים אך גם נעים. אפשר לשיר יש מנגינות יפות מאוד (ומי כמוני אוהב שירה) רק קחי פחות משמעות למילים וזה יהיה לך נעים יותר. בהצלחה, ושנה נהדרת!!!

שיר המקלחת האולטימטיבי

בראש השנה בספר ה` כותב. וביום כיפור יום צום וקדוש ה` ה` חותם. סלח לי ה` אם עברתי עבריייה כתוב את שמי עם כל היהודים בספר החיים. (מילים, לחן, ביצוע ופדופליה. ר` אלתר)

משאלה2

New member
מזדהה...

גם לי יש יתושים בראש שכל הזמן צועקים "אלול.." 48 שעות לפני ראש השנה..איך את יוצאת לבלות, איך את לא "רועדת כמו דגים שבים"...כן, גם אני עוד ישבתי שנה שעברה והתפללתי לשנה טובה, אבל כבר לא בכיתי...כל הבולשיט שהאכילו אותנו בסמינרים, בישיבות זה לא עוזב כ"כ מהר, פשוט לחשוב בהגיון, לדבר עם חברים שיצאו ועברו את השלב הזה, זה הפתרון לדעתי. שיהיה לך בהצלחה רבה.

אז זהו

שבסוף בסוף, גם לזמן יש משמעות רבה, גם לניסיון החיים יש משקל, וגם לימים הנוראים שכבר מזמן הם לא נוראים יש מקום. עם ראש טוב, צליליות הלב וחבר'ה טובים הכל עובר ובקלות ! בהצלחה...

למעלה